Xat Catala
Entra Registra´t
     
 
My Picture

comentaris sobre el perfil de kissu05

en(na) kissu05 ha escrit 1 comentaris en altres perfils, i n'ha rebut 4. Mira el que altres usuaris estan dient sobre en(na) kissu05 i el que en(na) kissu05 diu d'altre gent de Xat.Cat!

perfil de kissu05
   
Spacer
Spacer
Spacer
 

Rebuts

Comentaris sobre kissu05

Foto
Ostres

I tant que és per dones!

Date 12/04/09 07:11

Doncs estic d'acord, el futbol també és per les dones! Jo defenso que les dones el practiquin, de fet m'encantaria que la meva futura dona l'hagués practicat!

:)

Spacer


Foto
Dopoulus

el futbol femení esta a l´alça...

Date 03/09/07 05:41

pero si ningu hi posa calers quedara estancat,falta que algun depopolitic posi interes,tot i aixó cal dir que canals com l´eurosport ha donat tant mundials com europeus femenins(practicament integrament),falta també que canals com el del barça hi posin més de la seva part....falten tantes coses que sembla una quimera...pero hi ha esperança al capdevall...gora lagunak!!!

Spacer


Foto
scu403

Wola!

Date 28/08/07 08:24

Nops, no he jugat mai a futbol, feia gimnàstica artística. Dec tenir una doble xD És curiós, tu també em sones! Però ja sol passar això jeje
Salutacions

Spacer


Foto
mesamics

Futbol sala femení...

Date 28/08/07 10:27

...encara té menys reconeixements. Lúnic equip català que hi ha a la màxima categoria (que en aquest cas és la divisió d'honor) és el gironella (pq el castelldefels ha baixat). Amb una de les meves millors amigues, l'Anna Costa, q a part de formar part d'aquest equip, tb forma part de la selecció catalana femenina de futbol sala, mai ha cobrat res x fer el que fa...s patétic, ncara han hagut de posar calés d la seva butxaca...N canvi, a altres regions d'espanya suposadament

Spacer


Enviats

Comentaris enviats per kissu05 sobre altres usuaris/es

Foto
kissu05

futbol sala femení

Data 28/08/07 10:36 | Enviat per kissu05

Si, per desgràcia tens tota la raó, el futbol sala femení encara està pitjor. Tot i que el Gironella fa una gran feina. I la teva amiga un crack jugant!

Spacer


Spacer
Spacer
Spacer
 
 
Spacer

Referències

Col·labora!
Spacer
Contacta amb el suport / Avisa'ns d'abusos
Spacer
Posa'ns als favorits
Spacer
Política de privacitat, Termes d'ús & Legal
Spacer