Xat Catala
Entra Registra´t
     
 
La meva foto

Benvingut/da al meu bloc!

alarico ha escrit 82 articles i te 254 comentaris. L'últim article ha estat fet el 14/01/18

perfil de'n(na) alarico | àlbum de fotos de'n(na) alarico

   
Espai
Espai
   
 

Article del bloc de alarico

Espai
 

"Zasca" dels funcionaris municipals al govern colpista

Data dimarts 11/juliol/2017 - 05:34 Icona 1311 Data 9

Estimats indepes. També titllareu als funcionais municipals d'antidemòcrates, fatxes i franquistes espanyolistes com veniu fent amb qui us planta cara? Vinga, valents!!! ;)

Fragment d'una noticia apareguda avui a La Vanguardia:


El Consejo de Colegios de Secretarios, Interventores y Tesoreros de la Administración Local de Catalunya, el CSITAL, ha emitido un comunicado en el que se quejan del tratamiento que sus colegiados están recibiendo como consecuencia de la próxima celebración del referéndum del 1-O, reivindican su independencia política con arreglo al Código Ético por el que se mueven y la fidelidad al “espíritu y al texto de la Constitución española"

En el citado comunicado, el organismo profesional que aglutina al colectivo de funcionarios se remite al código ético que aprobaron en el año 2005 y que fue renovado en 2013 para justificar su papel de “imparcialidad política” en relación a la celebración del referéndum del 1-O, un objetivo que a su entender, ha dado a los secretarios, interventores y tesoreros de la administración local “un protagonismo que no les corresponde”.

Así, “ante las manifestaciones políticas y las publicaciones aparecidas en los medios de comunicación”, el consejo profesional se encarga de recordar que el comportamiento de estos profesionales debe estar en harmonía con “la defensa de los valores democráticos, de legalidad, de lealtad y de neutralidad y de imparcialidad política”.
Además, reproducen un fragmento del propio código ético que a su entender no admite interpretaciones cuando señala que el funcionariado de la administración local debe actual de acuerdo a las leyes, los reglamentos y las normas (...) y en cualquier caso debe permanecer siempre fiel al espíritu y al texto de la Constitución española, a la normativa autonómica y europea y a los principios de conducta de este Código ético”.Espai
Spacer
Espai
   
  Escriu articles al teu bloc
Espai
 
 

Comentaris sobre aquest article

Espai Espai
 
Picture
alarico

Persi

Date Wednesday, July 12th 2017, 9:34 AM

Discrepo en els teus comentaris.

1 - Rajoy parla com a president d'un Estat en la que la sobirania nacional resideix en el poble espanyol. Això està recollit en la Constitució i per tant no pot permetre un referèndum d'independència d'una part d'espanya.

2 - A mi tot els fets objectius m'indiquen que l'estat impedirà el referèndum per la via legal, com no pot ser d'altra forma. Ja hi ha polítics imputats i inhabilitats i més que n'hi haurà. Per no parlar de l'efecte que tindrà en el seu patrimoni personal. Si tú disposes d'algún fet que indiqui que l'estat està tirant pel camí contrari t'agraïria m'ho fessis saber, potser m'he perdut alguna cosa.

Spacer

Picture
Persi

Et contestaré in extenso més endavant,

Date Wednesday, July 12th 2017, 6:22 AM

1. Puigdemont deu tenir el mateix dret a parlar en nom dels catalans que el deu tenir Rajoy o el rei dels espanyols, no? Perquè jo soc republicà i independentista i quan ells es refereixen a "tots els espanyols" també ens inclouen. I si que Puigdemont ho faci està malament, que Rajoy i el rei ho faci, també. Aquí la gent que vol votar és el 80% de la gent que és una amplíssima majoria i, per tant, Puigdemont pot parlar tranquilament en nom d'aquesta majoria de catalans. Quan els altres comencin a dir que parlen en nom de la majoria dels espanyols i no dels espanyols, podrem començar a parlar.

2. Jo estic convençut que el referèndum es farà i que el primer interessat en que es faci serà Espanya. I si no al temps. Per tant, no et compro en absolut això que dius que nosaltres ja sabem que no es farà i t'ho giro: tu saps perfectament que es farà. Perquè serà la darrera oportunitat d'Espanya per conservar Catalunya i els espanyols no són rucs.

Spacer

Picture
alarico

Persi

Date Tuesday, July 11th 2017, 5:31 PM

Sóc de la opinió que quan els independentistes parleu en nom de tot el poble no hi ha res a debatre. No pot haver-hi tampoc cap punt d'entesa quan titlleu d'antidemòcrates, per ni dir que us refereix a nosaltres com a feixistes, als catalans que defensem un dels puntals de la democràcia és el respecte a la legislació vigent, en especial per part dels representants polítics, que han de predicar amb l'exemple.

L'argument que empreu constantment d'afirmar que en democràcia lo normal és votar i que els que us ho impedeixen són uns opressors és una falacia pura i dura. Espanya és un estat tan democràtic com la resta dels nostres veïns Europeus, per no anar massa lluny.

Amb tots aquesta anys de campanya "processista" el final l'únic que heu aconseguit és dividir a la societat catalana i de passada us heu carregat uns partits polítics (CDC, PSC, UDC et al.) que amb la situació actual a Madrid haguessins aconseguit molts més per Catalunya del que aconseguireu mai. I si en tens algún dubte fes un cop d'ull al que està conseguint el PNV.

A aquestes alçades tots sabem dos coses:

1 - Ja s'ha parlat i discutit sobre tot el que es podir parlar i discutir. Les posicions i els arguments estan clars. Porteu molts anys de campanya per terra mai i aire en pro de la independència.
2 - L'1-O no es farà cap referèndum ja que les institucions de l'Estat només poden fer una cosa: fer cumplir la llei. I ho farà, no en tinguis pas cap dubte.

Spacer

Picture
Persi

Per cert,

Date Tuesday, July 11th 2017, 12:41 PM

jo he criticat força els partits polítics catalans i tu m'ho has llegit abstament. Estic a favor del procès català, com estic a favor del procès d'autodeterminació de qualsevol altre nació del món. Palestina o la Vall d'Aran o Groenlàndia. I en cap cas em sembla que la democràcia es pugui plantejar com un cop d'estat. En tot cas potser hi ha unes lleis que s'estan utilitzan d'una forma perversa perquè no respecten les minories.

Com que en general estic a favor al dret d'autodeterminació de totes les nacions del món, com diu la Declaració Universal dels Drets Humans, també ho estic de la nostra. No entenc de cap de les maneres la vostra dèria per a que no votem, entre d'altres coses perquè, al final, votar serà l'única oportunitat que li quedarà a Espanya per a que Catalunya no esdevingui independent. Aquesta postura no l'entenc.

Si que entenc la postura dels unionistes democràtics tipus López Burniol, que quan tingui temps comentaré.

No veieu que en una Espanya on la majoria dels catalans volèssin estar dins seria molt més forta i potent? Per què no seduiu als catalans en comptes de negar els seus drets? Honestament no ho entenc. Si a mi em deixeu votar i guanyeu em convertiu en espanyol. Però si no em deixeu votar m'obligueu a ser espanyol. I així no ho vull ser. Jo crec que es fàcil d'entendre.

Spacer

Picture
Persi

Alarico,

Date Tuesday, July 11th 2017, 12:30 PM

1. Jo sempre he pensat igual (equivocat o no): que tots les nacions tenen el dret a autodeterminar-se. Per a mi és un principi universal que no pot ser infringit per una llei estatal per un principi de jerarquia normativa. Seria el mateix cas que el dret a la vida i que qualsevol dret humà. En tot cas, he estat sempre equivocat: no crec que el dret a l'autodeterminació de Catalunya depengui d'Espanya; perquè això seria intrínsecament absurd i per aquesta via gairebé cap nació no es podria autodeterminar.

2. Tu has copiat de La Vanguardia però fas dir als funcionaris estatals el que no diuen. Fas veure que estan dient una cosa i n'estant dient una altra. Fas veure que depenen de l'Ajuntament i depenen del govern de Madrid. I és a ell al que es dirigeixen en resposta a la carta que han rebut i a la que tu no en fas esment. Pot ser per ignorància o per mala fe. Jo et faig molt intel.ligent i culte, què vols que pensi?

3. Es com el dia aquell del vídeo que no se sentien les respostes de Junqueres a Borrell. No ho entenc. Però si el que tu ens pots dir és molt més interessant que això. Jo he après molt gràcies a tu i m'has obligat sovint a esforçar-me força per replicar-te. I ho preferia. Fes-nos dubtar que amb la independència no ens anirà bé, si us plau. Tu pots.

Spacer

Picture
alarico

Persi

Date Tuesday, July 11th 2017, 11:45 AM

Fer un referèdum fora de la legalitat és, per definició, antidemocràtic. Als meus ulls ets tú qui t'has apartat clarament de la democràcia.

Em costa molt d'entendre com un lletrat pot defensar saltar-se la llei. Espanya és un estat democràtic, no pas una dictadura. I Catalunya és una CCAA com la resta, no pas una colónia.

Per cert, que els que targiverseu, mentiu i no expliqueu tota la veritat, només el que us convé sou els que feu de corretja de transmissió del "procés". Tu ets una persona culta i ben formada, de ben segur que n'ets ben conscient de les mentides que s'expliquen per tal de justificar aquest cop d'estat. Perquè no t'enganyis, és un cop d'estat.

Per acabar, i també sota el meu punt de vista, qui t'has radicalitzat ets tu. Jo em limito a rebatre les excrecències d'en Txeic (et recordo que teniu uns quants radicals com ell amb vosaltres) i els teus arguments.

Un darrer afagitó: l'article que he copiat procedeix de La Vanguardia, no m'he inventat pas res jo.

Spacer

Picture
Persi

Fa anys eres un catalanista moderat i liberal

Date Tuesday, July 11th 2017, 11:17 AM

i has evolucionat cap un espanyolisme cada vegada més radical i al meu modest entendre antidemocràtic. Ja sé que tu penses que els antidemocràtics i els colpistes som nosaltres, però m'hauràs de reconéixer que és una paradoxa voler fer un referèndum i ser titllat de colpista antidemocràtic. Jo no en conec cap cas en un referèndum d'autodeterminació. Però tot això pot obeir a una evolució del teu pensament que és perfectament respectable. El que no entenc es la manipulació que fas darrerament dels textos que presentes. Es massa grollera i destralera i tu dones per a un debat intel.lectual infinitament més ric. A banda que no crec que guanyis cap adepte amb estratègies tant fàcils de desmuntar.

Spacer

Picture
Persi

Per una altra banda, suposo que saps, encara

Date Tuesday, July 11th 2017, 11:13 AM

1. Que el cos de secretaris i interventors municipals són un cos estatal, depenent del ministeri d'administracions territorials i, per tant, del govern espanyol. Lògicament, estan a les seves ordres funcionarialment i han d'aplicar la llei estatal que és la que regula la seva funció (això és de primer de dret).

2. Justament el que fan aquests senyors és demanar que ni els d'aquí ni els d'allà no els emprenyin i els deixin tranquils. Lògicament el govern de la Generalitat no els pot presionar perquè no són funcionaris seus, ni els ajuntaments tampoc, ja que tampoc no són funcionaris de l'ajuntament. Qui et sembla que els presiona? I diuen ben clarament que han de ser políticament NEUTRALS cosa que, tractant-se, d'un cos estatal, en el tema del procès és ser francament valents.

3. La Generalitat ja ha dit que no obligaria els funcionaris a res i que, en cas d'haver-hi dificultats de personal, cosa que està per veure, acudiria a voluntaris.

Spacer

Picture
Persi

No entenc perquè manipules i tergiverses

Date Tuesday, July 11th 2017, 11:01 AM

El Gobierno ya ha activado la vigilancia en los ayuntamientos contra el referéndum del 1 de octubre. Lo ha hecho a través del secretario de Estado por las Administraciones Territoriales, Roberto Bermúdez de Castro, que ha enviado más de 1.500 cartas a los funcionarios que están a su cargo en 993 entidades locales de Catalunya para pedirles su "colaboración" a fin de garantizar que no se celebre el referéndum.

Así lo ha publicado El Periódico este lunes, que asegura que en la carta el Gobierno de Rajoy pedir a los funcionarios que "se respete la legalidad" ante cualquier intento de alguna corporación municipal o supramunicipal de impulsar acciones que permitan celebrar la consulta del 1 de octubre.

La carta va dirigida a los 947 ayuntamientos, a las cuatro diputaciones y a los 42 consejos comarcales, y va destinado tanto a los secretarios municipales como a los interventores encargados de garantizar el cumplimiento de la ley y la normativa económica y financiera. En este sentido, la carta de Bermúdez denuncia que el referéndum "atenta" contra la Constitución y el Estauto y les recuerda la sentencia del Tribunal Constitucional que ha prohibido "el proceso constituyente y cualquier acto preparatorio del referéndum".

En la misiva, el secretario del Estado también da todo el "apoyo y colaboración" del Estado ante las "eventuales dudas e incertidumbres que les pueden surgir en el desarrollo de sus funciones". Sin embargo, también les lanza una advertencia cuando les dice que les da este apoyo "para evitar cualquier actuación de la corporación municipal que pueda suponer una contravención de estos pronunciamientos o un incumplimiento de las advertencias del propio Tribunal Constitucional".

Spacer

Espai
 

Escriu el teu comentari per aquest article

Espai Espai
Espai
  Ho sentim, els usuaris no registrats no poden escriure comentaris | Registra't
   Més articles

 

Vols llegir més articles escrits per alarico? Aquí son els últims articles.

 
Bullet Missatge Oficial de
  Data 14/01/18 Icona 2445 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet Com denunciar en cas
  Data 17/09/17 Icona 1433 Data 1 comentari/s  
Spacer
Bullet Gràcies lletrats, vosaltres
  Data 22/08/17 Icona 1534 Data 8 comentari/s  
Spacer
Bullet Article del Sr. Albert
  Data 08/08/17 Icona 1423 Data 2 comentari/s  
Spacer
Bullet Punxa la manifa contra
  Data 02/08/17 Icona 1177 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet Com Lluís Companys
  Data 26/07/17 Icona 1659 Data 5 comentari/s  
Spacer
Bullet L'ANC passa el
  Data 25/07/17 Icona 1140 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet El apoyo a la independencia
  Data 21/07/17 Icona 1370 Data 4 comentari/s  
Spacer
Bullet El nacionalisme treu
  Data 18/07/17 Icona 1330 Data 5 comentari/s  
Spacer
Bullet Model de resposta a
  Data 07/07/17 Icona 1309 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet Les mentires d'ERC
  Data 01/07/17 Icona 1401 Data 2 comentari/s  
Spacer
Bullet Albert Boadella: "La
  Data 22/04/17 Icona 1782 Data 2 comentari/s  
Spacer
Bullet Comunicat dels EEUU
  Data 12/04/17 Icona 1614 Data 1 comentari/s  
Spacer
Bullet Albert Boadella reflexiona
  Data 10/04/17 Icona 1560 Data 2 comentari/s  
Spacer
Bullet Reflexions: Persones
  Data 23/01/17 Icona 1802 Data 5 comentari/s  
Spacer
Bullet Nace Concordia Cívica,
  Data 20/01/17 Icona 1612 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet El procés, una mica
  Data 13/12/16 Icona 1694 Data 2 comentari/s  
Spacer
Bullet La CUP remata el procés
  Data 13/12/16 Icona 1739 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet Si ets de la esquerra
  Data 12/12/16 Icona 1611 Data 3 comentari/s  
Spacer
Bullet Los liberales europeos
  Data 02/12/16 Icona 1774 Data 3 comentari/s  
Spacer
Bullet La postura ofical de
  Data 24/11/16 Icona 2095 Data 2 comentari/s  
Spacer
Bullet Com curar-se del nacionalisme
  Data 10/10/16 Icona 1814 Data 11 comentari/s  
Spacer
Bullet Endavant les Atxes.
  Data 04/09/16 Icona 1785 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet PDC no defrauda
  Data 20/07/16 Icona 1726 Data 1 comentari/s  
Spacer
Bullet Tics feixistes de
  Data 11/05/16 Icona 1813 Data 3 comentari/s  
Spacer
Bullet Maria Gassó Soy (ERC),
  Data 17/03/16 Icona 2248 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet Pilar Rahola lleva a
  Data 06/03/16 Icona 1947 Data 2 comentari/s  
Spacer
Bullet De la decadència de
  Data 18/01/16 Icona 1760 Data 3 comentari/s  
Spacer
Bullet NO A LA GUERRA!
  Data 26/11/15 Icona 1749 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet "Die Welt"
  Data 24/10/15 Icona 1873 Data 1 comentari/s  
Spacer
Bullet Problemas en el paraso
  Data 22/10/15 Icona 1830 Data 5 comentari/s  
Spacer
Bullet Yo tener como President
  Data 21/09/15 Icona 1842 Data 5 comentari/s  
Spacer
Bullet Miquel Calada, imputat
  Data 08/09/15 Icona 1861 Data 1 comentari/s  
Spacer
Bullet Males noticies per als
  Data 01/09/15 Icona 1755 Data 1 comentari/s  
Spacer
Bullet Anticorrupcin descubre
  Data 29/08/15 Icona 1799 Data 2 comentari/s  
Spacer
Bullet Junts pel 3%
  Data 28/08/15 Icona 1851 Data 1 comentari/s  
Spacer
Bullet Un pedrasta a Junts
  Data 20/08/15 Icona 2029 Data 2 comentari/s  
Spacer
Bullet El inters del bono
  Data 11/08/15 Icona 1919 Data 1 comentari/s  
Spacer
Bullet SuperCat. El guardi
  Data 09/08/15 Icona 1751 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet TV3 y Catalunya Rdio
  Data 28/07/15 Icona 1739 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet PARAULES QUE CONVIDEN
  Data 19/07/15 Icona 1760 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet 36 anys sense legislaci
  Data 07/07/15 Icona 1751 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet EL MEIN KAMPF A LA CATALANA
  Data 30/06/15 Icona 1892 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet El Mirar de la Maja
  Data 21/06/15 Icona 1778 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet TRES LLISTES I UN CADVER
  Data 19/06/15 Icona 1895 Data 3 comentari/s  
Spacer
Bullet Jorge Luis Borges i
  Data 18/06/15 Icona 2187 Data 11 comentari/s  
Spacer
Bullet CARMENA. LA ALCALDESA
  Data 16/06/15 Icona 1929 Data 1 comentari/s  
Spacer
Bullet NO M'HO PUC CREURE
  Data 11/06/15 Icona 2104 Data 15 comentari/s  
Spacer
Bullet Catalunya Acci
  Data 06/06/15 Icona 2064 Data 3 comentari/s  
Spacer
Bullet La fi del "procs"
  Data 29/05/15 Icona 1898 Data 5 comentari/s  
Spacer
Espai
Espai
Espai

Cerca al meu bloc

 


Donar un cop d'ull a tots els blocs
Espai
Spacer
Espai

Articles antics

Juny

 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Maig

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
Espai
Spacer

Referències

Col·labora!
Spacer
Contacta amb el suport / Avisa'ns d'abusos
Spacer
Posa'ns als favorits
Spacer
Política de privacitat, Termes d'ús & Legal
Spacer