Xat Catala
Entra Registra´t
     
 
La meva foto

Benvingut/da al meu bloc!

palma ha escrit 53 articles i te 560 comentaris. L'últim article ha estat fet el 30/01/14

perfil de'n(na) palma | àlbum de fotos de'n(na) palma

   
Espai
Espai
   
 

Article del bloc de palma

Espai
 

EL AMOR ,UNA EINA FEMENINA DE SUPERVIVENCIA

Data dilluns 18/mar/2013 - 10:18 Icona 1405 Data 8

FA MOLTS I MOLTS MILERS D'ANYS,QUAN L'HOME ENCARA NO ERA SAPIENS...

LI ERA FACIL TENIR UNA RELACIO SEXUAL...
BASTABA POC,COM QUE UN MASCLE TROBAS UNA FAMELLA RENTANT UNES PELLS D'ANIMALS AL RIU. AIXO ERA SUFICIENT PER TENIR UNA RELACIO SEXUAL,

QUE FOS O NO FOS CONSENTIDA ERA IRRELEVANT.

AQUELLA RELACIO ERA SUFICIENT PER TENIR DESCENDENCIA,MALGRAT EL PARE ,NO SOLS NO SE FARIA CARREC DE L'INFANT ,SINO QUE MAI SABRIA QUE HABIA ESTAT PARE....

AQUELL IRRELEVANT SUCES AL RIU I AQUELL INFANT,PER ELL I PER ELLA NO ESTARIEN RELACIONATS PER MOLT TEMPS.

AQUELLS HOMES I DONES NO-SAPIENS PORTABEN NENS AL MON AMB UN EMBARAS DE 15-16 MESSOS I AQUELL INFANT ALS 2 ANYS LA MARE L'ABANDONABA A LA SEVA SORT....2 DE CADA 6 ARRIBABA A ADULT SEXUALMENT PARLANT (12 anys). ,15 MESSOS A DINS DE LA MARE ELS FEIEN ESPECIALMENT FORTS I REBESUTS I NO REQUERIEN GRANS CUIDADOS.


QUAN AQUELLS HOMES I DONES EVOLUCIONAREN(HOMO-SAPIENS)LA CADERA D'AQUELLES DONES ES VA APRIMAR JA QUE EL CAMINAR DEL SAPIENS ERA MES DRET I ESTILITZAT....

PERO AIXO CAUSA UN EFECTE SECUNDARI INQUIETANT!:

I ES QUE ELS INFANTS NEIXIEN PREMATURS AL 10 O 9 MESOS I PER TANT EXCEPCIONALMENT DEBILS.....AIXO PROVOCA QUE LA MARE HABIA DE MULTIPLICAR ELS CUIDADOS QUE AQUELLS NOUS HUMANS NECESSITABEN.

PER AQUELL TEMPS LES DONES INTUIREN QUE SI UN D'AQUELLS HOMES QUE LES VIOLAVEN AL RIU DE TANT EN TANT,ES QUEDABA AL SEU COSTAT PER AJUDAR A LES TASQUES DE SUPERVIVENCIA DEL NADO(NO CALIA TAMPOC QUE FOS EXACTAMENT EL QUE L'HABIA ENGENDRAT) ,POTSER AIXI CONSEGUIRIEN QUE EL SEU INFANT ARRIBAS A ADULT....I COMENSAREN ELLES A MEDITAR INCONCIENTMENT COM ENREDARLOS

I AIXI HO VAREN PROCURAR...

LES DONES , VAREN COMENCAR PER OBSERVAR QUE ELS SEUS MASCLES TENIEN ENTRE ELLS UNS CURIOSOS LLACOS MOLS FORTS D'AMISTAT I QUE AQUELLES NOBLES AMISTATS MASCULINES EREN PER TOTA LA VIDA....TAMBE VAREN OBSERVAR QUE NO EREN TAN INTELIGENTS COM ELLES I QUE SI LIS DONAVEN SEXE LIS PODIEN FER CREURE QUALSEVOL COSA.POTSER LES DONES PODIEN TREURE PROFIT D'AQUESTES NATURALECES MASCULINES,SOLS CALIA IMITAR AQUESTS TIPUS D'AMISTAT FIDEL I NOBLE MASCULINA I VENERLI A UN PRETENDENT QUE ELLA TAMBE PODIA SER LA SEVA AMIGA NOBLE I FIDEL...SABIA QUE UNA VEGADA QUE ELL L'ACCEPTAS COM AMIGA I DONANT-LI LES DOSIS DE SEXE NECESARIES,ELL BAIXARIA LA GUARDIA,I EN AQUELL MOMENT ELLA FARIA I DESFERIA A SU ANTOJO I FINS I TOT PODRIA TENIR UNA VIDA PARALELA DE MANERA MOLT RESERVADA.

ENTRE ELLES AQUESTA AMISTAT TAN PROFUNDA NO ERA HABITUAL,PERO AQUESTA OBSERVACIO SOBRE EL COMPORTAMENT MASCULI, POTSER SALVARIA LA SEVA DESCENDENCIA SI FEIA CREURE SOLS A UN D'AQUELLS MASCLES QUE LA VIOLAVEN AL RIU QUE ELLA TAMBE PODIA ESTIMARLO AMB LA MATEIXA BEHEMENCIA,NOBLECA I FIDELITAT QUE DOS MASCLES SE PROCLAMEN AMISTAT ,I QUE A MES LA SEVA SEXUALITAT AMB ELLA ESTAVA INCLUIDA EN EL PACTE I DE MANERA FIDEL.SI CONSEGUIA QUE SOLS UN CREGUES AQUELLA OFERTA,CAMBIARIA TOT EL ROL SEXUAL HOMINID EN UNS POCS MILERS D'ANYS.

L'ERROR O NO DE L'HOME VA SER CREURE-LA I NO VEURE QUE HABIA UN INTERES DARRERA DE TOT AIXO I QUE ELLA NO TENIA LA NATURALEÇA NECESARIA PER OFERIR AQUEST TIPO DE AMISTAT. PERO LA VERITAT ES QUE PER UN HOME ERA UN GRAN PACTE,PERO DIFICIL DE COMPLIR,PUES LA DONA NO TENIA EXPERIENCIA AMB AIXO DE L'AMISTAT NOBLE AL MES PUR ESTIL MASCULI...ESTABA MES ACOSTUMADA A LA AMISTAT FEMENINA,PLENA DE ENGANYS I ENVEGES.AIXI QUE NO HABIA TEMPS PER PERDRE,SI VOLIA ENRADAR A UN HOME,S'HABIA D'APENDRE AVIAT ELS ROLS DE L'AMISTAT MASCULINA I SENSE COMETRE ERRORS, PERQUE ELS ERRORS QUAN HI HA MASCLES ESTUPIDS I VIOLENTS,ES PODIEN PAGAR MOLT CARS.

LO PERILLOS DE TOTA AQUESTA HISTORIA ES QUE LA DONA HABIA VIST LLUITES ENCARNISADES ENTRE AMISTATS MASCULINES QUE S'HABIEN TRAICIONAT,I ARA ELLA CORRIA AQUEST MATEIG PERILL EN EL MATEIX MOMENT QUE S'INTRODUIA DINS L'ORBITA DE L'AMISTAT MASCULINA,FENT PACTES D'AMISTAT I CONVIVENCIA AMB ELLS.SI AQUELL HOME SE SENTIA TRAICIONAT PODIA CORRER PERILL ELLA I LA SEVA DESCENDENCIA.

HABIA DE SER ASTUTA COM UN DOMADOR HO ES AMB ELS SEUS LLEONS PERQUE AQUETS ANIMALS OBEEIXIN I ELL,MES DEBIL, NO SURTI MALPARAT....I HO ERA MES ASTUTA,AIXI QUE ESTAVA PREPARADA PER COMENCAR A MANIPULAR ALS SEUS MASCLES.ERA ABSOLUTAMENT NECESARI PEL BE DE S'ESPECI.

DURANT MILS D'ANYS LA DONA S'HA ESPECIALITZAT EN SER UNA GRAN DOMADORA D'HOMES. COM A MARE ELS PREPARA PER TENIR DEPENDENCIA I AIXI FER DEPENDRE AL SEU FILL EN EL FUTUR DE LA DONA QUE LA FARA AVIA..I AIXI DE INUTILS I DEPENDENTS ESPERA QUE CRII ALS SEUS NETS MASCLES LA SEVA NORA. NO ENSENYARLI A CUINAR SERIA UN EXEMPLE ENTRE MILS.EN ELS DARRERS TRENTA ANYS ALGUNES DONES HAN OBLIDAT EL SEU ESPERIT DE DOMADORES SUTILS PER ENFRENTARSE ALS HOMES DIRECTAMENT I HA COMVERTIT LA SOCIETAT EN UN CIRC SANGRIENT ON ELS DOMADORS SON LOGICAMENT DESCARNATS AL ENFRENTARSE ALS LLEONS DE TU A TU, SENSE SUTILECES NI INTELIGENCIES DOMADORISTIQUES....LA VIOLENCIA DE GENERE.

PER ELS PRIMERS SAPIENS MASCULINS,AQUESTA OFERTA DE LEALTAT QUE LI OFERIA LA DONA I QUE ERA EVIDENTMENT MENTIDA,VA FER PENSAR A MES DE UN MASCLE QUE LI COSTAVA TENIR RELACIONS SEXUALS PER LA COMPETENCIA,AIXI QUE VA ACCEPTAR AQUESTA FALSA AMISTAT MASCULINA AMB DRET A SEXE QUE ELLA LI VENIA,A CAMBI DE QUEDARSE A CUIDAR DE LA SEVA DESCENDENCIA.O POTSER TAMBE LA DESCENDENCIA DE LA COMPETENCIA.

DARWINIANAMENT LES DONES QUE DESENVOLUPAREN AQUESTA MANIPULACIO POGUEREN PORTAR LA SEVA DESCENDENCIA ENDEVANT MES FACILMENT QUE LES QUE NO.I PER TANT HAN TENGUT MES EXIT PER PORTAR ELS SEUS GENS I AMB ELLS LES SEVES VIRTUDS AL PRESENT

DARWINIANAMENT ELS HOMES QUE TRAGAREN AQUESTA PANTOMIMA DE L'AMISTAT MASCULINA ENTRE HOME I DONA (MES TARD ANOMENAT AMOR) VAREN TENIR MES POSIVILITATS DE QUE LA SEVA DESCENDENCIA ARRIBAS A EDAT SEXUALMENT ADULTA I PER TANT ARRIVAR EN AQUETS DIES. QUE UN HOME FOS ESTUPID HO FEIA TOT MES FACIL,I ES AQUEST TIPUS EL QUE PREDOMINA PER SELLECCIO GENETICA

SOLS UNA DONA LLESTA POT FER CREURE A UN HOME ESTUPID AQUESTA PANTOMIMA,AIXI QUE DARWINIANAMENT LA DONA ESTUPIDA S'HA EXTINGUIT(EXCEPTUANT A LES LESVIANES MES CAMIONERES QUE HORMONALMENT PODEN CONSIDERARSE HOMES I PER TANT TENEN ELS PORCENTATJES D'ESTUPIDEÇA SEMBLANT ALS DELS HOMES) DE LA MATEIXA MANERA QUE S'HA EXTINGUIT L'HOME INTELIGENT.( A LES ESCOLES DE TOT EL MON SE PODEN COMPROVAR QUE EN GENERAL ELLES SON MES INTELIGENTES,HI HA EXEPCIONS PERO AQUESTES SOLEN SER MASCLES FEOS ,FRIKIS I ASEXUALS,ELS TIPICS EMPOLLONS I LA NATURALECA ELS CONSIDERA UN ERROR DE CALCUL I PER TANT ELS FA FRIKIS PER DIFICULTARLIS TENIR DESCENDENCIA.) PER QUE TOTA AQUESTA CONSPIRACIO FEMENINA SOBRE L’AMOR PUGUI SOBREVIURE,I AMB ELLA LA NOSTRA SUPERVIVENCIA COM A HOMO SAPIENS....AIXI QUE PER TANT SOLS PUC MOSTRAR GRATITUD A LA DONA I A TOTES LES SEVES ARTIMANYES,JA QUE SON PEL BE DE L'ESPECIE. GRACIES DE TOT COR. CAP DONA MEREIX MALTRACTE,SI VOS FA EL SALT HEU D'ENTENDRE QUE NO SAP SER NOBLE COM UN HOME,AQUELL PACTE ERA SOLS PEL BE DELS VOSTRES FILLS(O EL DE UN ALTRE,TANT SE VAL) I PER TANT QUE VOS HAGI FET EL SALT SOLS ES UN MAL MENOR PERDONABLE FRUIT DELS POCS MILS D'ANYS D'EXPERIENCIA QUE TENEN COM A AMIC MASCULI:
youtu.beEspai
Spacer
Espai
   
  Escriu articles al teu bloc
Espai
 
 

Comentaris sobre aquest article

Espai Espai
 
Picture
palma

LO DE MALLUSCULES

Date Monday, March 18th 2013, 4:54 PM

DEU SER UN ERROR MENTAL DE ESCRIURE SOBINT LA PARAULA MALLORCA....SI DESDE EL 87,CUAN NO ME DEIXAREN ACABAR 8 D'EGB...DESDE LLAVORS NO HE TORNAT LLEGIR TANT... LLEGIR A PERSONES,I IMAGINAT ENCARA PITJOR:LLEGIR PERSONES HOMES!!!HA DE SER HORRIBLE.

Spacer

Picture
palma

MMMMMM

Date Monday, March 18th 2013, 4:47 PM

ES TOT UN TEMA AIXO...SHA D'ANALITZAR BE. SES MAYUSCULES ES PER NO CANSAR SA VISTA DES LECTOR. AMB INTERNET LA GENT NO VOL LLEGIR MES DE 14 LINEES,O VEURE COSES DE MES DE 2 MINUTS ...LES MALLUSCULES ES UN DETALL OPTIC DEVANT EL SOFRIT LECTOR QUE HA DE LLEGIR TANT...JO CREC QUE DESDE EL 87 NO LLEGEIXO RES DE MES DE 4 FRASES.

Spacer

Picture
TomasM-Porta

Palma,

Date Monday, March 18th 2013, 4:20 PM

espero un altre assaig sobre la dona - mare, es a dir, la dona que retorna decideix esdeveninir bleda assoleiada passi el que passi. Perquè, a més a més de tot el que tu dius tant brillantment - i en majúscules! - la dona es desdobla: és una esposa exigent i una mare bleda. Què n'opines?

Spacer

Picture
vidaa

Tot,

Date Monday, March 18th 2013, 2:33 PM

en la vida, és qüestió de supervivència!

Spacer

Picture
palma

si eh!

Date Monday, March 18th 2013, 1:24 PM

jajaja

Spacer

Picture
BARRUFETA

renoi

Date Monday, March 18th 2013, 1:13 PM

acabes d'establir un nou rècord de noves teories per paràgraf...

Spacer

Picture
palma

AMB AIXO

Date Monday, March 18th 2013, 11:00 AM

NO VULL DIR QUE NO HAGIN DONES QUE SAPIGUEN PRACTICAR LA AMISTAT MASCULINA,SI HA DONES QUE SENTEN AQUEST TIPO D'AMISTAT ,PERO SON LESBIANES I PER TANT NO ESTAN AL MERCAT HETEROSEXUAL.

Spacer

Picture
callap66

Totalment d'acord!

Date Monday, March 18th 2013, 10:44 AM

Però no tots els homes s'empassen aquesta pantomima com dius, i compte que també obeeix a interessos egoistes i que fan que la dona s'estanqui en una fase prehumana i l'estupidesa passa de l'home a la dona en aquest cas; així que d'estúpids en podem trobar pels dos costats i és una llàstima en què ha consistit la "nostra evolució"...

Spacer

Espai
 

Escriu el teu comentari per aquest article

Espai Espai
Espai
  Ho sentim, els usuaris no registrats no poden escriure comentaris | Registra't
   Més articles

 

Vols llegir més articles escrits per palma? Aquí son els últims articles.

 
Bullet els meus fills?
  Data 30/01/14 Icona 2545 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet quina bona foto
  Data 23/01/14 Icona 1415 Data 16 comentari/s  
Spacer
Bullet cales de santanyi
  Data 21/01/14 Icona 1161 Data 2 comentari/s  
Spacer
Bullet rascallu cuando mueras
  Data 21/01/14 Icona 1362 Data 2 comentari/s  
Spacer
Bullet la predileccio
  Data 11/09/13 Icona 1383 Data 4 comentari/s  
Spacer
Bullet la gent esta fatal.
  Data 03/09/13 Icona 1756 Data 24 comentari/s  
Spacer
Bullet sonc mes catala que
  Data 08/08/13 Icona 1390 Data 10 comentari/s  
Spacer
Bullet trilinguisme
  Data 07/08/13 Icona 1591 Data 26 comentari/s  
Spacer
Bullet el home no te veu ni
  Data 27/07/13 Icona 1305 Data 3 comentari/s  
Spacer
Bullet el maxista es una dona
  Data 12/07/13 Icona 1284 Data 2 comentari/s  
Spacer
Bullet s'ha comprovat
  Data 11/07/13 Icona 1529 Data 18 comentari/s  
Spacer
Bullet ens han robat s'estalada
  Data 07/07/13 Icona 1606 Data 12 comentari/s  
Spacer
Bullet bon dia joan,li dic.
  Data 05/07/13 Icona 1216 Data 3 comentari/s  
Spacer
Bullet tipos de parella amb
  Data 30/06/13 Icona 1385 Data 10 comentari/s  
Spacer
Bullet hector barbera pilot
  Data 11/05/13 Icona 1309 Data 4 comentari/s  
Spacer
Bullet el ordre huma
  Data 09/05/13 Icona 1254 Data 1 comentari/s  
Spacer
Bullet gran decret de la generalitat
  Data 27/03/13 Icona 1360 Data 7 comentari/s  
Spacer
Bullet en quim monzo
  Data 26/03/13 Icona 1635 Data 18 comentari/s  
Spacer
Bullet els catalanistes
  Data 26/03/13 Icona 1447 Data 13 comentari/s  
Spacer
Bullet catalunya
  Data 25/03/13 Icona 1466 Data 19 comentari/s  
Spacer
Bullet estat no nacional
  Data 19/03/13 Icona 1396 Data 6 comentari/s  
Spacer
Bullet titere sin cabeza
  Data 30/06/12 Icona 1730 Data 21 comentari/s  
Spacer
Bullet visita escolar a les
  Data 01/06/12 Icona 1681 Data 21 comentari/s  
Spacer
Bullet comdemnar al despreci
  Data 01/04/12 Icona 1392 Data 1 comentari/s  
Spacer
Bullet dedicat a tots els nacionalistes
  Data 28/03/12 Icona 1540 Data 8 comentari/s  
Spacer
Bullet sempre es per algo
  Data 08/01/12 Icona 1587 Data 16 comentari/s  
Spacer
Bullet personalitats efimeres
  Data 30/12/11 Icona 1294 Data 2 comentari/s  
Spacer
Bullet quan hi ha salud
  Data 26/12/11 Icona 1390 Data 3 comentari/s  
Spacer
Bullet demanar perdo?...es
  Data 09/12/11 Icona 1545 Data 3 comentari/s  
Spacer
Bullet secuestradors de gossos
  Data 02/12/11 Icona 1479 Data 9 comentari/s  
Spacer
Bullet a veure
  Data 29/10/11 Icona 1298 Data 3 comentari/s  
Spacer
Bullet som 7000 milons de persones
  Data 26/10/11 Icona 1476 Data 6 comentari/s  
Spacer
Bullet a tots els patriotes
  Data 01/05/11 Icona 1497 Data 9 comentari/s  
Spacer
Bullet les dones son lesbianes
  Data 19/03/11 Icona 1592 Data 15 comentari/s  
Spacer
Bullet el teu fill no vol jugar
  Data 18/03/11 Icona 1718 Data 16 comentari/s  
Spacer
Bullet inteligencia como mutacion
  Data 17/03/11 Icona 1791 Data 15 comentari/s  
Spacer
Bullet dios existe amigos,y
  Data 14/03/11 Icona 1585 Data 14 comentari/s  
Spacer
Bullet les dones no poden tenir
  Data 12/03/11 Icona 1966 Data 46 comentari/s  
Spacer
Bullet casa meva es petita,
  Data 02/03/11 Icona 1497 Data 4 comentari/s  
Spacer
Bullet avui es festa
  Data 01/03/11 Icona 1471 Data 2 comentari/s  
Spacer
Bullet sense mestres
  Data 12/02/11 Icona 1556 Data 11 comentari/s  
Spacer
Bullet violencia de genere
  Data 10/02/11 Icona 1732 Data 23 comentari/s  
Spacer
Bullet regalus de dona
  Data 06/11/10 Icona 1821 Data 29 comentari/s  
Spacer
Bullet prostitutes detingudes
  Data 24/10/10 Icona 1721 Data 8 comentari/s  
Spacer
Bullet he vengut aqui
  Data 15/10/10 Icona 1669 Data 5 comentari/s  
Spacer
Bullet no volia oblidarme
  Data 10/10/10 Icona 1673 Data 16 comentari/s  
Spacer
Bullet qui parla català?
  Data 09/10/10 Icona 1620 Data 9 comentari/s  
Spacer
Bullet raça àrea
  Data 03/10/10 Icona 1736 Data 10 comentari/s  
Spacer
Bullet destinats a cremar
  Data 05/09/10 Icona 1441 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet baixant per gracia
  Data 19/08/10 Icona 1452 Data 3 comentari/s  
Spacer
Espai
Espai
Espai

Cerca al meu bloc

 


Donar un cop d'ull a tots els blocs
Espai
Spacer
Espai

Articles antics

Maig

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 

Abril

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 
 
Espai
Spacer

Referències

Col·labora!
Spacer
Contacta amb el suport / Avisa'ns d'abusos
Spacer
Posa'ns als favorits
Spacer
Política de privacitat, Termes d'ús & Legal
Spacer