Xat Catala
Entra Registra´t
     
 
La meva foto

Benvingut/da al meu bloc!

bel ha escrit 5 articles i te 43 comentaris. L'últim article ha estat fet el 14/09/08

perfil de'n(na) bel | àlbum de fotos de'n(na) bel

   
Espai
Espai
   
 

Últim article del bloc

Espai
 

PLANTEU CARA...

Data diumenge 14/setembre/2008 - 10:21 Icona 2398 Data 12

Avui em decideixo a escriure un capítol més de la meva vida. Quan miro enrere i penso de la manera com vivia, com se'm tractava i despreciava, ni jo mateixa m'ho crec, sinó que ho sé perfectament perquè ho vaig haver de passar i sempre sola.
Vivia amb una persona que jo, tonta de mí, creia que m'estimava, mica a mica es va anar aprofitant del meu problema físic que també em va afectar en la meva pròpia autoestima. Poc a poc m'anava posseint, xantatges i fins i tot amenaces. Jo allò ho veia i vivia com a una vida normal i corrent, pensava que m'estimava. Un dia, després d'escoltar uns comentaris no massa agradables sobre mi ho vaig veure tot, de cop se'm van obrir els ulls, jo a casa meva tan sols era una manada, un zero a l'esquerra, sempre havia d'obeir i dir que si a tot, igual que una criada que a canvi només rebia desprecis, insults i molts mals moments. Aquell "individu" em va maltractar tant psicològicament que jo no era ningú, em va fer creure que jo no servia ni serviria mai per res, i m'ho creia tot, em veia tant poca cosa que més d'una vegada al conduir el cotxe jo sola vaig estar a punt de tombar el volant de cop quan tenia un camió de cara per acabar el malson que mai acabava. Fins que un dia vaig treure força encara no sé d'on i li vaig plantar cara dient prou a tot, com a resposta vaig rebre una amenaça, em va alçar el braç dient que em pegaria, però encara em vaig veure més forta i li vaig plantar cara també. No es va atrevir, tan sols era per cobrir problemes d'ell i me'ls feia pagar a mi. A partir d'aquell moment li vaig ensenyar la porta i el vaig fer fora de casa, l'última crítica com a cobard encara va ser " com que no serveixes per res, ningú et voldrà, fas pena de veure",però el que va marxar plorant va ser ell, jo he tornat a néixer i per això cada setmana celebro que puc estar entre tots vosaltres, amics a distància però cada dia us sento més a prop meu, gràcies per fer pinya.



Espai
Spacer
Espai
   
  Escriu articles al teu bloc
Espai
 
 

Comentaris sobre aquest article

Espai Espai
 
Picture
pantone

Enhorabona!!!

Date Monday, September 15th 2008, 12:58 AM

per la teva força i voluntat de sortir d'aquesta tortura diaria!!!
Totes les que passeu per aquest tipus de trauma sou un exemple de coratge i valentia.
Endavant!!! segueix així!!!
Una forta abraçada!

Spacer

Picture
campbell

uffff!!!

Date Sunday, September 14th 2008, 4:54 PM

La veritat... llegint la teva història, i els comentaris d'altres noies... i comentaris de gent que conec i de persones del meu voltant, i veient les notícies, i llegint els diaris, i mirant a un costat i a un altre... hi ha homes que fan que m'avergonyeixi de ser-ho jo també. Creia que érem al segle XXI, i que al segle XX ja s'estava superant, però veig que alguns homes (per sort no tots, però masses encara. De fet, serien masses ni que en fos un de sol) encara són al paleolític, vivint a Altamira. Em sap greu, en certa manera, tots els homes en som responsables. No només hem d'entendre que homes i dones no es diferencien en res a l'hora de repartir drets i deures, sinó que hem de fer-ho entendre a aquells capullos que no fan res per ser humans. I fins que TOTS els homes no ho hagin entés, haurem de mantenir aquesta lluita a la que em comprometo al 100%.

Una abraçada molt forta!!!!

Spacer

Picture
franc64

Molta força

Date Sunday, September 14th 2008, 4:53 PM

Sa na de tenir molta per fer el que has fet,despres de tot el que tan dit els companys poca cosa mes et puc dir,nomes que una persona pot aconseguir el ques proposi, mes tart o mes dora,no ni ha de millors ni de pitjorstots som persones.Ara toca disfrutar de la vida
Una abraçade

Spacer

Picture
bugy

Bel guapa

Date Sunday, September 14th 2008, 1:07 PM

Sembla que descriguis episodis de la meva pròpia vida.Crec que les persones que em patit algun tipus de maltracte, em de dirigir la nostre energia a aumentar l´autoestima, fins arribar a la conclusió que som persones de valor i que no mereixem que ningú ens maltracti, que tenim molt de per donar i el que no ens sàpiga estimar com ens mereixem, adeu molt bones,perquè aquesta vida no està feta per patir,per l´opinió negativa que tingui un home de tu,de cap manera.
De totes maneres,m´agradat llegir en el teu blog, que vas arribar a la conclusió de que el que tenia problemes era ell, totalment d´acord jo també ho penso dels que m´han tractat malament.
Espero que ni tu ni jo tornem a deixar que ens tractin així,tan li fa com siguem fisícament o com tinguem el caràcter ningú té dret a fer mal a un altre ningú.
Un petonassu guapo i ja saps estic per aquí.

Spacer

Picture
quim

Una abraçada BEL!!!

Date Sunday, September 14th 2008, 1:02 PM

Una abraçada, que ets la mes valenta he conec!

Spacer

Picture
misselvis

hola

Date Sunday, September 14th 2008, 12:55 PM

caram quina historia,per sort aquesta ha acabat be,si, no se perque quan et fan sentir inutil o tonta tantes vegades, al final t'ho acabes creient,i depenent del caracter ,l'empenta,la força te'n surts o no,ets molt valenta i me n'alegro que te n'hagis sortit,ara deus ser feliç,tu ets una part de la pinya,un peto!!

Spacer

Picture
Yeliel

Molt b,Bel!

Date Sunday, September 14th 2008, 12:14 PM

Moltes felicitats per haver estat capaç de dir prou Bel, i amb el cap ben alt.
Jo tb sé q és q et diguin un dia rere l'altre, i durant molts anys, q ets una inutil, q no serveixes ni serviras mai per res, i coses molt més fortes; i tb sé q és q aprofitin la més minima oportunitat per humiliar-te.
Es pasa molt malament sobretot pq no entens res, pq no entens q has fet per merèixer aquest tracte.
Per sort ens n'hem pogut desempallegar.
Endavant Bel, segur q després d'haver-nos-ho explicat tb et sents una mica millor.
Fins ara guapissima!!

Spacer

Picture
viking

ningú

Date Sunday, September 14th 2008, 12:10 PM

llevat de qui ho ha passat ,sap realment el que has arribat a sofrir..només et puc dir que ets molt valenta,i aquesta valentia et fara ser indestructible..no dubtis mai de qui ets ni de que pots ser capaç de fer.
una abraçada no et fara recuperar els dies però la seva escalfor reconforta per poder agafar forces de nou..rep aquesta i benviguda a la vida.
veni,vidi

Spacer

Picture
bettybomb

Felicitats, Bel

Date Sunday, September 14th 2008, 10:42 AM

Felicitats per ser prou forta i valenta com per plantar cara i sortir-te'n. Hi ha una dita que diu "més val tard que mai", i efectivament que és així. Has de sentir-te orgullosa de tu mateixa de tirar endavant i d'haver renascut. Tant de bo que totes les dones que pateixen i han patit com tu fessin el mateix!

Spacer

Picture
siset

anims !!!!!

Date Sunday, September 14th 2008, 10:40 AM

i planta cara a qualsevol problema d'aquesta vida....... se que es facil de dir i dificil de fer però amb la voluntat que s'et veu lleigin-te aconseguiras tots els teus proposits
una abraçada !!

Spacer

Picture
noieta

Ets un encant de persona!

Date Sunday, September 14th 2008, 10:36 AM

Hola bel, no et conec i no em parlat mai, però per la m,anera en que has escrit això m'atreveixo a dir que ets un encant de persona i ets una tia amb un bon parell d'ovaris, d'aquells que quan et ve la regla foten un mal impresionant, jajajajja.
M'has deixat fascinada al saber la teva història, el fet de treure forçes de ves a saber on, es fantàstic!

Una abraçada!!!

Spacer

Picture
campaneta

Estimada Bel

Date Sunday, September 14th 2008, 10:34 AM

Estic llegint el teo bloc, i estic revivint la meva vida, em va passar el mateix, jo (que portava la casa, cuidava els fills i el mantenia a ell) era un zero a l'esquerra, però vaig tenir sort, es va liar amb una altre dona i un vespre va marxar de casa, jo no se d'on vaig treure les forces, però l'endemà li vaig dir que a casa no tornés més.
Va demanar perdò, va plorar i implorar, però jo ja no l'escoltava.
Després la meva vida va ser perfecte, però tinc tanta por que mai més m'he atrevit a enamorar-me d'un altre.
Al cap de poc temps d'haver-nos deixat, es va morir d'un infart.
Diuen que Déu té una massa, que pega i no amenaça.

Spacer

Espai
 

Escriu el teu comentari per aquest article

Espai Espai
Espai
  Ho sentim, els usuaris no registrats no poden escriure comentaris | Registra't
   



Més articles

 

Vols llegir més articles escrits per bel? Aquí son els últims articles.

 
Bullet QUINA VERGONYA.............
  Data 07/09/08 Icona 1101 Data 10 comentari/s  
Spacer
Bullet CANVIS
  Data 31/08/08 Icona 996 Data 1 comentari/s  
Spacer
Bullet GRÀCIES A TOTS, DE
  Data 24/08/08 Icona 1021 Data 6 comentari/s  
Spacer
Bullet Vull ser sincera des
  Data 23/08/08 Icona 1006 Data 14 comentari/s  
Spacer
Espai
Espai
Espai

Cerca al meu bloc

 


Donar un cop d'ull a tots els blocs
Espai
Spacer
Espai

Articles antics

Maig

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 

Abril

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 
 
Espai
Spacer

Referències

Col·labora!
Spacer
Contacta amb el suport / Avisa'ns d'abusos
Spacer
Posa'ns als favorits
Spacer
Política de privacitat, Termes d'ús & Legal
Spacer