Xat Catala
Entra Registra´t
     
 
La meva foto

Benvingut/da al meu bloc!

DPA ha escrit 2 articles i te 12 comentaris. L'últim article ha estat fet el 13/06/09

perfil de'n(na) DPA | àlbum de fotos de'n(na) DPA

   
Espai
Espai
   
 

Últim article del bloc

Espai
 

Gràcies per escoltar-me.

Data dissabte 13/juny/2009 - 05:25 Icona 1921 Data 4

El dia que vaig descobrir el Xat.cat, me’n vaig donar compte de que havia topat amb una pàgina especial, daixò deu fer uns 3 o 4 mesos, o potser no tant. Dons be el temps m’ha donat la raó, es una pàgina molt especial, en la que veig que hi ha gent molt maca, gent que en aquesta ocasió almenys, han dedicat el seu temps a llegir unes frases meves en un moment de desesperació. Fet, que en un principi ,ni tan sols sabia com encaixaria al saber que gent que ni tan sols conec , sabessin com hem sento, ja que no ho coneix ningú, ni la família mes propera. Dons be, en un principi va ser molt estrany al veure que al cap de no res ja tenia un comentari a l’article, una sensació va recórrer el meu cos, ja no hi havia volta enrere, estava publicat, i la gent ho podia llegir. Al cap de no res ja vaig llegir 3 comentaris, algun missatge que ja he agraït, i ara volia agrair a tots els que l’heu llegit als que m’heu donat suport, un consell, o només meu escoltat, os vull agrair el haver-me fet donar conte de que no estic sol al món,moltíssimes gràcies de debò. No vull semblar una anima amb pena, ja que dedico tots els segons del dia a fer que no sem noti, però la professo va per dins.
Avui m’he llevat amb mes força, i tot i que tot segueix ben igual, jo hem sento alliberat per haver pogut compartir amb tots vosaltres els meus sentiments, també he tingut la noticia de que tindre la meva petitona amb mi fins el mes d’agost, això m’omple de energia, de felicitat...
Per acabar només volia donar el meu suport a la gent que per algun motiu pateix, ja sigui per causes amoroses, o per lo dura que es la vida, amb els vostres comentaris he vist que no soc l’únic que pateix, i això hem dol. Espero que si algú necessita res compti amb mi per el que sigui.
I esperem que entre tots puguem fer un món mes amable, i bondadós.

PD: la primera reacció desprès d’escriure l’article que vaig tenir, va ser esborrar la fotografia que tenia a la pagina, no se si per vergonya, o per timidesa. Avui n’he penjat una de nova, per que qui vulgui veure com soc ho pugui fer, ja no me’n avergonyeixo. De fet jo he intentat no fer mai mal a ningú i penso que no cal que m'amagui.



Espai
Spacer
Espai
   
  Escriu articles al teu bloc
Espai
 
 

Comentaris sobre aquest article

Espai Espai
 
Picture
clic

au

Date Monday, June 15th 2009, 5:10 PM

doncs endavant que tots anem coixos d'alguna cosa :D

i posa la fotu que vulguis, que si és la d'un paisatge o la de Homer Simpson també esta bé, ningú està obligat a res

clicbesets

Spacer

Picture
tecleta

tecleta

Date Sunday, June 14th 2009, 3:33 PM

No t'has de sentir sol, hi ha molta gent que està més o menys com tu, i ja sé que això hi ha vegades que no serveix de res, però el fet de saber que no et pasa només a tu, a vegades ajuda. Me n'alegro que tinguis a la teva filla amb tu aviat disfruta-la, cuidal-a i estima-la molt, ella s'ho mereix.

Spacer

Picture
beatrice

Escriure...

Date Sunday, June 14th 2009, 2:04 PM

ajuda i aqui al xat està per això,i has fet molt bè en dir el que estabes passant,i ara amb la teva filla podreu passarho molt bé,disfruta del temps que tens amb ella,i m'alegro de sentir que et trobes una mica millor,i poc a poc ja veuras que et troberas sempre millor,una abraçada,ciao

Spacer

Picture
misselvis

hola

Date Sunday, June 14th 2009, 6:57 AM

doncs de res home, per això estem, tu escriu el que vulguis i quant ho necessitis, me n'alegro que estiguis una mica millor, temps al temps, un petó!!

Spacer

Espai
 

Escriu el teu comentari per aquest article

Espai Espai
Espai
  Ho sentim, els usuaris no registrats no poden escriure comentaris | Registra't
   



Més articles

 

Vols llegir més articles escrits per DPA? Aquí son els últims articles.

 
Bullet LES COSES MAI SON FÀCILS.
  Data 12/06/09 Icona 851 Data 8 comentari/s  
Spacer
Espai
Espai
Espai

Cerca al meu bloc

 


Donar un cop d'ull a tots els blocs
Espai
Spacer
Espai

Articles antics

Abril

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 
 

Març

 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
Espai
Spacer

Referències

Col·labora!
Spacer
Contacta amb el suport / Avisa'ns d'abusos
Spacer
Posa'ns als favorits
Spacer
Política de privacitat, Termes d'ús & Legal
Spacer