Xat Catala
Entra Registra´t
     
 
La meva foto

Benvingut(da) al meu àlbum!

Només els que intenten l'absurd aconseguiran l'impossible (Milan Kundera)

Perfil de Krasis

   
Spacer
Spacer
Spacer
 

Volen amagar-me, defensa'm!

Valoració 1/5, 1 vot(s)

Foto

Data Thursday, June 5th 2014, 2:49 PM Data 0 comment(s)


Unes 1.000 persones faran, el pròxim divendres 6 de juny al matí, una gran anella humana des de la passarel·la del Liceu escolar fins al Pont Vell de la capital lleidatana.

La Federació d’entitats lleidatadanes, ALLEM, ha decidit donar continuïtat a la seva campanya de defensa dels drets de les persones amb discapacitat intel·lectual o del desenvolupament, que ha recollit 47.000 signatures.

ALLEM, la federació que agrupa 16 entitats lleidatanes que treballen per al sector, ha decidit donar continuïtat durant aquest 2014 a la campanya "Defensa'm" que, com indica el seu nom, reivindica els drets de les persones amb discapacitat intel·lectual o del desenvolupament i que ha estat l'embrió de la campanya de Dincat "Enganxa't als drets". La manera de donar-li continuïtat és a través d'un seguit d'actes lúdicoreivindicatives. El primer, té lloc aquest divendres 6 de juny a les 11h amb el títol "Encerclem els ponts de Lleida". Aquesta acció reunirà unes 1.000 persones vestides amb gorra i samarreta taronja (el color que identifica el sector) que faran una cadena humana i un enlairament de globus en un circuit que passarà pel Pont Vell, Jaume II, passarel·la del Liceu Escolar i l'avinguda Madrid, al centre de Lleida, i davant la Paeria.

D'altra banda, després d'haver recollit 47.000 signatures, ara les entitats lleidatanes treballen en una moció de suport, recuperació i blindatge del pressupost destinat al sector al Parlament de Catalunya. El passat 21 de maig, els representants d'ALLEM es van trobar amb la presidenta de la cambra catalana, Núria de Gispert, per tractar aquest tema. L'objectiu és aconseguir una compareixença al Parlament per explicar directament als diputats/des aquesta demanda.


bit.ly

 

Spacer
Spacer
Spacer
Spacer
 

Comentaris sobre aquesta foto

Spacer Spacer
Spacer
  Encara no hi ha cap comentari sobre aquesta foto
   
 

Fer un comentari sobre aquesta foto

Spacer Spacer
   
  Ho sentim, els usuaris no registrats no poden escriure comentaris | Registra't
   

Més fotos

 
En(Na) Krasis te 131 fotos (0 privades) a 10 grups.
 
 
Spacer

Spacer

àlbum genèric

Spacer

Fotos des del tren

Spacer

Klimt

Spacer

Fotogrames de pel·lis que m'agraden

Spacer

varis

Spacer

Parc de la Mitjana (Lleida)

Spacer

Tatyana Struchkova

Spacer

Cartells vistos pel carrer

Spacer

altres

 
Spacer
Spacer
Spacer
 
Spacer
Spacer

Referències

Col·labora!
Spacer
Contacta amb el suport / Avisa'ns d'abusos
Spacer
Posa'ns als favorits
Spacer
Política de privacitat, Termes d'ús & Legal
Spacer