Xat Catala
Entra Registra´t
     
 
La meva foto

Benvingut/da al meu bloc!

dolsalluna ha escrit 1 articles i te 11 comentaris. L'últim article ha estat fet el 19/02/10

perfil de'n(na) dolsalluna | àlbum de fotos de'n(na) dolsalluna

   
Espai
Espai
   
 

Últim article del bloc

Espai
 

soc una dóna¡¡¡ i aqui em surt home¡¡¡ es un error si algu sap com puc canviarho???? o m'ho podeu canviar directament els de la web??? sisplau em descric una mica perquè em conexeu

Data divendres 19/febrer/2010 - 09:31 Icona 2118 Data 11

HOLA SOC NOVA..entro aquí per saludar a tothom i felicitar els que fan possible aquesta web¡¡¡
Em descriuré perquè sapigueu com soc:divertida, amb molt sentit de l'humor, simpàtica, fidel, 100% sana (jajaja¡¡¡), molt extrovertida, sincera, alegre, honesta, carinyosa, bona gent-bona persona, molt concienciada dels problemes i mancances de la nostra societat (em preocupa realment), sensible, educada, activa, independent, respectuosa, fiable, sensual, apassionada, amant de la bona companyia, de la bona conversa, de compartir la vida i les il.lusions, buscar nous rebtes, d'apendre, de rebre i donar, "no em tallo" es a dir soc molt clara i transparent, treballadora, responsable, feliç, m'agraden els nens (tinc 5 nebots¡¡¡¡ "maquíssims tots, me'ls estimo molt, quan puc jugo, parlo, m'estic amb ells o només miro el que fan... un món tant diferent al nostre d'adults que a mi també m'agrada gaudirne¡¡), soc molt d'estimar i deixarme estimar, passional (ja ho he dit jajajaa¡¡), familiar, m'agrada fer broma quan toca, tinc molt bon caracter, "m'amoldo" a tot en general, a tots els plans que en puguin sorgir, excursions, viatges, i perquè no poder gaudir d'una posta de sol, mirar el cel i les estrelles, el mar i seves onades, una bona llarg de foc a l'hivern, la natura en sí mateixa, tota ella sigui tardor, hivern, estiu o primavera, de cuidarse interiorment i exteriorment, "mente sana in corpore sano" de pasejar pel mar a l'hivern, de la companyia d'algú, sentirme estimada i estimar.., DE TOT ES POT GAUDIR SI UN VOL... crec que sé disfrutar i gaudir de les coses i aprofito gaudirne de tot el que puc... una bona conversa, gaudir del silenci, de la pau, de la tendressa i passió d'uns llabis i la força d'una mirada i un somriure...... potser dels teus...

m'agradaria trovar un company,amant,amic,potser a la llarga parella mai se sap ...un home amb qui compartir tot el que acavo d'escriure sobre mi..
un noi responsable amb sentit de l'humor, simpàtic, carinyós, amb bon caracter (que no tingui mal geni ni mal humor ni mals rotllos), formal, treballador, alegre, optimista, que porti una vida sana, honest i sincer, i sobretot fidel, educat, respectuós, de la broma, que sigui el meu amic i "còmplice"amb el que pugui conversar de tot i compartir, amb el que hi hagi "feeling" i complicitat, amb el que pugui confiar i ell amb mi.
També que ell pugui tenir els seus moments per les seves coses i jo per les meves...
que jo li agradi i m'estimi tal com soc i jo a Ell,..... si es que arrivem ha alguna cosa més profunda que una bona amistat, mai se sap...
i realment tampoc busco res en concret, això no es tan fàcil ja que per sort no som perfectes i si molt diferents...
no busco cap ideal, sino al contrari algú molt real, al meu costat, encara que potser només com amic... o ja es veurà... potser tú.. no sé.. mai se sap....
tampoc em tanco a res del que em pugui sorgir, depen... CARPE DIEM



Espai
Spacer
Espai
   
  Escriu articles al teu bloc
Espai
 
 

Comentaris sobre aquest article

Espai Espai
 
Picture
IVANOVIC

Benvinguda "Ets una Dona"

Date Sunday, February 28th 2010, 3:30 PM

Jo també fa molt poc que m'he apuntat i és le primer article que llegeixo sencer. La veritat s'agraeix la teva sinceritat i transparència. Llegin-te sembla que ja et connegui. Comparteixo amb tu el desig de trobar amistat, o amant o...qui sap, per passar una bona estona. Sóc molt clar i tinc un gran sentit de l'humor, encara que només amb les amistats i família. De fet, a la feina sóc molt seriós.
Et desitjo que trobis allò que busques.
A veure si un dia xategem....Fins aviat

Spacer

Picture
albert76

Huoless

Date Saturday, February 20th 2010, 8:13 PM

No pateixis ja veiem que ets una noia....jejejejejej si no el bertran aixo t'ho arregla,vinga benvinguda i segueix amb aquet bon rotllo!;)

Spacer

Picture
use

JA SÓC AQUÍ

Date Saturday, February 20th 2010, 6:44 PM

Desapareguda per un temps i de les que no s'ha despedit, entro aquí per no sé quan temps, per comentar el bloc.

Jo m'he alegrat de veure una persona nova al xat, això d'entrada sempre fa il.lusió, però:

Tot i que crec que estàs en el teu dret de fer-hi i a mi francament no em molesta gens ni mica, penso: que et véns molt bé i demanes molt. Però respecto molt el teu article.

Jo també desitjo que tinguis sort, de tot cor, entre altres coses pq intueixo que moltes coses de les q dius sobre tu són veritat i pq me'n inspires d'altres positives que no dius.

Jo vaig entrar per aquí molt a saco amb el tema tios, parella... més que no pas en ampliar xarxa social que tb és cert que tb era del meu interès.

Al final la cosa ha acabat que mai he aconseguit quedar amb un grup de gent en les activitats organitzades pel motiu que fos, però pels privats i missatges he conegut gent, pq ens hem d'enganyar, tios i ostres han estat experiències molt positives totes de moment.

En Bertran és el capo d'aquí, i tot i que ell deu tenir una xarxa d'amics, coneguts, ... força gran degut al que es dedica, segur que no és tan extensa com la meva. Total que jo li tinc un cert apreci i m'ha fet gràcia el comentari que t'ha fet. Bertran: "ja ho tens" = a que? Ostres noia! ja has lligat?! Que algú m'ho expliqui!! (és conya)

Weno gent, salutacions a tots, especialment als del xat que després de la meva desaparició potser van creure que quan parlava amb ells (elles) no era sincera i que el meu objectiu era un altra. Us tinc en un raconet del meu cor, vaig passar molt bones estones amb vosaltres.

PETONS XAT.CAT!!

Spacer

Picture
neo-32

Ueisss!!

Date Saturday, February 20th 2010, 2:24 PM

No has deixat cap detall a l'atzar, jejeje!!
Benvinguda! i sort en la búsqueda...

;-)

Spacer

Picture
yolandaba

Benvinguda noia!

Date Saturday, February 20th 2010, 10:27 AM

I no deixis de sommiar.. fins que aquestos es compleixin!!
Sort..... i com las meigas " haberlas haylas"

Spacer

Picture
MMaria

Benvinguda!!

Date Saturday, February 20th 2010, 9:44 AM

jajajajajaja... això es podia resumir que ets un xic de tot i vols un home que també ho sigui!!! si trobes l'home que busques, pregunta-li si té un germà!!!!

La meva descripció acabaria sent: Sóc com sóc.. ja em passaràs el telèfon del brother (que sigui solter,eh.)..jajajaja

Spacer

Picture
Samuel

·

Date Saturday, February 20th 2010, 7:47 AM

Hahaha, moltes pel·lícules romàntiques has vist tu. Aital home que demanes no existeix ni existirà mai. Sort en la recerca, però.

Spacer

Picture
Rasko

Benvinguda i sort en la recerca!

Date Saturday, February 20th 2010, 7:11 AM

"responsable, sentit de l'humor, simpàtic, carinyós, bon caracter, formal, treballador, alegre, optimista, vida sana, honest i sincer, fidel, educat, respectuós, de la broma, amic i "còmplice", conversador de tot i compartir, amb el que hi hagi "feeling" i complicitat, amb el que pugui confiar i ell amb mi...."

Hehehehhe, Molta molta molta moltíssima SORT!!!
;)

Spacer

Picture
traginer

Doncs

Date Saturday, February 20th 2010, 5:52 AM

Si no trobessis aquest noi, et puc presentar un iaio, solitari, esquerp, malhumorat, que no vol criatures.

Amb mal geni, infidel, no li agraden les profunditats ( creu que el més profund que tenim es la pell) no es deixa estimar fàcilment, introvertit i mentider.

No li agrada anar d'excurssió. Ni ballar a les discoteques. Ni anar al gimnàs. Com que no ha vist mai cap animal que fes gimnàstica, no en vol fer tampoc.

Es maleducat. Només seria còmplice en un assasinat. Pensa que si amb una mica de "fairy", ja aniria bé, doncs de "feeling" no en te ni sap on en venen.

Aquest angelet, si més no, podria servir per fer-te de contrast.

No es deixa veure amb facilitat, pero si l'emborratxem una mica, ves a saber.

Ben vinguda.

Spacer

Picture
WY

llàstima!!!

Date Saturday, February 20th 2010, 4:49 AM

jo podria haver estat aquest home però ... això de real (que escrius al final) m'ha fotut.

Spacer

Picture
bertran

apa

Date Saturday, February 20th 2010, 3:38 AM

ja ho tens... o no, segons es miri.

Spacer

Espai
 

Escriu el teu comentari per aquest article

Espai Espai
Espai
  Ho sentim, els usuaris no registrats no poden escriure comentaris | Registra't
   



Més articles

 

Vols llegir més articles escrits per dolsalluna? Aquí son els últims articles.

 
Ho sentim dolsalluna no te cap article més
Espai
Espai
Espai

Cerca al meu bloc

 


Donar un cop d'ull a tots els blocs
Espai
Spacer
Espai

Articles antics

Abril

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 
 

Març

 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
Espai
Spacer

Referències

Col·labora!
Spacer
Contacta amb el suport / Avisa'ns d'abusos
Spacer
Posa'ns als favorits
Spacer
Política de privacitat, Termes d'ús & Legal
Spacer