Xat Catala
Entra Registra´t
     
 
La meva foto

Benvingut/da al meu bloc!

Persi ha escrit 247 articles i te 241 comentaris. L'últim article ha estat fet el 04/10/18

perfil de'n(na) Persi | àlbum de fotos de'n(na) Persi

   
Espai
Espai
   
 

Article del bloc de Persi

Espai
 

C'S A PUNT DE GUANYAR LES ELECCIONS ESPANYOLES O ELS RÉDITS DE L'ANTICATALANISME CATALÀ.

Data divendres 9/febrer/2018 - 04:11 Icona 1166 Data 1

Vaig llegir ahir les enquestes del CIS i són contradictòries amb les que fa poc temps corrien pels mitjans respecte a C’s. Les que corrien fa poc temps venien a dir que C’s eren a punt de guanyar les eleccions espanyoles, superant en vots al PP, al PSOE i a PODEMOS. Les que es van publicar ahir diuen que el PP baixaria força però que el PSOE continuaria sent la segona força i C’s passaria a ser la tercera, superant a PODEM.

Penso que això és una mala notícia per a la democràcia i pel progrés a espanya perquè a l’estat espanyol, ara mateix, l’única possibilitat de canvi, de democràcia real i de república és PODEM i si PODEM recula, recula la democràcia real, la república i el canvi. I com que avui el PP, el PSOE i C’s representen el mateix, el trasvàs de vots entre aquests tres partits, servidors de l’oligarquia neo-franquista espanyola, no té cap importància. El vot de la gent a aquests tres partits serveix pel mateix. A la hora de la veritat les diferències entre Rajoy, Sánchez i Rivera són estrictament formals però els tres tenen el mateix model tant d’estat, com de societat. Això hauria de fer vergonya als socialistes però la vergonya fa moltíssims anys que la van perdre entre els casos Juan Guerra, els GAL, l’OTAN i les privatitzacions.

Ara bé, ens equivocaríem si no ens fixéssim amb C’s perquè la seva galopada cap al govern espanyol és espectacular. S’aguanta en quatre potes: xicots i xicotes de bon veure, un màrqueting a prova de bomba (els que més gasten a les campanyes electorals i, per tant, dels qui tenen més suport de l’oligarquia per tal d’obtenir aquests diners ), no tenir cap cas de corrupció conegut ( només el de Cañas, que va fer veure que plegava però fou recolocat a un lloc més discret, potser perquè sap algunes coses que no aniria bé que se sabessin i més val tenir-lo content ) i un anticatalanisme català de pedra picada.

El tema de la corrupció és un llast que cap societat no és pot permetre, és un càncer social perquè no només pren diners als qui més els necessiten sinó que sembra uns contra valors que van contra la solidaritat i el progrés. En aquest sentit està bé la bandera contra la corrupció que han fet tant C’s com PODEM i als corruptes del PP, PSOE i CiU simplement se’ls hauria de caure la cara de vergonya, sinó se’ls hauria d’obligar a liquidar directament el partit (cosa que només CDC ha fet ) i les carreres polítiques de tots els dirigents que d’alguna manera o altra han permés aquesta corrupció: que els neulers de la corrupció l’hagin de pagar només els tresorers del partit però que se n’aprofitin tots els militants ja es veu que no pot ser de cap manera. Com a mínim els dirigents de l’executiva nacional haurien de plegar tots i no s’haurien de poder continuar dedicant a la política mai més.

Tinc poca a cosa a dir sobre el màrqueting o propaganda política, que també inclou en certa manera presentar candidats de bon veure. Això ho fan molts partits polítics i homes que moltes dones consideren guapos com Felipe González, Pedro Sánchez o Artur Mas és evident que els ha ajudat a la seva carrera política ( Pujol seria el revers d’això, però és que Pujol ha estat un polític enorme, que ha trencat tots els motllos ). Pel que fa a la despesa electoral tampoc hi ha massa cosa a dir, més enllà que és un càncer de la democràcia en el sentit que fa que les eleccions no siguin en absolut igualitàries. Si un partit es pot guanyar mil milions d’euros i un altre només mil és evident que la igualtat no es veu per enlloc. Si la propaganda és determinant a l’hora que els ciutadans votin, es evident que per hi hagi una igualtat real la despesa de tots els partits – i els espais electorals i tot plegat – hauria de ser igualitària. Que l’aposta de la oligarquia espanyola, de la que forma part la major part de l’alta burgesia catalana, ha estat molt important per a que C’s guanyés les eleccions em sembla evident. Per a ells és una inversió esplèndida: avui els independentistes i Podem són forces revolucionàries i l’oligarquia invertirà i farà tot el que convingui per a que no triomfi cap de les dues revolucions democràtiques, com ja estem veient.

Però potser el punt més interessant és el quart: C’s és un partit català que està a punt d’aconseguir el poder a espanya. Això ho ha intentat durant més de 100 anys el catalanisme polític i els seus resultats han estat miserables. Han fet créixer l’anticatalanisme ancentral espanyol i no han aconseguit tenir un pes mínimament determinant en el govern de Madrid. Ara sembla que s’intenti la mateixa operació des de l’anticatalanisme ( la seu principal de C’s és a Barcelona i els seus principals dirigents són catalans ). Sembla que els hi vagi molt millor que quan la burgesia catalana apostava pel catalanisme i transformar espanya. Sembla que aquesta vegada han convençut a bona part de l’oligarquia espanyola del projecte de C’s com a marca blanca del PP i del PSOE per a que aquesta oligarquia continui mantenint-se en el poder si el PP i el PSOE naufraguen. El màrqueting de C’s és una obra d’enginyera molt ben feta – també ho era el del NSDAP i va dur als nazis al poder, abans de que els altres partits se’l prenguessin seriosament, amb la diferència que Hitler era un revolucionari boig que ho va fer trontollar tot i C’s han nascut justament com a partit contra-revolucionari per a que a que espanya no trontolli res -. I si poses l’anticatalanisme en lloc de l’antisemitisme la cosa sembla que quadrar. Però abans s’ha d’entendre espanya, que no és igual que Alemanya. A Alemanya un partit nazi comandat pels jueus no hagués estat possible perquè ni els jueus no els haguessin volgut, ni els nazis tampoc.

En canvi, a espanya, els conversos sempre han aconseguit grimpar moltíssim socialment: pensem en les famílies de Santa Teresa de Jesús o de Sant Juan de la Cruz, penseu en el gran nombre de grans inquisidors que foren jueus conversos o en les famílies jueves que, al convertir-se, va esdevenir part de l’oligarquia espanyola. Sembla com si a espanya el convers tingués un plus, com si el traïdor a la seva religió o a la seva nació meresqués un premi. Jo crec que això explica també la pujada de C’s a espanya: què hi pot haver més guai que un català anticatalà?Espai
Spacer
Espai
   
  Escriu articles al teu bloc
Espai
 
 

Comentaris sobre aquest article

Espai Espai
 
Picture
txeic-tgn

CiudaNABOS català ?

Date Saturday, February 10th 2018, 5:54 AM

més aviat diria: format per putos espanyols residents a Catalunya ! GO HOME !

Els feixistes de CiudadaSnos: fent memòria...

http://in.directe.cat/joa n-lladonet/blog/15519/ciu dadanos-i-convivencia-civ ica-catalana-a-favor-del- conflicte-i-contra-el-cat ala

La guerra contra la llengua de Ciudadanos al descobert:
Un document de Francisco Caja enviat a Albert Rivera al que ha tingut accés el directe.cat revela l’objectiu de Ciudadanos de crear tensions socials amb la llengua i de retornar el català a la situació de 1978.

http://www.directe.cat/no ticia/386670/la-guerra-co ntra-la-llengua-de-ciudad anos-al-descobert

***********************************************
L’última de CiudaNABOS: es veu que fan un concurs amb el PP a veure qui és més feixista !
Els hi hauríem de recordar que la SEVA PUTA PROSTITUCIÓ diu (encara que s’ho passin per l’engonal !) :
Article 3.3 de la Constitució de 1978: “...La riquesa de les diferents modalitats lingüístiques d'Espanya és un patrimoni cultural que serà objecte d'especial atenció i protecció...”


10.02.2018 Cs vol que el català deixi de ser un requisit a l’administració

http://www.elpuntavui.cat /politica/article/17-poli tica/1337573-cs-vol-que-e l-catala-deixi-de-ser-un- requisit-a-l-administraci o.html
(ja hi estem acostumats a trobar-te el funcionari de torn (que mai funciona) amb allò de: “no le entiendo”... pensant: habla cristiano coño !)

Spacer

Espai
 

Escriu el teu comentari per aquest article

Espai Espai
Espai
  Ho sentim, els usuaris no registrats no poden escriure comentaris | Registra't
   Més articles

 

Vols llegir més articles escrits per Persi? Aquí son els últims articles.

 
Bullet PRIMER ANY DE REPÚBLICA
  Data 04/10/18 Icona 2368 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet UN PAÍS DE XIMPLES
  Data 28/09/18 Icona 1182 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet DE LA FLOR AL CUL DEL
  Data 18/09/18 Icona 1173 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet LA MANIFESTACIÓ DE
  Data 12/09/18 Icona 1175 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet S'HA D'ANAR
  Data 10/09/18 Icona 1207 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet REFLEXIONS DESPRÉS
  Data 06/09/18 Icona 1244 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet ELS PARTITS INDEPENDENTISTES
  Data 27/07/18 Icona 1159 Data 1 comentari/s  
Spacer
Bullet LA CONTRAPORTADA DEL
  Data 20/07/18 Icona 1136 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet JULI CÈSAR I EL TRASLLAT
  Data 04/07/18 Icona 1473 Data 2 comentari/s  
Spacer
Bullet LA INAUGURACIÓ DELS
  Data 28/06/18 Icona 1088 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet COM ES COMBAT LA MALA
  Data 25/06/18 Icona 1082 Data 1 comentari/s  
Spacer
Bullet L'ALEGRIA DE LA
  Data 21/06/18 Icona 1137 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet NO TINC GENS NI MICA
  Data 15/06/18 Icona 1054 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet ÉS UNA BONA NOTÍCIA
  Data 12/06/18 Icona 1046 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet APROFITANT L'AVINENTESA
  Data 23/05/18 Icona 1194 Data 1 comentari/s  
Spacer
Bullet I ARA RESULTA QUE ÉS
  Data 18/05/18 Icona 1082 Data 1 comentari/s  
Spacer
Bullet LA SENTÈNCIA DE LA
  Data 03/05/18 Icona 1142 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet LA SENTÈNCIA DE LA
  Data 02/05/18 Icona 1086 Data 1 comentari/s  
Spacer
Bullet LA SENTÈNCIA DE LA
  Data 30/04/18 Icona 1105 Data 1 comentari/s  
Spacer
Bullet HA PLEGAT CRISTINA CIFUENTES,
  Data 28/04/18 Icona 1171 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet XAVIER GARCÍA ALBIOL
  Data 27/04/18 Icona 1083 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet SOCIALISTES, BARREJA
  Data 12/04/18 Icona 1237 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet LLARENA, EL PRESSUMPTE
  Data 11/04/18 Icona 1104 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet JORDI SÀNCHEZ POT SER
  Data 10/04/18 Icona 1106 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet LA DIFERÈNCIA ENTRE
  Data 09/04/18 Icona 1085 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet EL TRIBUNAL DEL LAND
  Data 06/04/18 Icona 1086 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet EL PRESIDENT PUIGDEMONT
  Data 05/04/18 Icona 1151 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet I ARA M'HE FET
  Data 05/04/18 Icona 1424 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet LA PASQUA DEL 2018,
  Data 04/04/18 Icona 1116 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet LA DETENCIÓ DEL PRESIDENT
  Data 28/03/18 Icona 1141 Data 1 comentari/s  
Spacer
Bullet ELS MOSSOS D'ESQUADRA
  Data 27/03/18 Icona 1214 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet LES HÒSTIES SERAN SEMPRE
  Data 26/03/18 Icona 1130 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet NOMÉS EM CONVENÇ LA
  Data 23/03/18 Icona 1116 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet PER QUÈ UN 20% NO HA
  Data 20/03/18 Icona 1139 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet BORBONET, FOT EL CAMP!!!!
  Data 14/03/18 Icona 1123 Data 1 comentari/s  
Spacer
Bullet TENIM DRET A CRITICAR
  Data 07/03/18 Icona 1177 Data 2 comentari/s  
Spacer
Bullet ELS FISCALS I ELS MAGISTRATS
  Data 05/03/18 Icona 1139 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet DEGANA GAY, EN NOM MEU
  Data 01/03/18 Icona 1120 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet ANNA GABRIEL EXILADA
  Data 28/02/18 Icona 1135 Data 3 comentari/s  
Spacer
Bullet EMBESTIDA CONTRA L'ESCOLA
  Data 27/02/18 Icona 1136 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet MIREIA BOYA, ETS UNA
  Data 23/02/18 Icona 1085 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet LA VISIÓ DE JULIO ANGUITA
  Data 22/02/18 Icona 1158 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet EL PESSIMISME INDEPENDENTISTA
  Data 21/02/18 Icona 1145 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet EL PRESIDENT PUIGDEMONT
  Data 20/02/18 Icona 1141 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet ENTRE EL MÒBIL I EL
  Data 14/02/18 Icona 1169 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet ESTRATÈGIES DE DEFENSA
  Data 12/02/18 Icona 1161 Data 2 comentari/s  
Spacer
Bullet ELS ESPANYOLS SANCIONEN
  Data 08/02/18 Icona 1168 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet QUO VADIS - O NO BADIS
  Data 07/02/18 Icona 1210 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet EL CONSELL D’ESTAT,
  Data 06/02/18 Icona 1204 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet TENIR UN PRESIDENT TINTIN
  Data 29/01/18 Icona 1118 Data 0 comentari/s  
Spacer
Espai
Espai
Espai

Cerca al meu bloc

 


Donar un cop d'ull a tots els blocs
Espai
Spacer
Espai

Articles antics

Juliol

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 

Juny

 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
Espai
Spacer

Referències

Col·labora!
Spacer
Contacta amb el suport / Avisa'ns d'abusos
Spacer
Posa'ns als favorits
Spacer
Política de privacitat, Termes d'ús & Legal
Spacer