Xat Catala
Entra Registra´t
     
 
La meva foto

Benvingut/da al meu bloc!

palma ha escrit 53 articles i te 560 comentaris. L'últim article ha estat fet el 30/01/14

perfil de'n(na) palma | àlbum de fotos de'n(na) palma

   
Espai
Espai
   
 

Article del bloc de palma

Espai
 

les dones no poden tenir amants,els homes si

Data dissabte 12/mar/2011 - 03:46 Icona 1967 Data 46

desde el punt de vista que la parella en si, es un invent de la dona per retenir a l'home que la engendra.i que les arts persuasives que la dona a anat adquirint darwinianament per convencer a la seva victima-home, son una disciplina gairebe religiosa per ipnotitzar-lo

tenint en conte aixo no es el mateix que pequi el feligres ,que pequi el capella.Espai
Spacer
Espai
   
  Escriu articles al teu bloc
Espai
 
 

Comentaris sobre aquest article

Espai Espai
 
Picture
palma

la sexualidad

Date Monday, March 14th 2011, 7:48 PM

es una autentica chapuza,y si es obra de dios solo puede ser un gilipollas.

Spacer

Picture
palma

supernen

Date Monday, March 14th 2011, 7:40 AM

ses dones tenen amants molt trankilament perque sempre volen un possible recanvi de marit (i son moooooolt cautelosas en su busqueda,no cometen errores porque el recambio debe ser superpuesto)lo que les pasa es que el recambio normalmente solo quiere sexo entonces vuelve a casa y mira de remendar su marido defectuoso a la espera de otro amante quizas si manipulable para ser su nueva pieza.

Spacer

Picture
nen-

HOME,NO ÉS QUE NO PUGUEN

Date Sunday, March 13th 2011, 11:57 AM

El que passa és que no volen.La prova la tens en que les dones a penes els ha interesssat el teu article.El motiu es dificil de saber.O millor, és una barreja de motius.El masclisme asquerós les frena.l'esgl'esia té poca culpa malgrat la fama.Per a d'elles la sexualitat és més complexa i la fa més dificil amb un amant.És veritat que han inventat la parella perquè necessiten posseïr un home.La sexualitat d'elles no és mecànica i no saben deslligar afecte i erotisme i això fa que s'agafen a l'amant més seriosament que els homens fent perillar més el matrimoni.Nosaltres tenim una figa al cap.Sóm primitius i les amants no esdevenen irreversibles ni tan perilloses ni aclaparadores.Elles si busquen un amant pose la mà al foc que és per venjança i no perquè vullguen.Són 4 milions d'anys esperant els homens dins la cova i patint que un ós no s'ha fet amb ells.4 milions d'anys depenent de la cacera que porte l'home encara que ara treballen.Ara no ens necessiten però ens necessiten.i perquè l'exclusiva?home,penseu en una dona que no troba parella en el paleolític.el paleolític són 4 milions d'anys.

Spacer

Picture
palma

los efectos secundarios

Date Sunday, March 13th 2011, 6:59 AM

son pero ,bastante peligrosos...si un hombre descubre vuestra sala de maquinas es muy posible que se vuelva loco...estamos hablando de hombres que intelectualmente son bastante justitos y claro pueden descargar su ira sobre vosotras.no creeis que seria mejor explicarles como sois de verdad???mmmm,no...creo que no,ha sido una pregunta estupida

Spacer

Picture
palma

el hombre masculino

Date Sunday, March 13th 2011, 6:44 AM

solo es capaz de disenyar extrañas religiones que se caen por todos lados ,nada que ver con el abominable talento vuestro...imagino que no es consciente y si instintivo.

Spacer

Picture
palma

y este vertigo

Date Sunday, March 13th 2011, 6:37 AM

es resultado de que hemos fallado a nuestra idolotrada esposa,incluso a nuestra i idolotrada madre....jaaaajjjajja....

nos sentimos igual que un musulman que se ha ido de copas...se siente mal porque ha fallado a ala.....

sois como una secta,pero con la exquisitez ,que nadie os cuestiona...me quito el sombrero ante vosotras.

Spacer

Picture
palma

purpurina,moltisimes gracies per la teva

Date Sunday, March 13th 2011, 6:23 AM

tens rao en tot,i aixo no fa mes que confirmar la regla.
les mares molt intencionadament crien als seus fills desde la mes absoluta dependencia amb l'objectiu de pasar el testigo a un altre dona.aquesta dependencia educada es garantia d'exit per tenir aquest home al seu costat uns anyets....els justos.evidentment vosaltres os desenvolveis i disfrutais mucho mejor por vuestra suprema inteligencia manipuladora.nosotros de eso ni puta idea,tenemos un rollito con una chica y el vertigo nos come por dentro...intelectualmente no tenemos esa virtud,la evolucion no le interesa que la tengamos.

Spacer

Picture
palma

l'altre opcio

Date Sunday, March 13th 2011, 6:13 AM

es no fotrem cas...es lo mes natural,de fet la teoria de la relatividad va circular per moltes universitats megareconogudes uns anys i einstein va ser tractat de bufon....un tio que ve a dir que newton no te ni puta idea....pubret.

Spacer

Picture
purpurinaa

M'he partit de riure !!!

Date Sunday, March 13th 2011, 6:10 AM

Però vull dir dues coses : Jo crec que qui viu millor dins la parella, es sens dubte l'home . Si no, només has de mirar que la majoria de separats tornen a casar-se als quatre dies, mentre que les separades diuen , en general : " a mi que em passegin, però jo després a casa , amb els meus fills i feliç! "
D'altre banda ...el plaer indescriptible de tenir un amant, en un moment determinat es una experiència que,ben segur l'assaborim millor nosaltres . Per la majoria dels homes n'hi ha prou amb una escapadeta d'una nit, i cap a casa , amb la doneta , que li faci un bon dinar l'endemà

¿volies una mica de polèmica, no? jajaja )

Spacer

Picture
palma

bertran,

Date Sunday, March 13th 2011, 6:05 AM

com saben que tenim l'instint com els lleons,el que fan ja les nostres mares es educarnos a creure i confiar,i aixi poden apropar la camada dun altre i nigu sentera de res,ni siquiera es guapo sentera.les dones tenen darwinianament un don que no tenen ses lleones....EL ART PERSUASIU DE LA MANIPULACIO.i son tan espertes que t'espantaries,es normal que callin...tenen pooooooooooooor .vos anim a tots afervos proves de adn i crear una estadistica de confirmacio.

Spacer

Picture
palma

tot un exit

Date Sunday, March 13th 2011, 5:50 AM

quien calla otorga,no esperava otra reaccion basandome en la manera de funcionar de las sectas en general,cuando alguien las destapa

Spacer

Picture
vent

Una lliçó de modus

Date Sunday, March 13th 2011, 4:26 AM

Quina otorgada nens, ahahahah.Voliau picar a ses dones i us ha sortit “el tiro por la culata”, ahahah jo em pixo. Van 34 comentaris i nomes 4 son de dones, ahahah , quin exit, tu, ni fet expresament. Es nota on hi ha el seny i espera que això no s'ha acabat encara acabareu a osties los machos, ahahha.
I ara us foteu amb els feus, uffffffffff quina culpa hi tenim los feus, casunlolla. Us heu lluit, ahahha, jo em penso que va ser cosa de la pluja que us va alterar els cervellets, menys mal que avui fa sol i potser us centrereu un xic. Be nenes i nens, bon diumenge i petonets al culet.

Spacer

Picture
bertran

home

Date Sunday, March 13th 2011, 3:21 AM

Potser per que a les discos van ben arregladets i molts tenen al voltant de 20 anys?

Podria ser que fossim de galaxies diferents? hehe

Spacer

Picture
palma

y si nos ...

Date Saturday, March 12th 2011, 8:52 PM

porque creeis que en la discoteca casualmente van acompañadas de chicos guapos...y en cambio los carritos de bebe solo son empujados por chicos feos...cojones en que mundo viviis ....en marte

Spacer

Picture
palma

intueixo que es un porcentatge molt optimista

Date Saturday, March 12th 2011, 8:03 PM

jo de fet avui venc des metge i m'ha dit quesoc esteril de neixament ,i tenc tres nanus a casa...he decidit no dir res.

Spacer

Picture
bertran

hmmmm

Date Saturday, March 12th 2011, 7:37 PM

Palma ja veig per on vas, dius que el mateix tipus d'home pot ser guaperes oportunista o lleig i obedient i que per tant no afectaria a la descendència que existissin els guaperes oportunistes que es fan cuidar els fills per homes obedients. Jo discrepo dient que aquests caràcters estan lligats als gens.

Crec que en Cabrero ha dit quelcom important: una tercera part son engendrats per oportunistes, per tant encara hi ha lloc per 2/3 parts, la majoria. Majoria que engendrarà i mantindrà els seus propis fills.

També s'ha de tenir en compte un altre factor important i és que pocs mascles els agrada mantenir els fill d'altri. Per exemple quan un grup de lleons mascles aconsegueix derrotar un altre grup de mascles que domina un grup de femelles, el primer que fa és matar les cries per que les femelles entrin abans en zel i així fer la seva pròpia descendència.

Desconec els percentatges, però hi ha moltes més espècies monògames que les gavines i diria sense por a equivocar-me, que son majoria les espècies en les que el mascle no cuida els fills d'altres mascles. Personalment penso que en el regne animal això és evolutivament lògic.

Crec que la espècie humana té prous recursos com per que no calgui ser tant dràstic com els lleons o altres animals, però que en el fons es poden aplicar les mateixes regles evolutives de caràcters, gens i perpetuació de la descendència.

Spacer

Picture
palma

zinc

Date Saturday, March 12th 2011, 7:12 PM

ses dones patien,igua que si va un al vaticano a explicar el funcionament cosmic de s'univers.....casi os destapo!!!!!jajaja

Spacer

Picture
zinc

divertidissim

Date Saturday, March 12th 2011, 6:50 PM

Palma ets un crak,vent..........no hi ha masses respostes de dones,oi?,jo crec que us deixem evolucionar,Bertran ,es que ja passem de les teories,Cabrero no et mengis el cap,Persi tranquil,Tinta i Paloma.....que tal si els deixem evol.lucionar?,va que al cap i a la fí son bona gent.
Morta de riure que estic.
Una abraçada a tots.
Dolors.

Spacer

Picture
palma

cabrero

Date Saturday, March 12th 2011, 5:04 PM

no me interesa CUALES especies tienen o no funcionamientos equiparables al animal humano,sino PORQUE Y COMO

Spacer

Picture
palma

einstein decia

Date Saturday, March 12th 2011, 4:58 PM

si no eres capaz de explicarselo a tu abuela es que aun no lo entiendes.este vocabulario es absolutamente necesario.un dia te lo explico a lo snob,pienso que quizas no te seria dificil comprender

Spacer

Picture
palma

el teu exemple serveix

Date Saturday, March 12th 2011, 4:37 PM

anem a imaginar que ser ros fos lo equilibrat,dons els rossos mes guapos engendrarien i els rossos mes feos cuidarien...justament pel be de la especie devant els murenos.

el que pasa que les caracteristiques fisiques depenen del clima,i jo aqui parlo de caracteristiques fhormonals

Spacer

Picture
Cabrero

Una bona síntesi:

Date Saturday, March 12th 2011, 4:34 PM

els guapos se les follen i els feos els cuiden els fills. Ay, Clara Campoamor, no et despertis.

Spacer

Picture
palma

perdo

Date Saturday, March 12th 2011, 4:28 PM

parlem de la mateixa clase d'home pero de gama diferente,pero que engendrarian individuos de la misma clase hormonal pero mas o menos feos....si se fueran democraticamente con feos y guapos para progrear no podrian contrarestrar el porcentage de feos que nacen por mutacion,asi que para equilibrar el guapo se las folla y el feo las cuida....es facil.

Spacer

Picture
palma

bertran

Date Saturday, March 12th 2011, 4:12 PM

les dones trien el mateig tipo de home per engendrarles i per fer el paper de marit.el que pasa es que dins tota la GAMA de homes de LA MISMA CLASE HORMONAL...els mes guapus engendren i els mes feos cuiden.....ho entens,parlem de la mateixa GAMA.les altres games de homes com els nachos vidals o els molt afeminats son descartats.i la gama equilibrada que hi ha al mig els guapets engendran i els mes feis cuiden...aixi garanteixen una sobreproduccio de aquest tipo dhome,i es reparteixen les responsavilidats de manera diferent.el guapo te una responsabilidad(engendrar)i el feo un altre(cuidar)pero els dos jugan la mateixa lliga darwiniana.....por eso esa estadistica que mencionavas....piensalo bien....el guapo engendrador y el feo cuidador son la misma gama,pero sabiendo que la naturaleza crea taras al hazar este tipo de individuos se organizan de esta manera.otras gamas como los muy masculinizados o muy afeminados son otra historia que siguen otros patrones que ahora no importa mencionar

Spacer

Picture
vent

Ostia nen, ahahaha

Date Saturday, March 12th 2011, 4:09 PM

La que has liat, bueno encara no vas esgarrapat? Ara qeu no se perquè però ha variat un xic e tema no?
No era sobre amants? Uis deu ser que estic ja mig dormit, nanit.

Spacer

Picture
Cabrero

De fet,

Date Saturday, March 12th 2011, 4:00 PM

la tercera part dels fills de mares/esposes feliçment casades procedeix dels amants cràpules i ocasionals d'aquestes. Trien un home per mantenir la família, i un altre per reproduir-se. Qüestió bàsica, animal, antropològica i lògica. Només alguns ocells, entre els que es troben la majoria dels ànecs i algunes gavines són fidels i monògames tota la vida, fins al punt de morir abandonant-se quan els hi falta la parella. La resta és literatura i humanitat, sempre imperfecta.

Spacer

Picture
bertran

palma

Date Saturday, March 12th 2011, 3:00 PM

si les dones escollissin una mena d'homes per reproduïr-se i uns altres com a marit, arribaria el dia en que el tipus "marit" s'acabaria per que els gens del tipus marit no tindrien descendència.

Buscant un parel·lelisme més que kafkià, imagina que un dia les dones decideixen reproduïr-se amb els homes rossos, i no amb la resta de morenos, castanys o pel-roigs o albins.... Posem que cap dona té cap fill amb un home que no sigui ros. Al cap de poques generacions ja es veuria un canvi substancial i la manca de melanina seria la tònica de tota la humanitat, dones incloses. Evidentment els morenets acabariem desapareixerient i les dones també serien totes rosses per haver perdut els gens de la melanina progressivament.

Afortunadament això no és així pel bé de la humanitat, ja que amb la circumstància climàtica actual son precisament els individus mes melànics de zones temperades els més ben adaptats.

Spacer

Picture
palma

los feitos

Date Saturday, March 12th 2011, 2:50 PM

que no se pueden ni creer tener semejante mujercita,saben que les ha tocao la loteria y aguantaran los xaparrones que haga falta,eso es garantia de la estabilidad de la que tu hablas...mientras el guapo sigue esclavizado como semental y poca estabilidad daria...la naturaleza es sabia,muy sabia ,solo hay que saber leerla.

Spacer

Picture
palma

de todas maneras

Date Saturday, March 12th 2011, 2:33 PM

no debeis alarmaros por que los hijos que teneis en casa no sean vuestros hijos,en realidad estais haciendo una labor social sacando adelante una version mejorada de vosotros mismos pero no exactamente sangre de vuestra sangre.

Spacer

Picture
palma

entonces

Date Saturday, March 12th 2011, 2:23 PM

los guapitos ejerceran de sementales mientras que sus identicos pero en version algo menos perfecta ejerceran de padres de los primeros.
en los vertices los muy hombres tipo nacho vidal o los demasiado afeminados quedarian totalmente descartados pora ellas.que serian los dos tipos de homosexuales que existen

Spacer

Picture
palma

bertran

Date Saturday, March 12th 2011, 12:19 PM

perque s'acabarien?crec que tens un error dinterpretacio

pot ser no interpretes be que es ser guapo per una dona...un nacho vidal o algo parescut no es precisament un guapo per elles.el guapo real i el obedient se semblen per tenir una dosis important femenina ELS DOS.per aixo la produccio de guapos i sobretot obedients .DIGAMOS QUE UN OBEDIENTE ES HORMONALMENTE IGUAL AL GUAPO,SOLO CAMBIA SU ACTITUD POR FALTA DE AUTOESTMA,i esa baja autoestima le viene que ni pintada a esa mujer que tendra sexo con el guapito y,pero usara y conducira mejor al feito.la perfeccion se da poco en la naturaleza asi que la descendencia con el guapo no garantiza guapos....he dit

Spacer

Picture
bertran

Evolutivament parlant

Date Saturday, March 12th 2011, 11:12 AM

la estratègia que planteges te sentit per algunes dones, però afortunadament no per la majoria. Si fos així un dia o altre s'acabarien els homes obedients.

Spacer

Picture
palma

es clar que poden tenir amants

Date Saturday, March 12th 2011, 7:11 AM

de la mateixa manera que un capella cristia pot ser ateo....tots els nens tenim una mare que ja mus va inculcar la adoracio a la dona....i justament aquesta idolotritzacio es utilitzada per elles per elaborar sense sospites la estrategia de tenir fills del mes guapu i cuidats pel mes obedient...su principe azul es que los dos sean el mismo individuo,pocas veces se da,de ahi el porcentage.

Spacer

Picture
bertran

hmmmm

Date Saturday, March 12th 2011, 6:51 AM

les dones si poden tenir amants, i si no tinc entes malament esta demostrat que més dones de les que ho confessem han tingut fills amb altres homes que no eren el seu marit.

Malgrat que avui dia hi ha més eines que miren d'equilibrar-ho i en gran part així és, una parella unida i estable ajuda a que la seva descendència tingui éxit. Per tant això tant ajuda a la dona com a l'home.

hmmm i opino que la transmissió de les arts femenines te més de lamarckià que de darwinià, al contrari de les masculines! hehehehe

Spacer

Picture
palma

persi

Date Saturday, March 12th 2011, 5:57 AM

estic a soller,per aqui tots estem una puquet atramuntanats.....bufa,bufa forteta avui.tot aixo es per riure...convid a tots totes a desmelenarse.

Spacer

Picture
TomasM-Porta

L'article, què vols que et digui?

Date Saturday, March 12th 2011, 5:38 AM

Però les teves respostes de moment són genials.

Bufa la Tramuntana avui a Mallorca?

Spacer

Picture
palma

podria ser ????

Date Saturday, March 12th 2011, 5:31 AM

que vos serveix d'obrero raso????....en todas las empresas hay que tener uno,y en el fondo compasivas de su estupideza y agradecidas de su obediencia,les pagais en especias que sale barato y ellos ni protestan...

Spacer

Picture
palma

palometa

Date Saturday, March 12th 2011, 5:16 AM

es evident,que sou millors amb tot el que dius...darwinianament sols una dona molt llesta pot conseguir retenir a un home(tontu per naturaleça) que no te sang al cervell perque la te a un altre banda.et donu la rao en tot...pero tambe estas verificant la teoria....es evident que voleu un home al vostre costat malgrat la nostra estupideça...el para que si no servim per res ho heu de meditar vosaltres,no jo....que no tenc ni putissima idea pero si curiositat

Spacer

Picture
vent

Veus nen?

Date Saturday, March 12th 2011, 5:08 AM

Ja t'ho deia jo, ahahhah i l'aigua que baixa. Apa i que no sigui res i menys mal que nomes son paraules, bon xafec tinguis, ahahah que no te pase na.
Apa deu wapu i petonets al culet. Ainssss aquesta mainada.

Spacer

Picture
paloma02

És la opiinió més "burra" que

Date Saturday, March 12th 2011, 4:59 AM

Vull creure que ho has escrit per provocar, perquè si no, has de baixar al món real macu.
Necessitat de retenir-vos ???? Ja jajaja. Actualment les dones estan preparades per viure amb i sense parella, aquesta ajuda de la que parles... a què et refereixes ???
Som millors estudiant. millors al treball. millors portant la famìlia, millors mil vegades en inte.ligència emocional ...
No diguis tonteries, si estem amb la nostra parella és simplement perquè l 'estimem. Ah, i pecar com tu dius, en té tan dret o no, un home com una dona.
Que passis un bon dia, i no ens facis riure més.

Spacer

Picture
palma

tinta

Date Saturday, March 12th 2011, 4:49 AM

aixi m'agrada tinta,ahi! ....haciendo apologia del NUNCA ES SUFICIENTE.
asi vuestros feligreses deben esforzarse mas y mas....a esto le llamo yo una persuasion femenina de qualite. fon finde guapa...no t'enfadis

Spacer

Picture
tinta

primera dona que es desperta!

Date Saturday, March 12th 2011, 4:38 AM

Palma, la meva pregunta senzilla seria: us volem al nostre costat per ajudar-nos... concretament, ajudar-nos a què?

Spacer

Picture
palma

jjja,jjja

Date Saturday, March 12th 2011, 4:06 AM

vent,estaria be que se desencadeni una bona tormenta de opinions....per tu tambe bon finde.

Spacer

Picture
palma

pero be

Date Saturday, March 12th 2011, 3:59 AM

com tot capella predican un "haz lo que te digo,no lo que yo hago"

Spacer

Picture
vent

Ostia nen

Date Saturday, March 12th 2011, 3:55 AM

Avui plou fort, però la tormenta que se te avesina es preveu forta, ahahhaha. Que no te pase na, sort company...........petonets al culet.
Espera que es despertin les dones, ahahahha.
Vinga bon cap de setmana, deu.

Spacer

Espai
 

Escriu el teu comentari per aquest article

Espai Espai
Espai
  Ho sentim, els usuaris no registrats no poden escriure comentaris | Registra't
   Més articles

 

Vols llegir més articles escrits per palma? Aquí son els últims articles.

 
Bullet els meus fills?
  Data 30/01/14 Icona 2545 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet quina bona foto
  Data 23/01/14 Icona 1415 Data 16 comentari/s  
Spacer
Bullet cales de santanyi
  Data 21/01/14 Icona 1162 Data 2 comentari/s  
Spacer
Bullet rascallu cuando mueras
  Data 21/01/14 Icona 1362 Data 2 comentari/s  
Spacer
Bullet la predileccio
  Data 11/09/13 Icona 1383 Data 4 comentari/s  
Spacer
Bullet la gent esta fatal.
  Data 03/09/13 Icona 1756 Data 24 comentari/s  
Spacer
Bullet sonc mes catala que
  Data 08/08/13 Icona 1390 Data 10 comentari/s  
Spacer
Bullet trilinguisme
  Data 07/08/13 Icona 1591 Data 26 comentari/s  
Spacer
Bullet el home no te veu ni
  Data 27/07/13 Icona 1305 Data 3 comentari/s  
Spacer
Bullet el maxista es una dona
  Data 12/07/13 Icona 1284 Data 2 comentari/s  
Spacer
Bullet s'ha comprovat
  Data 11/07/13 Icona 1529 Data 18 comentari/s  
Spacer
Bullet ens han robat s'estalada
  Data 07/07/13 Icona 1606 Data 12 comentari/s  
Spacer
Bullet bon dia joan,li dic.
  Data 05/07/13 Icona 1216 Data 3 comentari/s  
Spacer
Bullet tipos de parella amb
  Data 30/06/13 Icona 1385 Data 10 comentari/s  
Spacer
Bullet hector barbera pilot
  Data 11/05/13 Icona 1309 Data 4 comentari/s  
Spacer
Bullet el ordre huma
  Data 09/05/13 Icona 1254 Data 1 comentari/s  
Spacer
Bullet gran decret de la generalitat
  Data 27/03/13 Icona 1360 Data 7 comentari/s  
Spacer
Bullet en quim monzo
  Data 26/03/13 Icona 1635 Data 18 comentari/s  
Spacer
Bullet els catalanistes
  Data 26/03/13 Icona 1447 Data 13 comentari/s  
Spacer
Bullet catalunya
  Data 25/03/13 Icona 1466 Data 19 comentari/s  
Spacer
Bullet estat no nacional
  Data 19/03/13 Icona 1396 Data 6 comentari/s  
Spacer
Bullet EL AMOR ,UNA EINA FEMENINA
  Data 18/03/13 Icona 1405 Data 8 comentari/s  
Spacer
Bullet titere sin cabeza
  Data 30/06/12 Icona 1730 Data 21 comentari/s  
Spacer
Bullet visita escolar a les
  Data 01/06/12 Icona 1681 Data 21 comentari/s  
Spacer
Bullet comdemnar al despreci
  Data 01/04/12 Icona 1392 Data 1 comentari/s  
Spacer
Bullet dedicat a tots els nacionalistes
  Data 28/03/12 Icona 1540 Data 8 comentari/s  
Spacer
Bullet sempre es per algo
  Data 08/01/12 Icona 1587 Data 16 comentari/s  
Spacer
Bullet personalitats efimeres
  Data 30/12/11 Icona 1294 Data 2 comentari/s  
Spacer
Bullet quan hi ha salud
  Data 26/12/11 Icona 1390 Data 3 comentari/s  
Spacer
Bullet demanar perdo?...es
  Data 09/12/11 Icona 1545 Data 3 comentari/s  
Spacer
Bullet secuestradors de gossos
  Data 02/12/11 Icona 1479 Data 9 comentari/s  
Spacer
Bullet a veure
  Data 29/10/11 Icona 1298 Data 3 comentari/s  
Spacer
Bullet som 7000 milons de persones
  Data 26/10/11 Icona 1476 Data 6 comentari/s  
Spacer
Bullet a tots els patriotes
  Data 01/05/11 Icona 1497 Data 9 comentari/s  
Spacer
Bullet les dones son lesbianes
  Data 19/03/11 Icona 1592 Data 15 comentari/s  
Spacer
Bullet el teu fill no vol jugar
  Data 18/03/11 Icona 1718 Data 16 comentari/s  
Spacer
Bullet inteligencia como mutacion
  Data 17/03/11 Icona 1791 Data 15 comentari/s  
Spacer
Bullet dios existe amigos,y
  Data 14/03/11 Icona 1585 Data 14 comentari/s  
Spacer
Bullet casa meva es petita,
  Data 02/03/11 Icona 1497 Data 4 comentari/s  
Spacer
Bullet avui es festa
  Data 01/03/11 Icona 1471 Data 2 comentari/s  
Spacer
Bullet sense mestres
  Data 12/02/11 Icona 1556 Data 11 comentari/s  
Spacer
Bullet violencia de genere
  Data 10/02/11 Icona 1732 Data 23 comentari/s  
Spacer
Bullet regalus de dona
  Data 06/11/10 Icona 1821 Data 29 comentari/s  
Spacer
Bullet prostitutes detingudes
  Data 24/10/10 Icona 1721 Data 8 comentari/s  
Spacer
Bullet he vengut aqui
  Data 15/10/10 Icona 1669 Data 5 comentari/s  
Spacer
Bullet no volia oblidarme
  Data 10/10/10 Icona 1673 Data 16 comentari/s  
Spacer
Bullet qui parla català?
  Data 09/10/10 Icona 1620 Data 9 comentari/s  
Spacer
Bullet raça àrea
  Data 03/10/10 Icona 1736 Data 10 comentari/s  
Spacer
Bullet destinats a cremar
  Data 05/09/10 Icona 1441 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet baixant per gracia
  Data 19/08/10 Icona 1452 Data 3 comentari/s  
Spacer
Espai
Espai
Espai

Cerca al meu bloc

 


Donar un cop d'ull a tots els blocs
Espai
Spacer
Espai

Articles antics

Maig

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 

Abril

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 
 
Espai
Spacer

Referències

Col·labora!
Spacer
Contacta amb el suport / Avisa'ns d'abusos
Spacer
Posa'ns als favorits
Spacer
Política de privacitat, Termes d'ús & Legal
Spacer