Xat Catala
Entra Registra´t
     
 
La meva foto

Benvingut/da al meu bloc!

abril76 ha escrit 7 articles i te 17 comentaris. L'últim article ha estat fet el 06/11/08

perfil de'n(na) abril76 | àlbum de fotos de'n(na) abril76

   
Espai
Espai
   
 

Últim article del bloc

Espai
 

Política

Data dijous 6/novembre/2008 - 04:14 Icona 2109 Data 3

Mal necessari que ajuda a administrar la Democràcia, però que alguns,procedents de diferents àmbits de la política la desprestigien fins convertir-la en falsa, enganyosa,incoherent, mesquina, injusta,incompresa,falsa.
Desde la política es pretén adoctrinar a aquells que encara creuen amb honestedat,en el benestar de la societat,amb la igualtat de drets entre rics i pobres,homes i dones i que amb les seves accions i fets, marquen encara més les diferències que existeixen entre uns i altres.
Política vol dir poder, i el poder condueix a l’abusió dels més dèbils,dels més desvalguts i aquest abús, per poc que ens agradi, és un fet que s’està repetint constantment en la nostra societat en els nostres polítics.
Amb això, no vull dir que tots aquells que són dedicats a la política siguin corruptes i facin mal ús del poder que els vots de les urnes els hi han otorgat.
Hi ha persones dedicades a la política que són honestes, que creuen en la Democràcia i que lluiten per a què siguin una realitat al nostre País, però malauradament el ressò d’aquells que actuen noblement no és tan fort com els d’aquells que, en funció del seu lloc actuen amb prevaricació, apropiació de fons públics, tràfic d’influències, xantatge polític, abús de poder, finançaments ilegals, etc.I de tenir polítics d’aquesta espècie no s’en salva cap partit, tot i que sovint es volen amagar les misèries.
Tard o d’hora,però, sempre aflueixen a la superficíe i provoquen dimissions i justificacions no creïbles que pretenen salvar no al corrupte, sinó al partit polític que l’acull.La política hauria d’ennoblir els polítics i fer-los valents en la defensa d’uns ideals en benefici de la societat.

Però em pregunto,encara existeixen ideals?

La resposta la té cada un d’aquells que són dedicats a fer política, però el que sí crec,fermament, és que aquell que vol dedicar-se a fer política per ideals, està condemnat al fracàs.
Els ideals en política són una utopia.
La política és el camí del domini i sort encara tenim en el nostre País, de dones i homes que el seu poder, sigui de la ideologia que sigui, cerca el benestar social i econòmic dels ciutadans.
Però cada dia n’hi ha menys, d’aquests.
El peix gros sempre es menja al petit, mentre el ciutadà d’apeu cada cop més, s’ha d’estrènyer el cinturó i alimentar-se de falses promeses, d’uns falsos profetes de la política.
Malgrat tot, no hem de perdre l’esperança i confiar i creure en aquells que han fet de la política una vocació de servei als altres.

On em deixat el sentit comú, els principis com ha persones?
I tot plegat on ens conduirà?
I com deien en un programa de la televisió...Reflexionem...



Espai
Spacer
Espai
   
  Escriu articles al teu bloc
Espai
 
 

Comentaris sobre aquest article

Espai Espai
 
Picture
dos222

Una petita reflexió

Date Friday, January 16th 2009, 10:55 AM

I si deixessim de veure la política com la salvació de les animes? i si veiguessim que Wald Disney ha fet molt de mal i no ens cal estar contantment esperant que tot sigui xocalata dolç?
Pot-ser si ens adonem que política no és altra cosa que la defensa dels interessos, apendríem que tots fem política i no cal que només ho facin uns quants... ens és més fàcil deixar que els altres pensin i facin... sols així quan no l'encertin els podrem criticar... Deu ens en guard de que ens critiquessin a nosaltres.

Un Peto NAS... i REFLEXIONEM (trobo genial la aportació)

Spacer

Picture
Vegana

Pos si...

Date Thursday, November 6th 2008, 4:40 AM

Jo crec que el que és intrinsecament dolent és el creure'ns que tenim un poder atorgat ja sigui per dur un uniforme o pistoles o per ocupar un carrec o per tenir un sexe o un altre o un color o un altre... un sistema basat en el domini, en el poder, en la jerarquia... no pot fer altra cosa que reproduïr les desigualtats per mantenir-se.
I sí que portem segles de catxondeo, sí... i sempre riuen les mateixes!!!
Eiii, i bons llibres!!!
;)

Spacer

Picture
cetic

Doncs si...

Date Thursday, November 6th 2008, 4:33 AM

Es veu que els humans quant toquen poder perden la xaveta i encara volem fer veure que no que aixo no passa pero passi sempre. Despres que s'hamontat un sistema politico-economico-social que no depens ni de una persona ni de un partit el sistema es retroalimenta i posa les persones al seu servei aixi que quant un politic arriba a tocar teca no li queda mes remei que seguir el joc establert o patada al cul tot el que surti de aqui queda fora del sistema per el mateix sistema aprofita aixo per reforçar-se creant de la opinio diferent un enemic que provoqui la unio mes forta del sistema (lease terrorisme i tota la pesca) en fin continuo recomenant 1984 de Orwell o Un mon feliç d'en Huxley pero en fi si despres de segles de catxondeo politic encara anem a votar com a inocents democratas es que no tenim remei.

Cada pueblo tiene el gobierno que se merece no?

Spacer

Espai
 

Escriu el teu comentari per aquest article

Espai Espai
Espai
  Ho sentim, els usuaris no registrats no poden escriure comentaris | Registra't
   



Més articles

 

Vols llegir més articles escrits per abril76? Aquí son els últims articles.

 
Bullet Arbres
  Data 11/10/08 Icona 884 Data 1 comentari/s  
Spacer
Bullet Odi
  Data 20/09/08 Icona 914 Data 6 comentari/s  
Spacer
Bullet Aquí va aquesta Clidice.
  Data 05/09/08 Icona 912 Data 1 comentari/s  
Spacer
Bullet Treball
  Data 01/09/08 Icona 851 Data 1 comentari/s  
Spacer
Bullet Muntanyes
  Data 30/08/08 Icona 1069 Data 4 comentari/s  
Spacer
Bullet Trossos d´ànima
  Data 29/08/08 Icona 930 Data 1 comentari/s  
Spacer
Espai
Espai
Espai

Cerca al meu bloc

 


Donar un cop d'ull a tots els blocs
Espai
Spacer
Espai

Articles antics

Abril

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 
 

Març

 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
Espai
Spacer

Referències

Col·labora!
Spacer
Contacta amb el suport / Avisa'ns d'abusos
Spacer
Posa'ns als favorits
Spacer
Política de privacitat, Termes d'ús & Legal
Spacer