Xat Catala
Entra Registra´t
     
 
My Picture

comentaris sobre el perfil de noia24

en(na) noia24 ha escrit 0 comentaris en altres perfils, i n'ha rebut 5. Mira el que altres usuaris estan dient sobre en(na) noia24 i el que en(na) noia24 diu d'altre gent de Xat.Cat!

perfil de noia24
   
Spacer
Spacer
Spacer
 

Rebuts

Comentaris sobre noia24

Foto
Nemesi

Holaaaa

Date 31/10/09 06:51

Què tal? Com estàs? M'ha agrdat molt el teu perfil! Voldria tenir el plaer de conèixer-te! Si vols ens passem els msn i parlem.

Un petó.

Spacer


Foto
joanordi

be

Date 02/08/09 05:57

no esta mal, ke tinguis sort.

Spacer


Foto
Pau_24

Woles!

Date 01/07/09 10:53

Oi kina passejada a la vora del mar, per un moment mha semblat ser-hi, on està feta a foto? si vols passa't pel meu perfil i seguim xerrant ok? Xau

Spacer


Foto
joao69

Aixo tens rao!

Date 12/09/08 10:07

m cridat l atencio aixo k fas referencia dels errors s'apren, ja k la vida esta plena de situacion en la cual els errors son claus i per aixo ems fan mes forts, jo ara paso per un moment en els cuals s' ha d' apendra... aviam si xarrem un dia, xau

Spacer


Foto
Dopoulus

ieeeeeeeeepa

Date 08/07/08 05:43

Que passa aqui?no hi ha ningun comentari?es raruuuuu raruuuu!(a no ser que tinguis el correu privat a petar!).A mi el detall més important del teu perfil que m´ha impactat,es que estiguis soltera(lo de lliure com el vent...),amb ulls verds no es pot estar soltera gaire temps no!(eeeeee,a part dels encants personals de cadascú)

Spacer


Spacer
Spacer
Spacer
 
 
Spacer

Referències

Col·labora!
Spacer
Contacta amb el suport / Avisa'ns d'abusos
Spacer
Posa'ns als favorits
Spacer
Política de privacitat, Termes d'ús & Legal
Spacer