Xat Catala
Entra Registra´t
     
 
My Picture

comentaris sobre el perfil de tate

en(na) tate ha escrit 5 comentaris en altres perfils, i n'ha rebut 5. Mira el que altres usuaris estan dient sobre en(na) tate i el que en(na) tate diu d'altre gent de Xat.Cat!

perfil de tate
   
Spacer
Spacer
Spacer
 

Rebuts

Comentaris sobre tate

Foto
Eli_87

Wolaaaaaa

Date 13/01/08 05:57

Ei hola! Ara m'he enterat k tenia comentaris en una foto meva, i un era teu xd és d fa mol temps pro és k no entro maaai XD Mola el teu perfil. Premete'm k t pregunti una cosa.. del que et sents més orgullós d'haver fet tu és d'haver nascut? Vas néixer sense ajuda dels papes o k? xdd Ptons i merci!

Spacer


Foto
Poetigat

...segueix

Date 22/10/07 08:40

coi, és que no em deixen acabar la frase? O és que hi ha poc espai pels comentaris? Bé, al Poetigat ningú el deixa amb la paraula a la boca, així que segueixo el comentari anterior. Deia que acabo de llegir la guia telèfonica, però no m'ha agradat gaire el final. Bé, feta la gracieta, plego. Que vagi bé el sopar aquest que monteu. Tu vés recollint telèfons de noies interessades en els gats després me'ls passes, vale? Apa, siau!

Spacer


Foto
Poetigat

Pilota

Date 22/10/07 08:31

Hola company,
a veure si deixes de fer-me la pilota a la meva pàgina que encara pensaran que tenim un embolic tu i jo... Bé, t'agraeixo la sincera devoció. S'accepten donatius en metàl·lic, que ser una mena de déu per tu bé té que tenir alguna compensació...
Per cert, fa temps que no et veig al xat, que ja no entres? Un moment, potser sóc jo que no entro gaire... Bé, cuida't, tate i continua llegint el diccionari. Jo acabo de llegir la guia telefònica, però no

Spacer


Foto
La_pruna

Ei

Date 09/10/07 06:11

Veig que tenim el mateix amor pel treball!! A veure qui té més sort i troba abans la feina que busca. Però escolta, si et toca l'euromillón ho compartiràs amb els colegues xateros, no? Va!! sigues enrotllat, que si fos al revés jo ho faria!! I per cert... ja hi jugues?

Spacer


Foto
olga

esdeveniment gastronòmic

Date 06/10/07 04:16

Ei Tate,

La idea es prou bona!! Si s'ha de votar jo ho faig per Girona!!

Salut i fins aviat

Spacer


Enviats

Comentaris enviats per tate sobre altres usuaris/es

Foto
tate

Poders?

Data 18/10/07 11:06 | Enviat per tate

Tia! tia! tia!! Que tens superpoders?! Jo en vaig tenir una época pero els he perdut. El problema es que ara he guanyat una mica mes de seny. Tot un problema pk ja no em deix fer segons quines coses :(
Si algun dia no tens residència estant per Vilanova, hi ha un llit per aqui que normalment està buit. I molt content que estiguis contenta. SALUT!

Spacer


Foto
tate

Pel Poeti i el sexe oral

Data 04/10/07 11:44 | Enviat per tate

Estimat Poeti, el teu perfil és tan gran com tu. I m'ha fet especialment gràcia l'últim. El de la modèstia. I el del sexe oral tb te la teva estampa, jajaja. Company eclèctic, una salutació del Tate!

Spacer


Foto
tate

Tate

Data 03/10/07 06:34 | Enviat per tate

Plenament d'acord

Spacer


Foto
tate

M'ha agradat!!!

Data 30/09/07 01:04 | Enviat per tate

A mi el català també m'encanta, el que jo l'he palrat sempre, i no em passa el mateix que a tu, pero de totes formes t'he de felicitar, perque el que tu fas val molt. Parla per si sol de la teva persona. Apa bonica, et deixo amb un Salut, i cuida't!!

Spacer


Foto
tate

M'encanta Oporto!

Data 30/09/07 01:00 | Enviat per tate

Quants dies passaran, fins que una bellesa aixi em digui algu? Salut!!

Spacer


Spacer
Spacer
Spacer
 
 
Spacer

Referències

Col·labora!
Spacer
Contacta amb el suport / Avisa'ns d'abusos
Spacer
Posa'ns als favorits
Spacer
Política de privacitat, Termes d'ús & Legal
Spacer