Xat Catala
Entra Registra´t
     
 
La meva foto

Benvingut/da al meu bloc!

palma ha escrit 53 articles i te 560 comentaris. L'últim article ha estat fet el 30/01/14

perfil de'n(na) palma | àlbum de fotos de'n(na) palma

   
Espai
Espai
   
 

Article del bloc de palma

Espai
 

violencia de genere

Data dijous 10/febrer/2011 - 01:59 Icona 1712 Data 23

crec que no sabem abordar aquest problema.
crec que no sabem llegir el que representa ser dona, i el que representa ser home.
hem oblidat que la dona es manipuladora de la mateixa manera que l'home es violent.les lleis de genere son una nova arma de manipulacio femenina,una terrible arma que utilitzaran falsament per lograr objectius.

ara sabem que el genere masculi es violent,ara sols falta entendre que el genere femeni es manipulador...i sobre aquest enteniment construirem lleis equilibrades,i no les d'ara.

una abraçada a tots els humans que pateixen violencia i manipulacions de genere.Espai
Spacer
Espai
   
  Escriu articles al teu bloc
Espai
 
 

Comentaris sobre aquest article

Espai Espai
 
Picture
palma

correcte

Date Monday, February 14th 2011, 6:12 AM

l'antesala de la violencia es la manipulacio...un art potencialment femeni,aixo no vol dir que homes amb un alt index de feminimitat tenguin tambe el don.
L'home com a home no enten de preliminars ,d'antesales,ell recorr directament a la violencia,normalment despres de patir anys de manipulacions,despres de soportar moltes.
la pregunta exacte es :maten mes les dones manipuladores,o els homes violents?

Spacer

Picture
siddharta

La manipulació

Date Sunday, February 13th 2011, 8:27 AM

és de persona passiva-agressiva per tant és violenta, per exemple uitlitzant la culpa. El violenta o la violenta primer de tot, manipula, com a pròleg; posteriorment desenvolupa altres comportaments fins arribar a l'agressió directa. És un procés, sinó la víctima mai esdevindria víctima.

Spacer

Picture
traginer

Doncs

Date Saturday, February 12th 2011, 10:28 AM

Ara ja ho veig clar –no sé que faria sense tu–

Hi ha dones manipuladores i homes violents, però hi ha homes manipuladors i dones violentes.
Encara que molts homes son més manipuladors que violents, i bastantes dones que sent manipuladores no ho son gaire. És a dir, que hi ha homes i dones que son una mica manipuladors i una mica violents.
A no ser que en un moment determinat es tornin una mica més violents que manipuladors i una mica més manipuladors que violents unes i els altres.
Així les coses, també pot ser que qui fos violent o violenta s'anés tornant no tant violent i qui fos molt manipulador o manipuladora s'anés tornant no tant manipulador o manipuladora. Hem d'admetre també que qui sent una mica manipulador o manipuladora al començament, s'anés tornant molt manipulador o manipuladora amb el pas del temps. I de la mateixa forma qui sent poc violent o poc violenta, s'anés tornant molt violent o molt violenta.
Clar que pot passar que hi hagi qui sigui violent i manipulador a la vegada i també manipuladora i violenta al mateix temps.
No hem de desestimar tampoc que és pugui ser alternativament ara manipulador i després violent, o ara manipuladora i després violenta. O a l'inrevés, ara violent o violenta i després manipulador o manipuladora.
No voldria acabar sense citar també aquelles persones que sent distintes no ho son del tot, ja que no saben si son diferents dels que son iguals o son iguals dels que son diferents. Perquè per ser diferents acaben assemblant-se a aquells que son iguals i això implica que aquells iguals però diferents dels diferents, son diferents dels iguals.
Ara que ben mirat, també podria ser completament al revés. I això implicaria que aquelles persones que…

Spacer

Picture
palma

sobre el locus de control

Date Saturday, February 12th 2011, 5:26 AM

no vull ni entrar,seria com encara discutir si la terra es plana!oi que m'entens.

Spacer

Picture
mql35

ah..

Date Friday, February 11th 2011, 11:37 AM

doncs molt bé... vet aquí....!!

Spacer

Picture
palma

ho sento mql

Date Friday, February 11th 2011, 11:29 AM

no acostumu consultar altres fonts que les meves propies.
la teva imformacio es equivocada,esta clar...no son compatibles amb les meves.jeje.

Spacer

Picture
mql35

informat, palma

Date Friday, February 11th 2011, 9:59 AM

no neixen 7 dones per cada home

Spacer

Picture
palma

es molt comu

Date Friday, February 11th 2011, 8:41 AM

sempre podeu eruptar plegats la birra,mentres contemplau a messi.no cal ser dos homes per ser potencialment una parella gay.evidentment dues dones poden formar una parella potencialment heterosexual...en realitat es molt facil d'entendre,tot depen del porcentatges femenins-masculins....encantat d'ajudar-vos :)

Spacer

Picture
TomasM-Porta

Jo ja deia que ens passava

Date Friday, February 11th 2011, 8:29 AM

quelcom estrany. I no vull dir que els gais ho siguin.

Spacer

Picture
palma

persi

Date Friday, February 11th 2011, 8:12 AM

si la teva dona et pega,potencialment es un home...si tu no saps manipularla es que tambe ets home....potencialment la teva dona i tu sou una parella GAY.

Spacer

Picture
TomasM-Porta

Però si la meva dona em pega,

Date Friday, February 11th 2011, 7:46 AM

com la manipulo?

Spacer

Picture
palma

evidentment

Date Friday, February 11th 2011, 7:15 AM

una dona pot ser violenta,calva o agradarli la competicio de la mateixa manera que un home pot tenir poc pel als pits,ser manipulador o ser sensible...evidentment els hibrids de home i dona som la mayoria...pero hem de saber identificar actituds masculines i actituds femenines.la educacio que tenguem es irrelevant devant la genetica.no es casualidad que els moviments feministes siguin dones camioneres que volen ser homes....en realitat son homes i sols elles-ELLS tenen el dret a ser homes,perque simplement ho son.el porcentatge de neixaments de 7 dones per cada home demostra que la dona fa mils danys que tria l'home amb importants porcentatges femenins,i ja a marcat un cami matriarcal.aquest tipo d'home es menys violent i evidentment se li desenvolupa l'instint maternal al tenir fills....tot una garantia d'exit per la dona manipuladora.

Spacer

Picture
mql35

sempre

Date Friday, February 11th 2011, 4:17 AM

hi ha persones disposades a deixar-se manipular, homes i dones

Spacer

Picture
Capgros

Hostia, palma

Date Thursday, February 10th 2011, 7:07 PM

Però a veure, anima de càntir, com se’t acudeix escriure una cosa tan políticament incorrecte.
Mirar que dir que les dones son manipuladores...Això no es pot dir mai de la vida.
Ja nomes faltava que diguessis que el que volen moltes dones es a algun, si es guapo millor, que els hi ompli la panxa i la tarja de crèdit.
Seria tan incorrecte com apuntar que la única manera de pujar en l’escala social, per a moltes noies de escassa formació professional, es pillar un xicotet que es guany be la vida i la retiri de la seva feina de reponedora del super.
I lo últim, ja seria suggerir que hi pot haver alguna dona que acusi de maltractaments al marit per quedar-se amb la canalla, i la corresponent pensió, es clar, quan aquest, tip de que la dona es passi el dia taladrant-li el cervell, intenti separar-se.
Val mes que et retractis públicament, del contrari, es pot organitzar una quedada de xateres, i algun xater defensor de les fèmines i tot, per lapidar-te al mig de la plaça del poble.
Estàs avisat.

Spacer

Picture
TomasM-Porta

Ho sento Cebeta, però no

Date Thursday, February 10th 2011, 7:01 PM

En aquesta pel.lícula no hi ha ni bons ni dolents, ni bones ni dolentes. Cada cas és cada cas i cadascú per allà on l'enfila. I consti que em dedico professionalment al tema de violència de gènere com advocat. Hi ha de tot.

Spacer

Picture
cebeta

Hi han fets...

Date Thursday, February 10th 2011, 6:56 PM

...que són pitjors que la més brutal de les pallisses.

Saps on està la gran diferència entre "gèneres"?
Que hi ha qui manipula i prou.
Que hi ha qui pega i prou.
Però hi ha qui després de manipular,a sobre pega quan se´l destapa com a manipulador.
Ens agradi o no,això majoritàriament és cosa d´ homes.

Spacer

Picture
Rasko

A mi no m'agrada el terme

Date Thursday, February 10th 2011, 6:34 PM

Violència de gènere. Jo l'anomeno simplement Violència amb majúscules i per mi és un acte agressiu contra algú altre amb la intenció de causar un dany físic o mental per causes ben diverses.

I penso que fas una generalització sense cap fonament científic al fer aquesta classificació entre homes i dones... no sé d'on treus aquesta idea.
Si haguessis parlat de l'Hipotàlem i del Locus de Control quan a la relació que tenen respecte a persones que controlen la seva agressivitat i d'altres que no llavors ja sí és més real. Perquè de violents tots i totes ho som. Ens diferencia el control que en fem de les nostres emocions que ens porten a actuar amb actituds violentes.
La violència també deu tenir a veure amb l'ambient social i familiar, doncs no només som un hipotàlem, els que tenim al costat (sobretot als primers anys de vida) ens marquen molt la nostra personalitat i com afrontarem situacions on les nostres respostes davant allò que no ens agrada.

Penso que és la violència és un aspecte massa complex Palma per tal com la classifiques. Malgrat tot, he d'admetre que analitzant les estadístiques la majoria d'assassinats són comesos per homes, les guerres són comeses per homes, les dones assassinades per les seves parelles són a centenars de milers a tot el món... Testosterona, educació sociocultural masclista? Una mica de les dues coses potser, malgrat que continuo pensant que la violència és un concepte enormement complicat i difícil de delimitar.

He trobat aquest interessant article sobre la relació entre sexe i violència:
http://www.elpais.com/art iculo/sociedad/Sexo/viole ncia/relacion/ancestral/e lpepusoc/20110209elpepuso c_10/Tes

Spacer

Picture
palma

estic generalitzant ok

Date Thursday, February 10th 2011, 4:53 PM

pero crec que es la manera,a grandes rasgos el hombre es violento y debe aceptarse para controlarse.a grandes rasgos la mujer es manipuladora,aprendio a hacerlo para conseguir retener a su hombre,y le ayudara con su bebe...la mujer consigue cosas,esta en su adn,solo que a veces sus metodos pueden llegar a ser tan despreciables como la patetica violencia masculina.solo debemos aprender a castigar ambas actitudes

Spacer

Picture
simatvall

jo no hoveig així

Date Thursday, February 10th 2011, 4:34 PM

Per desgracia el tema de cualsevol violencia es molt complicat, i te mol a veure amb l´autoestima.
No obstant, ho senc, no pense que l´home siga violent ni que la dona siga manipuladora.
Altra cosa es que fins ara totes les lleis les feen els homens i aixó es nota.
A mi no m´agrada parlar de la violència de génere de la forma en que ho estas fent.

Spacer

Picture
palma

maneg

Date Thursday, February 10th 2011, 4:23 PM

juez de la inteligencia ha hecho su veredicto.
palma acata,porque sabe que maneg no hace esto con el fin de hacer daño...pero palma es feliz porque ahora sabe que no es lo que nunca pretendio ser.gracies per LA COSA.

Spacer

Picture
manelg

sols una cosa...

Date Thursday, February 10th 2011, 4:01 PM

no se q ets però inteligent no...

Spacer

Picture
palma

ES

Date Thursday, February 10th 2011, 2:04 PM

MI LADO FEMENINO

Spacer

Picture
TomasM-Porta

Pos ara me sembles

Date Thursday, February 10th 2011, 2:03 PM

manipulador.

Spacer

Espai
 

Escriu el teu comentari per aquest article

Espai Espai
Espai
  Ho sentim, els usuaris no registrats no poden escriure comentaris | Registra't
   Més articles

 

Vols llegir més articles escrits per palma? Aquí son els últims articles.

 
Bullet els meus fills?
  Data 30/01/14 Icona 2486 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet quina bona foto
  Data 23/01/14 Icona 1393 Data 16 comentari/s  
Spacer
Bullet cales de santanyi
  Data 21/01/14 Icona 1142 Data 2 comentari/s  
Spacer
Bullet rascallu cuando mueras
  Data 21/01/14 Icona 1337 Data 2 comentari/s  
Spacer
Bullet la predileccio
  Data 11/09/13 Icona 1362 Data 4 comentari/s  
Spacer
Bullet la gent esta fatal.
  Data 03/09/13 Icona 1735 Data 24 comentari/s  
Spacer
Bullet sonc mes catala que
  Data 08/08/13 Icona 1364 Data 10 comentari/s  
Spacer
Bullet trilinguisme
  Data 07/08/13 Icona 1571 Data 26 comentari/s  
Spacer
Bullet el home no te veu ni
  Data 27/07/13 Icona 1286 Data 3 comentari/s  
Spacer
Bullet el maxista es una dona
  Data 12/07/13 Icona 1257 Data 2 comentari/s  
Spacer
Bullet s'ha comprovat
  Data 11/07/13 Icona 1506 Data 18 comentari/s  
Spacer
Bullet ens han robat s'estalada
  Data 07/07/13 Icona 1581 Data 12 comentari/s  
Spacer
Bullet bon dia joan,li dic.
  Data 05/07/13 Icona 1194 Data 3 comentari/s  
Spacer
Bullet tipos de parella amb
  Data 30/06/13 Icona 1363 Data 10 comentari/s  
Spacer
Bullet hector barbera pilot
  Data 11/05/13 Icona 1290 Data 4 comentari/s  
Spacer
Bullet el ordre huma
  Data 09/05/13 Icona 1235 Data 1 comentari/s  
Spacer
Bullet gran decret de la generalitat
  Data 27/03/13 Icona 1337 Data 7 comentari/s  
Spacer
Bullet en quim monzo
  Data 26/03/13 Icona 1614 Data 18 comentari/s  
Spacer
Bullet els catalanistes
  Data 26/03/13 Icona 1406 Data 13 comentari/s  
Spacer
Bullet catalunya
  Data 25/03/13 Icona 1444 Data 19 comentari/s  
Spacer
Bullet estat no nacional
  Data 19/03/13 Icona 1371 Data 6 comentari/s  
Spacer
Bullet EL AMOR ,UNA EINA FEMENINA
  Data 18/03/13 Icona 1384 Data 8 comentari/s  
Spacer
Bullet titere sin cabeza
  Data 30/06/12 Icona 1707 Data 21 comentari/s  
Spacer
Bullet visita escolar a les
  Data 01/06/12 Icona 1657 Data 21 comentari/s  
Spacer
Bullet comdemnar al despreci
  Data 01/04/12 Icona 1371 Data 1 comentari/s  
Spacer
Bullet dedicat a tots els nacionalistes
  Data 28/03/12 Icona 1521 Data 8 comentari/s  
Spacer
Bullet sempre es per algo
  Data 08/01/12 Icona 1564 Data 16 comentari/s  
Spacer
Bullet personalitats efimeres
  Data 30/12/11 Icona 1272 Data 2 comentari/s  
Spacer
Bullet quan hi ha salud
  Data 26/12/11 Icona 1369 Data 3 comentari/s  
Spacer
Bullet demanar perdo?...es
  Data 09/12/11 Icona 1523 Data 3 comentari/s  
Spacer
Bullet secuestradors de gossos
  Data 02/12/11 Icona 1460 Data 9 comentari/s  
Spacer
Bullet a veure
  Data 29/10/11 Icona 1279 Data 3 comentari/s  
Spacer
Bullet som 7000 milons de persones
  Data 26/10/11 Icona 1456 Data 6 comentari/s  
Spacer
Bullet a tots els patriotes
  Data 01/05/11 Icona 1474 Data 9 comentari/s  
Spacer
Bullet les dones son lesbianes
  Data 19/03/11 Icona 1566 Data 15 comentari/s  
Spacer
Bullet el teu fill no vol jugar
  Data 18/03/11 Icona 1690 Data 16 comentari/s  
Spacer
Bullet inteligencia como mutacion
  Data 17/03/11 Icona 1767 Data 15 comentari/s  
Spacer
Bullet dios existe amigos,y
  Data 14/03/11 Icona 1566 Data 14 comentari/s  
Spacer
Bullet les dones no poden tenir
  Data 12/03/11 Icona 1945 Data 46 comentari/s  
Spacer
Bullet casa meva es petita,
  Data 02/03/11 Icona 1472 Data 4 comentari/s  
Spacer
Bullet avui es festa
  Data 01/03/11 Icona 1449 Data 2 comentari/s  
Spacer
Bullet sense mestres
  Data 12/02/11 Icona 1533 Data 11 comentari/s  
Spacer
Bullet regalus de dona
  Data 06/11/10 Icona 1799 Data 29 comentari/s  
Spacer
Bullet prostitutes detingudes
  Data 24/10/10 Icona 1699 Data 8 comentari/s  
Spacer
Bullet he vengut aqui
  Data 15/10/10 Icona 1648 Data 5 comentari/s  
Spacer
Bullet no volia oblidarme
  Data 10/10/10 Icona 1641 Data 16 comentari/s  
Spacer
Bullet qui parla català?
  Data 09/10/10 Icona 1601 Data 9 comentari/s  
Spacer
Bullet raça àrea
  Data 03/10/10 Icona 1714 Data 10 comentari/s  
Spacer
Bullet destinats a cremar
  Data 05/09/10 Icona 1418 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet baixant per gracia
  Data 19/08/10 Icona 1432 Data 3 comentari/s  
Spacer
Espai
Espai
Espai

Cerca al meu bloc

 


Donar un cop d'ull a tots els blocs
Espai
Spacer
Espai

Articles antics

Desembre

 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Novembre

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
Espai
Spacer

Referències

Col·labora!
Spacer
Contacta amb el suport / Avisa'ns d'abusos
Spacer
Posa'ns als favorits
Spacer
Política de privacitat, Termes d'ús & Legal
Spacer