Xat Catala
Entra Registra´t
     
 
La meva foto

Benvingut/da al meu bloc!

palma ha escrit 53 articles i te 560 comentaris. L'últim article ha estat fet el 30/01/14

perfil de'n(na) palma | àlbum de fotos de'n(na) palma

   
Espai
Espai
   
 

Article del bloc de palma

Espai
 

la gent esta fatal.

Data dimarts 3/setembre/2013 - 02:32 Icona 1768 Data 24

si a una persona que li fascinen els macarrons a la bolonyesa,li dic que per mi els macarrons a la bolonyesa son repugnants.

...veritat que no m'estic ficant amb aquella persona,no? a ell li fascinan i a jo me repugnen pun i final.podriem inclus comentar lo bons o repugnants que son compartint unes birres.

. que se fiqui algo per mi repugnant dins el seu estomac...

no vol dir que ell sigui repugnant,

segurament ell sera marevellos....

un tio marevellos amb coses repugnants al estomac,no es incompatible.

estaria devant de un enagenat si volgues agredirme per aquesta humild opinio sobre els macarrons a la bolonyesa?....un neo-macarro?


de la mateixa manera:

si a una persona que li fascina el nacionalisme, li dic que per mi els nacionalismes son repugnants

...veritat que no m'estic ficant amb aquella persona,no?a ell li fascina i a mi me repugnen ...punt i final.tendriem que poder debatir perque es fascinant o repugnant el nacionalisme.


que se fiqui idees per mi repugnants deins el seu cervell...

no vol dir que ell sigui repugnant,

segurament ell sera marevellos.

un tio marevellos amb coses repugnats al cap,no es incompatible.

la gent esta fatal agredint quan un opina amablement...

el tio me demana qu el respecti,

i jo alucinat,li dic que no li estic faltant al respecte!,sino donant el meu punt de vista sobre el concepte exposat.

,de fet,ni siquiera parlo ni opino sobre ell.

dons aixo...flipant!

el tio acaba per insultar la meva persona,en lloc d'opinar lliurament sobre macarrons o idiologies.

tirant per el terra la possibilitat de tenir una xarla interesant.
youtu.beEspai
Spacer
Espai
   
  Escriu articles al teu bloc
Espai
 
 

Comentaris sobre aquest article

Espai Espai
 
Picture
palma

se ten va la castanya

Date Sunday, September 8th 2013, 6:19 AM

en aquest cas es un insult directa a la meva persona.

aqui si podriem parlar de una persona que vol agredir...es a dir parlariem de un agresor. gracies markus per l'exemple.

Spacer

Picture
Markus7

se t'en va la castanya nen xDDD

Date Thursday, September 5th 2013, 3:05 PM

se t¡en va la castanya nen xDDD, per si no keda clar ho repeteixo

Spacer

Picture
skeeter

buff

Date Thursday, September 5th 2013, 2:30 PM

mira que aneu sobrats de temps...

Spacer

Picture
Twisti

Vinga, que no som canalla.

Date Thursday, September 5th 2013, 3:35 AM

Ja coneixem aquesta la fórmula:
- Que consti que no t'ho dic a tu eh, només és la meva opinió-,
que sabem que serà ofensiva perquè és el que volem, però a més, amb el sarcasme d'avisar al nostre interlocutor per tal que no reaccioni negativament, perquè llavors serà un intolerant.
I amb els objectes personals, tanmateix com amb les idees de cadascú, no és el mateix:
- No m'agrada el teu vestit.
- El teu vestit és repugnant.

Spacer

Picture
anteros

Impossible!

Date Wednesday, September 4th 2013, 1:54 PM

És impossible entendre'ns si barregen nacions i política amb religions, jo estic contra tota religió i l'exemple teu no em serveix.
No sóc nacionalista, sóc independentista!, ho entens?, no?, llàstima!
Jo parteixo de la voluntat democràtica de les persones i no tant d'arguments històrics ni batalles passades ni imperis antics ni nous.

Spacer

Picture
jazzman

doncs

Date Wednesday, September 4th 2013, 1:18 PM

Jo entenc molt bé el que diu el palma.. no ho comparteixo gens doncs jo estic a favor del procés d'independència, com un procés que si es dóna a terme, no farà més que sumar-se a altres casos en els que hi ha hagut una fragmentació d'una realitat donada per imperialismes i invasions anteriors. Per mi és natural i és símptoma d'evolució i en favor de la llibertat d'identitat.

Amb tot, l'opinió de Palma, en aquest cas, em mereix tot el respecte del món: ell expressa el sentiment que li genera una postura política determinada. Per mi és poc raonada i molt emocional: una idea política, quan és força comuna, no pot generar el mateix efecte d'uns macarrons podrits i amb cucs al teu estómac, a no ser que et vegis personalment afectat per la mateixa, per alguna raó determinada, per la qual cosa perds l'objectivitat.

Però el que he dit abans: ell opina així, i el meu respecte el tindrà. No he entès que llenci res a la cara de ningú. Potser som tots hem de reduir aquesta càrrega emocional que ens identifica tant amb les idees i ser més objectius.

Salut

Spacer

Picture
palma

un islamista

Date Wednesday, September 4th 2013, 9:10 AM

altre dia deia:

se ha de ser ignorante para no diferenciar entre religiones agresoras y religiones agredidas. mi radicalismo islamista acabara cuando la peninsula iberica sea lo que tiene que ser,antes de que fuera agredida por religiones invasoras

molt semblant al que tu dius ,no?...

Spacer

Picture
palma

anteros

Date Wednesday, September 4th 2013, 9:00 AM

jo a tu t'estim molt,pero el teu pais (i tots els paissos del mon) me la rempampinflan....fent us al meu dret a que me rempampimfli el que jo decideixi digne de ser rempampinflant....en aquyest cas el teu pais ,que no tu.

Spacer

Picture
TomasM-Porta

Hahahahahaha

Date Wednesday, September 4th 2013, 4:41 AM

Bé, a vegades riure és repugnant, però què més podem fer?

Spacer

Picture
daikini

resumint

Date Tuesday, September 3rd 2013, 6:48 PM

estem plens de macarrons a la bolognesa........jajajjaja que bo,!
sempre es el que cadascu interpreta, i molts cops , les interpretacons estan condicionades a com som, i reaccionem en funcio d'aixo , quasi automaticament, la resposta esta condicionada en l'estat del perceptor del missatge........ i em refereixo a l'estat en general, del caparro del receptor del missatge..... hi ha un estudi sobre l'estat emocional, que diu, quan estem enfadats, el 90% de la nostra percepcio queda colapsada per l'estat emocional, es dir.... que qualsevol nimietat , gest, etc, la percebrem com a posible atac i reaccionarem a la defensiva amb agresivitat....
coses del caparro...

Spacer

Picture
fenix

Per cert

Date Tuesday, September 3rd 2013, 6:29 PM

Potser t'agradaria llegir Wittgenstein, un dels meus preferits que deia (resumit, ben clar):

En la frase "La taula és groga" estàs parlant, estàs diguent una cosa sobre l'objecte 'taula', poses l'accent sobre la seva qualitat de color.

En la frase "Que bonica és aquesta taula groga" no estàs diguent res sobre la taula, només estàs parlant de tu, del fet que la taula groga t'agrada.

D'aquesta manera, si dius "el nacionalisme és repugnant" no estàs diguent res sobre el nacionalisme, sino sobre tu mateix, és a dir sobre el teu rebuig del nacionalisme, la qual cosa ja has ben expressat.

Així doncs, quan discuteixes amb algu i li dius que el nacionalisme és repugnant, et demana explicacions, i ho raones, llavors, estàs barrejant els nivells de la comunicació, ja que el què tu dius que vols discutir entre birretes passa a deixar de ser el teu missatge personal de rebuig, per passar a ser el missatge o la interaccio de missatges per saber si la taula és realment groga o no. El rebuig, doncs, és omnipresent, i no és molt agradable discutir sobre termes intentant d'evitar la transferència emocional pròpia alhora que l'altre no ho fa.

Es a causa d'aquest futimer de complexitat que Wittgenstein deia: "sobre el que no es pot parlar, és millor callar", és a dir: quan l'enunciat dels nostres missatges diu més coses sobre nosaltres que sobre l'objecte en cuestió, mai ens entendrem, el llenguatge privat és unic i intransferible. En canvi, i per això l'home ha inventat el llenguatge i totes les paraules que es coneixen, hi ha un llenguatge, l'oficial, que necessitem, per posar-nos d'acord que groc vol dir groc i prou. I aixi amb cada mot. La qual cosa no prova ni garanteix que malgrat tot ens poguem entendre tan fàcilment...

Així doncs: No et sorprengui que el teu enunciat de rebuig sigui sorrespost amb un enunciat de rebuig (l'atakakatk "personal", l'insult també - i només - és un rebuig) que no diu res sobre la teva persona, sino sobre la persona que te'l diu...).

Segur que m'he explicat molt clar i ho has entès tot.
!;-)

Spacer

Picture
anteros

nen!

Date Tuesday, September 3rd 2013, 5:03 PM

Estàs fatal! ;)
Fots unes barreges que et saturen el cervell.
Saps una cosa, no diferenciar entre nacionalismes és ignorar o pecar de mala fe, el meu nacionalisme s'acaba quan el meu país esdevingui independent, altra ben dit que tinguem un estat propi com qualsevol país de món normalitzat, llavors no em caldran més banderes i tots els països podem agermanar-nos si cal però partint de la pròpia voluntat de ser.
Si això et repugna jo et repugno perquè això que et repugna forma part de mi.

Spacer

Picture
fenix

'Nen...'

Date Tuesday, September 3rd 2013, 4:51 PM

He rigut molt sobre/amb la teva dialèctica simplista i extremament punyent, certa o al menys que comparteixo, sobre els límits entre l'insult i la llibertat d'opinió, entre l'atac a la persona (però quin "atac" realment??) i la invariabilitat del rebuig personal (reflexionat o no) contra coses, idees, etc.

Es la primera vegada que poses bé el dit a l'ull (quin ull! -?), la qual cosa no vol dir que això sigui un atac personal per totes les vegades (algunes bastantes) que he cosiderat que no ho feies "bé" ;-)

Així doncs, me n'alegro la teva conclusió. l'Esparta també considera un atac personal que jo consideri que els seus raonaments són antidemocràtics, xenòfobs, reaccionaris i que sovint fa apologia de la violència... Atac "personal" de què?? Si jo no el conec de res!, i possiblement sigui una persona miravigliosa, com diries tu...

A mi el què em preocupa més, realment, és que també som (en el sentit existencial) el què diem. I tenint en compte aquesta premisa, que no vol dir veritat, és ben clar que considerar una crítica (o un rebuig) al pensament o a la determinació política o al posicionament sobre l'ecosistema o sobre la golosa tripa pot ser 'interpretat' com un atac personal (tot el dret i la raó: entrem en els límits de la raó i del llenguatge).

Atac, atak ataktak, takatak...! Sembla la unica paraula que saben dir els marcianitus violents qua volen dominar la terra i a qui els expota el casc en sentir l'Elvis...

Spacer

Picture
palma

sooooooorry!

Date Tuesday, September 3rd 2013, 4:19 PM

el nacionalista mai es idiota. abaix heu de cambiar el terme nacionalista per el concepte nacionalisme....hi ha moltissima diferencia.

demano disculpes a tots els nacionalistes,pues no crec que siguin idiotes...son els seus nacionalismes que ho son.

Spacer

Picture
palma

molt be,

Date Tuesday, September 3rd 2013, 4:13 PM

tambe se podria emplear el terme idiota.

anar rapit amb la moto es de idiotes,el pere anava massa rapit. aqui no se insulta al pere sino que s'opina sobre una accio puntual: anar rapit.

el nacionalista es idiota,el pere es massa nacionalista....

aqui,nens:
un altre exemple de que aqui no s'insulta al pere sino que s'opina sobre els continguts de unes idess del pere.

Spacer

Picture
Askata

.

Date Tuesday, September 3rd 2013, 4:08 PM

això això...meditem-ho amb el coixí i demà ja es veura :)

Spacer

Picture
palma

aixi dons

Date Tuesday, September 3rd 2013, 4:05 PM

si podem dir que :

en pere es horrible....es insultar

pero dir:

les sebates den pere son horribles es tan sols opinar sobre unes sabates i no sobre el pere.


aixi dons,de la mateixa manera:

dir que askata es horrible....es insultar

pero dir que la idiologia de akata es horrible es sols opinar sobre la idiologia del pere y no sobre askata.

Spacer

Picture
palma

dema continuam

Date Tuesday, September 3rd 2013, 3:58 PM

la clase,feis bondat.

Spacer

Picture
palma

els insults son per les persones

Date Tuesday, September 3rd 2013, 3:56 PM

una truita de patates no pot ser imbecil,una pilota no pot ser filla de puta.

la paraula repugnant es un adjectiu que descriu un objecte o un concepte(macarrons ,idiologia)...

en pere es horrible...si es personalitzar un insult y per tant insultar.
les sabates de pere son horribles...no estant insultant en en pere,estas opinant sobre un objecte x,en aquest cas unes sabates.

Spacer

Picture
palma

entenc

Date Tuesday, September 3rd 2013, 3:48 PM

no tothom es tan tolerant.

es perillos tenir llibertat d'expresio...antes eren els gitanos i els jueus i ara son els lliures pensadors.

Spacer

Picture
Askata

macarrons

Date Tuesday, September 3rd 2013, 3:45 PM

1) a tu no t'ofen (si te diuen que es frit de matances es repugnant i tampoc si me diuen que el ecologisme es repugnant), però pensa que no tothom és com tu.

2) estic del tot d'acord amb el que ha dit l'heureta: "Unes idees es debaten, es contrasten, es refelxionen, però no es llencen a la cara de l'altre qualificant-les de "repugnants" o qualsevol altre insult (també haguessis pogut dir que són "idiotes")".

Spacer

Picture
palma

i tant que cola,

Date Tuesday, September 3rd 2013, 3:19 PM

es exactement el mateix

Spacer

Picture
palma

a mi no m'ofen

Date Tuesday, September 3rd 2013, 3:16 PM

si me diven que es frit de matances es repugnant i tampoc si me diven que el ecologisme es repugnant...perque es licit que per aquella persona ho sigui.

en cap moment me sentire atacat perque a mi m'agradi el frit de matances o l'ecologisme.!!

inclus el convidaria a cerveses per debatirho intensament,justament perque sap repugnar les idees pero no a les persones...i aixo si es l'hostia en vinagre!!!

Spacer

Picture
Heureta

Home, dir que es fica idees repugnants al

Date Tuesday, September 3rd 2013, 3:06 PM

... una mica ofensiu sí que és, independentment que comparteixis o no aquelles idees. Sempre que una ideologia respecti els principis fonamentals com que sigui pacífica i democràtica, com em sembla que és el nacionalisme (i independentisme) català, no se'n pot parlar en aquests termes. Unes idees es debaten, es contrasten, es refelxionen, però no es llencen a la cara de l'altre qualificant-les de "repugnants" o qualsevol altre insult (també haguessis pogut dir que són "idiotes"). I, per cert, la metàfora dels macarrons no cola! Els macarrons no impliquen res més. En canvi, les ideologies impliquen una manera d'entendre el món i les persones i uns valors. La gent està fatal, jo la primera, però a vegades veiem la palla a l'ull de l'altre i no veiem la viga al propi!

Spacer

Espai
 

Escriu el teu comentari per aquest article

Espai Espai
Espai
  Ho sentim, els usuaris no registrats no poden escriure comentaris | Registra't
   Més articles

 

Vols llegir més articles escrits per palma? Aquí son els últims articles.

 
Bullet els meus fills?
  Data 30/01/14 Icona 2578 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet quina bona foto
  Data 23/01/14 Icona 1428 Data 16 comentari/s  
Spacer
Bullet cales de santanyi
  Data 21/01/14 Icona 1172 Data 2 comentari/s  
Spacer
Bullet rascallu cuando mueras
  Data 21/01/14 Icona 1373 Data 2 comentari/s  
Spacer
Bullet la predileccio
  Data 11/09/13 Icona 1395 Data 4 comentari/s  
Spacer
Bullet sonc mes catala que
  Data 08/08/13 Icona 1401 Data 10 comentari/s  
Spacer
Bullet trilinguisme
  Data 07/08/13 Icona 1601 Data 26 comentari/s  
Spacer
Bullet el home no te veu ni
  Data 27/07/13 Icona 1316 Data 3 comentari/s  
Spacer
Bullet el maxista es una dona
  Data 12/07/13 Icona 1301 Data 2 comentari/s  
Spacer
Bullet s'ha comprovat
  Data 11/07/13 Icona 1539 Data 18 comentari/s  
Spacer
Bullet ens han robat s'estalada
  Data 07/07/13 Icona 1617 Data 12 comentari/s  
Spacer
Bullet bon dia joan,li dic.
  Data 05/07/13 Icona 1229 Data 3 comentari/s  
Spacer
Bullet tipos de parella amb
  Data 30/06/13 Icona 1398 Data 10 comentari/s  
Spacer
Bullet hector barbera pilot
  Data 11/05/13 Icona 1319 Data 4 comentari/s  
Spacer
Bullet el ordre huma
  Data 09/05/13 Icona 1267 Data 1 comentari/s  
Spacer
Bullet gran decret de la generalitat
  Data 27/03/13 Icona 1372 Data 7 comentari/s  
Spacer
Bullet en quim monzo
  Data 26/03/13 Icona 1645 Data 18 comentari/s  
Spacer
Bullet els catalanistes
  Data 26/03/13 Icona 1457 Data 13 comentari/s  
Spacer
Bullet catalunya
  Data 25/03/13 Icona 1477 Data 19 comentari/s  
Spacer
Bullet estat no nacional
  Data 19/03/13 Icona 1407 Data 6 comentari/s  
Spacer
Bullet EL AMOR ,UNA EINA FEMENINA
  Data 18/03/13 Icona 1416 Data 8 comentari/s  
Spacer
Bullet titere sin cabeza
  Data 30/06/12 Icona 1738 Data 21 comentari/s  
Spacer
Bullet visita escolar a les
  Data 01/06/12 Icona 1692 Data 21 comentari/s  
Spacer
Bullet comdemnar al despreci
  Data 01/04/12 Icona 1403 Data 1 comentari/s  
Spacer
Bullet dedicat a tots els nacionalistes
  Data 28/03/12 Icona 1550 Data 8 comentari/s  
Spacer
Bullet sempre es per algo
  Data 08/01/12 Icona 1598 Data 16 comentari/s  
Spacer
Bullet personalitats efimeres
  Data 30/12/11 Icona 1303 Data 2 comentari/s  
Spacer
Bullet quan hi ha salud
  Data 26/12/11 Icona 1401 Data 3 comentari/s  
Spacer
Bullet demanar perdo?...es
  Data 09/12/11 Icona 1554 Data 3 comentari/s  
Spacer
Bullet secuestradors de gossos
  Data 02/12/11 Icona 1490 Data 9 comentari/s  
Spacer
Bullet a veure
  Data 29/10/11 Icona 1310 Data 3 comentari/s  
Spacer
Bullet som 7000 milons de persones
  Data 26/10/11 Icona 1487 Data 6 comentari/s  
Spacer
Bullet a tots els patriotes
  Data 01/05/11 Icona 1508 Data 9 comentari/s  
Spacer
Bullet les dones son lesbianes
  Data 19/03/11 Icona 1604 Data 15 comentari/s  
Spacer
Bullet el teu fill no vol jugar
  Data 18/03/11 Icona 1727 Data 16 comentari/s  
Spacer
Bullet inteligencia como mutacion
  Data 17/03/11 Icona 1800 Data 15 comentari/s  
Spacer
Bullet dios existe amigos,y
  Data 14/03/11 Icona 1596 Data 14 comentari/s  
Spacer
Bullet les dones no poden tenir
  Data 12/03/11 Icona 1977 Data 46 comentari/s  
Spacer
Bullet casa meva es petita,
  Data 02/03/11 Icona 1507 Data 4 comentari/s  
Spacer
Bullet avui es festa
  Data 01/03/11 Icona 1482 Data 2 comentari/s  
Spacer
Bullet sense mestres
  Data 12/02/11 Icona 1564 Data 11 comentari/s  
Spacer
Bullet violencia de genere
  Data 10/02/11 Icona 1744 Data 23 comentari/s  
Spacer
Bullet regalus de dona
  Data 06/11/10 Icona 1832 Data 29 comentari/s  
Spacer
Bullet prostitutes detingudes
  Data 24/10/10 Icona 1732 Data 8 comentari/s  
Spacer
Bullet he vengut aqui
  Data 15/10/10 Icona 1678 Data 5 comentari/s  
Spacer
Bullet no volia oblidarme
  Data 10/10/10 Icona 1702 Data 16 comentari/s  
Spacer
Bullet qui parla català?
  Data 09/10/10 Icona 1629 Data 9 comentari/s  
Spacer
Bullet raça àrea
  Data 03/10/10 Icona 1748 Data 10 comentari/s  
Spacer
Bullet destinats a cremar
  Data 05/09/10 Icona 1454 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet baixant per gracia
  Data 19/08/10 Icona 1461 Data 3 comentari/s  
Spacer
Espai
Espai
Espai

Cerca al meu bloc

 


Donar un cop d'ull a tots els blocs
Espai
Spacer
Espai

Articles antics

Juliol

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 

Juny

 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
Espai
Spacer

Referències

Col·labora!
Spacer
Contacta amb el suport / Avisa'ns d'abusos
Spacer
Posa'ns als favorits
Spacer
Política de privacitat, Termes d'ús & Legal
Spacer