Xat Catala
Entra Registra´t
     
 
La meva foto

Benvingut/da al meu bloc!

viking ha escrit 123 articles i te 581 comentaris. L'últim article ha estat fet el 14/12/19

perfil de'n(na) viking | àlbum de fotos de'n(na) viking

   
Espai
Espai
   
 

Article del bloc de viking

Espai
 

viam..

Data dilluns 14/setembre/2009 - 07:21 Icona 1280 Data 11

quines mogudetes ultimament eh..?l’onze de setembre amb l’historia de la Noa..i el diumenge tretze de setembre la consulta popular per l’independencia de Catalunya a Arenys de munt..o de mar...amb un ressò mediatic de la òstia en patinet..
A tot això m’adreço a vosaltres per fer una pregunta..quin beneficis tindriem els catalans en cas de que per una d’aquelles coses de la vida aixi com aquell que no vol la cosa,catalunya es convertis en un estat i sortis als mapes com a tal..
Veureu..es que servidor es molt burru per segons que coses..i fart de llegir i escoltar arguments tant d’una banda com de l’altre,tots ells mes aviat de mal entendre..m’explico..els espanyols residents a catalunya sembla i tinc la sensacio de que és pensen que en cas de produir-se aquest fet,s’iniciaria una guerra civil o els deportariem o ves a saber..esl uns parlen d etreure els tancs..passar els catalans per les armes o enviar-nos a siberia..d’altres diuent noseuqe de la indisoluble unidad d’hispania..també n’hi ha que argumentent que en cas que es produis pasariem mes gana que en Carpanta..quina és la realitat..?Es l’hora d’ara que ningú hagi dit,els beneficis d’una independencia catalana..però beneficis argumentats eh..no val allo de: es que l’estat Hispanic ens roba..l’estat Hispanic ens menysprea..l’estat caca i l’estat pipi..aixo no..beneficis..no se..com ara..si som independents els serveis de masatges passaran per la seguretat social catalana ..per dir lo primer que m’ha passat pel cap..
La cosa és que aquestes consultes a part de ser reivindicatives i tocar els collonets als nostres extranyables amics hispanics i de la Falange hispanica(aixi nostru senyor vagi de ventre i els hi caigui la cagarada a sobre,amen.als de la Falange vull dir eh)dic jo que alguna cosa bona hauria de sortir ..no..?per que si no..de que serveix una independencia si ens hem de morir de gana..
viam si alguna ànima caritativa i amb estudis superiors pot resoldrem aquest dubte..be si no te estudis però sap de que parla també ho accepto..
apa..salut i garrofes..Espai
Spacer
Espai
   
  Escriu articles al teu bloc
Espai
 
 

Comentaris sobre aquest article

Espai Espai
 
Picture
siddharta

felicitacions Rasko i Sinn !

Date Tuesday, September 15th 2009, 10:09 PM

quan arribi a presidenta de la Generalitat ( :P )
us donc una conselleria ...
ja discutirem quina més endavant ...
;)

Spacer

Picture
viking

m´encanta

Date Tuesday, September 15th 2009, 5:24 PM

l´idea d´un mur..i bunkers..i moltes i moltes metralletes..i tancs..i camps de reeducacio..pwer a una persona asocial com jo seria el paradis..:p

Spacer

Picture
msanc

Doncs mira viking...

Date Tuesday, September 15th 2009, 1:21 PM

si passés això...que et sembla si posem una frontera tot al voltant de Catalunya, però una qualsevol, nono, que va...sinó una de debó...a l'estil mur de Berlin, així quan l'hagim de destruir serem notícia arreu del mon.
un petó

Spacer

Picture
cetic

no dona no...

Date Tuesday, September 15th 2009, 9:46 AM

el raro soc jo ja ho se...

pero mira es que penso en altres coses jo abans que en aixo de la identitat nacional i tot aixos...mira tinc la estupida idea que abans que dedicar-nos a pregonar els nostres interessos economics basicament millor arreglar altres cosetes...ves que hi farem....

Spacer

Picture
erratica

sinn i rasko

Date Tuesday, September 15th 2009, 9:41 AM

m'ho copio eh? peque aquests dies se t'acaben les possibilitats pedagògiques...
algú te dubtes encara???

cetic, m'hagradava molt el teu discurs fins a l'última ratlla... llastima.. tot i que si hem d'acabar follant poc m'estimo més que sigui sota la republica catalana que sota el reino d'españña ( digue'm rara!)

Spacer

Picture
viking

cetic..

Date Tuesday, September 15th 2009, 9:06 AM

osties..tot ho has de desmontar collons..no et pots estar quiet..?:P

Spacer

Picture
cetic

si catalunya es independent....

Date Tuesday, September 15th 2009, 8:28 AM

1) Follarem mes perque la butifarra sera plat obligatori i de lo que se come se cria

2) Follarem encara mes...perque tindrem un pais que fa trempar

3) Follarem encara moooolt mes.....perque els condons seran gratix paga la generalitat

4) Un cop estiguem ben follats montarem un sistema politic identic al que tenim, jerarquic, classista i capitalista....i tornarem a estar mal follats

Spacer

Picture
viking

gracies

Date Tuesday, September 15th 2009, 7:16 AM

rasko i sinn,amb dades a les mans és molt mes facil poder fer entendre que aquest nostru pais te un problema amb l´estat Espanyol..:)
mixeta..en comptes de ser princesa et donaran una concessio per muntar un casino..:p

Spacer

Picture
misselvis

hola

Date Monday, September 14th 2009, 9:10 PM

ja ho veus vikinguillu, si acabem com Mònaco jo vull ser la princesa eh?

Spacer

Picture
sinn3rboy

Unes quantes més...:

Date Monday, September 14th 2009, 8:40 PM

x.- Vistos els embats espanyols -violents o subtils- d'eliminar la cultura catalana, l’única manera per a la superpervivència és independitzar-nos.

x.- Podriem gestionar TOTS els nostres recursos, i assumir -per bé i per mal- la responsabilitat del nostre futur.
Ja no valdria allò de "la culpa és d'Espanya".

x.- Està econòmicament demostrat que un país petit gestiona millor els recursos que un de gran.

x.- Ens deuen més de 20.000 milions d'euros l'any -que espero que els nostres polítics s'encarreguin de recuperar amb efecte retro-actiu un cop siguem independents.

x.- A catalunya, els trens de rodalies són els més vells i carraques de tot l’estat.
Crec recordar que en els últims 20 anys, l'estat espanyol ha construït només 9 Km de víes a Catalunya (!!!).

x.- Si Catalunya s’independitza d’espanya, Catalunya ja estava dins d’europa, per tant no ha de sol·licitar de nou l’ingrès.

x.- Des de fora de la unió europea podríem posar un IVA molt més baix que el mínim de la UE, amb el que totes les multinacionals de Software i d’altres sectors vindrien a Catalunya (això ja va passar a Irlanda i van tenir un creixement espectacular).

x.- Si tinguéssim un Estat propi, o una Seguretat Social pròpia, podríem:
1. Incrementar les pensions de jubilats i vídues catalanes un 25%, 174,7 € cada mes, 2.445,8 € cada any.
2. Nodrir un fons de reserva per cobrir les pensions futures.
3. Abaixar les cotitzacions d’empreses i treballadors un 14,7%, mantenint les actuals pensions.
(Dades de l'Alfons López Tena).

x.- Segons les dades de l'Idescat, sumant el nostre PIB i el dèficit fiscal pendent, una Catalunya independent tindria un PIB per càpita de 32.600 euros: SERIA EL QUART ESTAT DE LA UE.

x.- Catalunya ocupa el lloc número dotze en l'àmbit mundial i el tercer a escala Europea, només per darrere d'Irlanda i Portugal, en atracció d'inversions estrangeres. Així ho constata un estudi elaborat per l'escola de negocis IESE.
Més destacable si és possible és el fet que Catalunya s'hagi convertit en la segona regió del planeta, després de Xangai (la Xina), en captació d'inversions provinents de deslocalitzacions en altres ?països, sobretot d'Europa, on els salaris són més elevats i, per tant, les empreses tenen més costos de producció.
Catalunya, a més, és la quarta regió del món preferida per les multinacionals per instal·lar les seves seus centrals, siguin a escala mundial, continental o regional.

x.- Vista la composicio molt nudrida de catalans en els èxits -on s'han donat- de les seleccions esportives de l'estat espanyol, les seleccions esportives catalanes tindrien un impacte molt bó en els resultats de competicions internacionals i olimpíades. I aquests tipus d'esdeveniments esportius són un dels principals projectors internacionals d'un poble.

x.- El corredor mediterrani, l'aeroport del Prat, etc, són sabotejats per l'estat espanyol. La nostra posició geo-estratègica ens ho posa molt fàcil per convertir-nos en un dels millors "clusters" econòmics d'Europa. Si a més s'hi sumés València- arribant el corredor mediterrani fins a Alacant- llavors seria la pera...


...i a més, inclouria que el poble català es desenpellegaria de maníes, complexos i paranoïes.
I amb la independència -sobretot políticament- s'obligaria els nostres polítics a deixar-se de tantes tracamanyes.

Spacer

Picture
Rasko

doncs...

Date Monday, September 14th 2009, 7:40 PM

Jo enfocaria la pregunta d'una altra manera doncs la independència de Catalunya encara és ficció.

faria la pregunta:
Què ens aporta ser part d'Espanya?

Però intentaré respondre la teva pregunta sobre les avantatges de la independència de Catalunya:

1.- Disposar i administrar els nostres diners (que els polítics s'ho quedarien tot? per això tenim tribunals i democràcia per canviar el color polític). Et deixo aquesta pàgina web sobre que fa un càlcul del dèficit fiscal que pateix Catalunya:
http://www.fco.cat/comptador/

2.- Fer polítiques migratòries des de casa nostra, no a 500 km. Catalunya no controla els fluxos migratoris que rep, que són molts. En 10 anys 1,5 mil·lions de persones noves a Cat.

3.- Donar estatus d'oficialitat autèntica al català en tots els àmbits, publics i privats. Sense obviar que hi ha molta gent castellanoparlant. Però la llengua pròpia sense complexos seria el català ja que tindria un estat darrera que la defensaria. Cosa que no passa amb l'estat espanyol (multitud d'exemples, només cal goglear una mica, posa per ex. "manifiesto por la lengua común")

4.- Per entendre'ns millor amb Espanya. Ara mateix les relacions no són bones ni per una banda ni per l'altra. Motius: els espanyols diuen que nosaltres demanem massa i nosaltres diem que ens prenen massa. Si marxem i les relacions són d'igual a igual, la relació a la llarga serà millor perquè serà sana.

per dignitat, per supervivència, per dret a decidir el nostre futur. I molts altres motius.

Spacer

Espai
 

Escriu el teu comentari per aquest article

Espai Espai
Espai
  Ho sentim, els usuaris no registrats no poden escriure comentaris | Registra't
   Més articles

 

Vols llegir més articles escrits per viking? Aquí son els últims articles.

 
Bullet verge del remei..!!
  Data 14/12/19 Icona 691 Data 1 comentari/s  
Spacer
Bullet l´home invisible
  Data 14/09/10 Icona 2550 Data 12 comentari/s  
Spacer
Bullet horoscop pel 2110.
  Data 01/01/10 Icona 1606 Data 11 comentari/s  
Spacer
Bullet felis navidà..
  Data 18/12/09 Icona 1092 Data 4 comentari/s  
Spacer
Bullet xarlis per tot arreu...
  Data 16/09/09 Icona 1456 Data 15 comentari/s  
Spacer
Bullet un conte
  Data 01/09/09 Icona 1252 Data 7 comentari/s  
Spacer
Bullet que paso..?
  Data 18/08/09 Icona 1232 Data 6 comentari/s  
Spacer
Bullet una reposició
  Data 22/05/09 Icona 1415 Data 6 comentari/s  
Spacer
Bullet economia bàsica
  Data 20/05/09 Icona 1315 Data 6 comentari/s  
Spacer
Bullet Malditos xarlis..!!
  Data 12/05/09 Icona 1117 Data 2 comentari/s  
Spacer
Bullet bon dia..!!
  Data 05/05/09 Icona 1277 Data 11 comentari/s  
Spacer
Bullet bona nit
  Data 04/05/09 Icona 1275 Data 4 comentari/s  
Spacer
Bullet m´ofereixo
  Data 28/04/09 Icona 1508 Data 29 comentari/s  
Spacer
Bullet feliç diada de sant
  Data 22/04/09 Icona 1172 Data 6 comentari/s  
Spacer
Bullet un xiste
  Data 20/04/09 Icona 1134 Data 7 comentari/s  
Spacer
Bullet tàctiques
  Data 11/04/09 Icona 1117 Data 5 comentari/s  
Spacer
Bullet forats negres
  Data 08/04/09 Icona 1387 Data 6 comentari/s  
Spacer
Bullet i si fos..
  Data 06/04/09 Icona 1334 Data 11 comentari/s  
Spacer
Bullet po favò..
  Data 03/04/09 Icona 1238 Data 9 comentari/s  
Spacer
Bullet malsons..
  Data 01/04/09 Icona 1183 Data 7 comentari/s  
Spacer
Bullet somnis marranus
  Data 26/03/09 Icona 1525 Data 19 comentari/s  
Spacer
Bullet informacio
  Data 24/03/09 Icona 1355 Data 6 comentari/s  
Spacer
Bullet blue moon
  Data 22/03/09 Icona 1089 Data 2 comentari/s  
Spacer
Bullet per aquells
  Data 19/03/09 Icona 1102 Data 5 comentari/s  
Spacer
Bullet qui matina te premi
  Data 17/03/09 Icona 1187 Data 10 comentari/s  
Spacer
Bullet la crisis ninja
  Data 12/03/09 Icona 1149 Data 2 comentari/s  
Spacer
Bullet sòc tonto
  Data 06/03/09 Icona 1403 Data 9 comentari/s  
Spacer
Bullet que..?
  Data 03/03/09 Icona 1084 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet test.
  Data 01/03/09 Icona 1148 Data 3 comentari/s  
Spacer
Bullet viam..
  Data 21/02/09 Icona 1132 Data 3 comentari/s  
Spacer
Bullet ara si que si..
  Data 19/02/09 Icona 1067 Data 5 comentari/s  
Spacer
Bullet ara si
  Data 18/02/09 Icona 1171 Data 7 comentari/s  
Spacer
Bullet somnis..
  Data 07/02/09 Icona 1138 Data 3 comentari/s  
Spacer
Bullet ai
  Data 06/02/09 Icona 1111 Data 4 comentari/s  
Spacer
Bullet dies de carretera
  Data 05/02/09 Icona 1320 Data 8 comentari/s  
Spacer
Bullet bon dia jovent..!!
  Data 03/02/09 Icona 1076 Data 2 comentari/s  
Spacer
Bullet PAPA..
  Data 31/01/09 Icona 1245 Data 6 comentari/s  
Spacer
Bullet canalla..!!
  Data 29/01/09 Icona 1138 Data 5 comentari/s  
Spacer
Bullet mis quates
  Data 25/01/09 Icona 1132 Data 3 comentari/s  
Spacer
Bullet musiqueta
  Data 22/01/09 Icona 1141 Data 5 comentari/s  
Spacer
Bullet alerta màxima
  Data 16/01/09 Icona 1399 Data 10 comentari/s  
Spacer
Bullet una mica fart...
  Data 13/01/09 Icona 1459 Data 8 comentari/s  
Spacer
Bullet Amor
  Data 08/01/09 Icona 1294 Data 8 comentari/s  
Spacer
Bullet Un any nou..
  Data 01/01/09 Icona 1116 Data 3 comentari/s  
Spacer
Bullet Feliç any 2112
  Data 30/12/08 Icona 1391 Data 6 comentari/s  
Spacer
Bullet motxilles
  Data 29/12/08 Icona 1380 Data 6 comentari/s  
Spacer
Bullet un nou
  Data 29/12/08 Icona 1118 Data 2 comentari/s  
Spacer
Bullet la puta mili..
  Data 27/12/08 Icona 1165 Data 3 comentari/s  
Spacer
Bullet FELICITACION DE NVIDAZ
  Data 21/12/08 Icona 1379 Data 4 comentari/s  
Spacer
Bullet estimats reis..
  Data 17/12/08 Icona 1195 Data 5 comentari/s  
Spacer
Espai
Espai
Espai

Cerca al meu bloc

 


Donar un cop d'ull a tots els blocs
Espai
Spacer
Espai

Articles antics

Maig

 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 
 
 

Abril

 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
Espai
Spacer

Referències

Col·labora!
Spacer
Contacta amb el suport / Avisa'ns d'abusos
Spacer
Posa'ns als favorits
Spacer
Política de privacitat, Termes d'ús & Legal
Spacer