Xat Catala
Entra Registra´t
     
 
La meva foto

Benvingut/da al meu bloc!

Vegana ha escrit 239 articles i te 3188 comentaris. L'últim article ha estat fet el 24/05/12

perfil de'n(na) Vegana | àlbum de fotos de'n(na) Vegana

   
Espai
Espai
   
 

Article del bloc de Vegana

Espai
 

La política

Data dilluns 28/mar/2011 - 03:35 Icona 1174 Data 17

cada dia pot amagar menys com funciona. Ahir explicaven com subornen als polítics europeus per esmenar lleis. Avui com s'enfilen al "farlopa".

El seu lema: "confia"
El meu: JAJAJAJA

www.publico.esEspai
Spacer
Espai
   
  Escriu articles al teu bloc
Espai
 
 

Comentaris sobre aquest article

Espai Espai
 
Picture
hello

Ara

Date Tuesday, March 29th 2011, 4:07 PM

Cal revelar-se ara que es pot, potser demà serà tard

Spacer

Picture
Vegana

flipant...

Date Tuesday, March 29th 2011, 3:56 AM

flipant que es facin la “foto de sortida” a un barco d’una coneguda família de narcos... Però... tot i que ens ho posen cada dia més fàcil sembla que ens costa “to make the connection”...
Quan vinguin els Eu de gira per recaptar calers per causes perdudes com la de la mare del Carlos i poder cantar “Madrid será la tumba del fascismo” per acompañar-la en la seva lluita pq el seu fill sigui el darrer mort pels feixistes, em presentes la teva filla :)

Spacer

Picture
rdk

...

Date Monday, March 28th 2011, 5:21 PM

Joder amb els politics, ara ja ni amaguen lo desgraciats q son.
Mql, jo penso q els "slogans", siguin lletres de cançons, entrevistes a l'arcadi oliveres, o poemes d'en lorca, son una bona manera de fer arribar un missatge. I aquest missatge preten canviar els pensaments per poder començar a fer, per canviar les coses.

Y tb peso q si tothom fes (fer de fet no de ciberfer) una petita part del q fa la vegana, i segurament tu tb). Aquest mon ja faria anys q seria força millor.

Vegana, si q son molt bons els eu libre, i els habeas els vaig veure fa un mes a sant celoni amb ma filla i tenen un directe de pm, ahh i segueix estant musical, q la musica es la millor de les creacions humanes.

Spacer

Picture
mql35

..

Date Monday, March 28th 2011, 1:20 PM

igualment salut..!!

Spacer

Picture
Vegana

Ah, ok!

Date Monday, March 28th 2011, 1:04 PM

Ara t'entenc.
Salut!

Spacer

Picture
mql35

vegana..

Date Monday, March 28th 2011, 12:25 PM

....es que ets tu que poses textes - en castellà la majoria per cert i com si fossin la teva biblia - que dones com a bons i lletres de cançons per justificar el que penses en lloc de donar arguments...
Crec que per canviar el que no funciona calen altres coses mes útils i eficaces que cançons i pamflets
salutacions i ànims

Spacer

Picture
Vegana

!!!!

Date Monday, March 28th 2011, 12:10 PM

És clar, l’iva de la benzina, de les xapusses que li ha fet el mecànic anant a buscar trastos a la deixalleria per passar la darrera itv, de la darrera itv, del peatge i segur que de més coses, i com no la paguem és quan no repercutim a l’administració els impostos sobre la feina col·laborativa dels amics tot i que no la cobrin per acord mutu entre les parts. I, Mql, no he posat la lletra pq cregui que et cal res!!! (ni crec que els Barricada pensessin que et calia tampoc ), ho he fet pq el meu amic de Marinaleda estava orgullós que el seu poble sortís en una lletra d’un grup com Barricada i pq, llegint coses de Marinaleda per altres llocs, i tu dient que segurament hi ha de tot a tot arreu, me l’heu fet re-escoltar i cantar i ja et dic que el Xat m’ha fet escoltar també molta altra música avui :)

Mira, ara toca Kortatu ;)

Spacer

Picture
mql35

doncs...

Date Monday, March 28th 2011, 10:57 AM

si els amics t'ajuden a fer un trasllat, passen per la carretera no? i com es paga la carretera.?

... amb Iva i altres impostos ja ho saps.

.. la demagògia es com el rei nu, tothom ho sap i ningú ho diu

per cert, Marinaleda ja se des de fa molts anys on és no em cal que m'ho cantin els de Barricada, crec que ho desmereix i admiro qualsevol alternativa viable a les coses que no ens agraden o no funcionen o son injustes

Spacer

Picture
Vegana

...

Date Monday, March 28th 2011, 10:18 AM

Bé, Mql, en teoria, fins i tot quan els amics t’ajuden a fer el que sigui (un trasllat, pintar la casa, construir una tanca o plantar un arbre) i no hi ha intercanvi econòmic, has de pagar l’iva d’aquesta feina a l’administració.

Per això no crec que tot hagin de ser intercanvis econòmics; tinc amics que canvien taronges per bunyols de carabassa. I altres que cuinen el que es troben llençat a les verduleries quan tanquen, i fan dinars col·lectius on ningú no paga i com a molt deixa el que li sembla per a que se’n puguin fer més o col·labora rentant les olles o duent coberts que li sobren a casa. Segurament, però, el mediambient i algú altre ha pagat que es llencin coses a les escombraries, i també que hi hagi economia submergida quan dones de dinar als amics que han estat suant la cansalada a casa teva sense repercutir l'IVA. O quan li fots un polvo al teu company per ser una persona meravellosa i fantàstica i ajudar-te a dur un gat atropellat al veterinari tot i saber que estarà a punt de morir-se en veure una xeringa i no li pagues el servei (o te’l paga ell a tu, que ara no sé com va).

I no pretenc que et digui res que Barricada els dediqués una cançó, era més aviat una forma de posar aquest poble al mapa dels enfrontaments socials i les evolucions i resolucions... És que avui estic molt “musical” amb tants blocs que parlen dels Ramones, els Habeas i altres musics i musiques... ;)

Salut i gràcies a tu

Spacer

Picture
mql35

doncs...

Date Monday, March 28th 2011, 9:31 AM

caram si els amigotes i coleguilles t'ho fan gratis (com s'ho fan per viure treballant gratis? o be parles de intercanvi de treball amb el que estic d'acord, - es el mateix que intercanviar per diners-).... i l'arquitecte i el terreny el paguem entre tots (el municipi vaja) ..... doncs es clar la cosa te explicació.. a mi que els de barricada els hi dediquin una cançó no em diu res de res...
i jo opino que es pot fer tot si el numeros quadren...si no quadren algu ho ha de pagar no??.
gracies i salutacions

Spacer

Picture
Vegana

Uix!

Date Monday, March 28th 2011, 8:15 AM

No he vist els números, però he llegit que part ve autofinançada pq ells mateixos fan de peons; si vols un sostre: l’ajuntament et cedeix el sól i els serveis d’un arquitecte i suposo que, la gent que com jo no sabem fer la “o” amb un canuto o posar un toxto damunt de l’altre, tindriem el suport d’amigotes i col·leguilles per a fer-ho (tinc un amic d’allà però que ara viu a barna, i va viure totes les mogudes anarques després de mort el franco, li demanaré quan el torni a veure que m’expliqui més coses :)

I és que Marinaleda és un poble que ha estat matxacat pel poder i els cacics “de tota la vida”, els Barricada li dedicaven la cançó “Campo Amargo” fa mooooolt de temps, en el disc “No hay tregua”:

Andalucía a punto de la explosión, fincas robadas por algún cabrón, de cara al mundo: sabor español, el noble toro, sombrero cordobes, castañuelas de marfil, fiesta en Marbella, diamantes de verdad, condesas rubias, braguitas de algodon...

Marinaleda no puede soportar, huelga de hambre por un trozo de pan...

el contraste es descarao

Nuca es tarde pa´ saltar, fiestas, hambre, confusión, campo amargo, mucho sol...

Spacer

Picture
mql35

doncs..

Date Monday, March 28th 2011, 7:55 AM

...pagant 15 euros al mes tardarien 277 anys anys a pagar la vivenda de 50.000 euros.. aquest alcalde serà molt guai pero no li quadren el numeros d'altra banda estic d'acord en que la gent s'organitzi en cooperatives, em sembla un sistema de producció molt encomiable i responsable que jo sàpiga ningu impedeix que la gent s'organitzi en cooperatives

Spacer

Picture
Vegana

Joder... i segueixo a Marinaleda:

Date Monday, March 28th 2011, 6:49 AM

"Consideramos que la vivienda tiene que ser un derecho y no un negocio. Es un bien que está reconocido por la Constitución como una necesidad humana, por lo tanto no puede ser objeto de especulación. Pensamos que hace falta un nuevo modelo económico que piense en el ser humano y en sus necesidades y no en los beneficios de una minoría. Hemos pasado de ser un pueblo de pleno paro a pleno empleo en el que todos los habitantes trabajan en cooperativas industriales o agrícolas ganando 47 euros al día por seis horas de jornada laboral".

O hi marxo ;)

Spacer

Picture
Vegana

i tant que hi ha de tot!

Date Monday, March 28th 2011, 6:45 AM

mireu a Marinaleda!!!
"Marinaleda es un municipio sevillano de 3.000 habitantes con una tasa de paro del 0% y donde sus vecinos pagan 15 euros mensuales de hipoteca hasta alcanzar un coste total de ocho o nueve millones de pesetas (entre 48.000 y 54.000 euros) para una vivienda de nueva construcción. Juan Manuel Sánchez Gordillo es el alcalde del municipio y uno de los artífices de esta realidad que a día de hoy parece impensable".

Ah, i qui pugui i tingui temps i ganes, he llegit per algun foro que avui al "Singulars" surt el Barberà parlant amb l'Arcadi Oliveras. Segur que podem aprendre més coses :)

Gràcies per les aportacions, nois :)

Spacer

Picture
TomasM-Porta

Em temo que la societat som tots,

Date Monday, March 28th 2011, 6:45 AM

vols dir que si busquessim merda a les ONG no em trobarírem? No és una miica maniqueista considerar que els altres són sempre els dolents?

Spacer

Picture
mql35

segurament

Date Monday, March 28th 2011, 6:15 AM

hi ha de tot... tal com hi ha de tot a la societat.. i la habilitat de "fer-se la foto" amb algu que dignifiqui les seves misèries o els seus delictes es una coneguda habilitat dels delinquents d'alta volada..

Spacer

Picture
vetera

Incoherents a vegades i llepafils d'altres

Date Monday, March 28th 2011, 6:11 AM

És escandalós però ja veuràs el poc ressò que tots plegats en farem malauradament d'això, comparat amb el que ha tingut, xat.cat inclòs, la sobirana tonteria de la Joana Ortega o el cinisme d'alguns polítics anomenats per la premsa com a sector catalanista dels PSC, que encara estic esperant, entre moltíssimes més renúncies, que és mullin per demanar a l'alcalde Jordi Hereu que l'ajuntament de Barcelona, com a mínim, no posi traves a la consulta sobiranista del dia 10 d'abril

Spacer

Espai
 

Escriu el teu comentari per aquest article

Espai Espai
Espai
  Ho sentim, els usuaris no registrats no poden escriure comentaris | Registra't
   Més articles

 

Vols llegir més articles escrits per Vegana? Aquí son els últims articles.

 
Bullet Què li passa a TV3?
  Data 24/05/12 Icona 1786 Data 8 comentari/s  
Spacer
Bullet Jutges i advocats desaproven
  Data 25/04/12 Icona 884 Data 2 comentari/s  
Spacer
Bullet Al FMI li fa por la
  Data 11/04/12 Icona 967 Data 7 comentari/s  
Spacer
Bullet Dimitris Christoulas
  Data 05/04/12 Icona 1039 Data 7 comentari/s  
Spacer
Bullet Punt de vista dels gasejats
  Data 03/04/12 Icona 1065 Data 10 comentari/s  
Spacer
Bullet Tens dret a treballar
  Data 28/03/12 Icona 1106 Data 13 comentari/s  
Spacer
Bullet La Vaga vista d'una
  Data 27/03/12 Icona 990 Data 8 comentari/s  
Spacer
Bullet Españoles por el mundo
  Data 09/03/12 Icona 764 Data 3 comentari/s  
Spacer
Bullet Ultradreta i màfia
  Data 27/02/12 Icona 1048 Data 14 comentari/s  
Spacer
Bullet Podeu signar?
  Data 23/02/12 Icona 1103 Data 16 comentari/s  
Spacer
Bullet "Piropos"
  Data 15/02/12 Icona 1551 Data 38 comentari/s  
Spacer
Bullet Culpa de la CGT sí,
  Data 09/02/12 Icona 1297 Data 45 comentari/s  
Spacer
Bullet El Hematocrítico de
  Data 25/01/12 Icona 989 Data 9 comentari/s  
Spacer
Bullet Mentiu a les criatures?
  Data 04/01/12 Icona 1053 Data 10 comentari/s  
Spacer
Bullet Sobre estimar...
  Data 30/12/11 Icona 899 Data 8 comentari/s  
Spacer
Bullet Pels Grinch
  Data 22/12/11 Icona 959 Data 4 comentari/s  
Spacer
Bullet Els beagles rescatats!
  Data 05/12/11 Icona 1123 Data 13 comentari/s  
Spacer
Bullet Gent del barri
  Data 30/11/11 Icona 1660 Data 70 comentari/s  
Spacer
Bullet Quants esclaus treballen
  Data 28/11/11 Icona 1029 Data 9 comentari/s  
Spacer
Bullet Perdre la fe...
  Data 14/11/11 Icona 1108 Data 7 comentari/s  
Spacer
Bullet Tanca un laboratori
  Data 26/10/11 Icona 1164 Data 8 comentari/s  
Spacer
Bullet La fulminante roja
  Data 11/10/11 Icona 1226 Data 11 comentari/s  
Spacer
Bullet ATENCIÓ PER DENUNCIAR!!!
  Data 06/10/11 Icona 1208 Data 19 comentari/s  
Spacer
Bullet Música per anar a la
  Data 05/10/11 Icona 1243 Data 31 comentari/s  
Spacer
Bullet Islam, Occidenstan i
  Data 21/09/11 Icona 1190 Data 9 comentari/s  
Spacer
Bullet Sobre fidels, infidels
  Data 19/09/11 Icona 1062 Data 30 comentari/s  
Spacer
Bullet Signat un 11 de setembre
  Data 12/09/11 Icona 943 Data 4 comentari/s  
Spacer
Bullet La sang al riu
  Data 09/09/11 Icona 1138 Data 17 comentari/s  
Spacer
Bullet Bona feina
  Data 07/09/11 Icona 1140 Data 14 comentari/s  
Spacer
Bullet Tutorial per omnívors
  Data 01/09/11 Icona 1318 Data 26 comentari/s  
Spacer
Bullet Koke
  Data 29/08/11 Icona 979 Data 4 comentari/s  
Spacer
Bullet Toma tu dios y guardatelo
  Data 21/08/11 Icona 1460 Data 35 comentari/s  
Spacer
Bullet Sobre l'esclavisme
  Data 15/08/11 Icona 4858 Data 10 comentari/s  
Spacer
Bullet No somos terroristas
  Data 27/06/11 Icona 1126 Data 5 comentari/s  
Spacer
Bullet Li diuen revolució
  Data 22/06/11 Icona 1108 Data 16 comentari/s  
Spacer
Bullet Manipulació
  Data 17/06/11 Icona 1268 Data 16 comentari/s  
Spacer
Bullet Ready to fall
  Data 03/06/11 Icona 870 Data 3 comentari/s  
Spacer
Bullet La Sra. Perroflauta
  Data 30/05/11 Icona 1077 Data 4 comentari/s  
Spacer
Bullet "Mochos" d'esquadra
  Data 27/05/11 Icona 1145 Data 9 comentari/s  
Spacer
Bullet El món se’n va d’acampada
  Data 20/05/11 Icona 1144 Data 5 comentari/s  
Spacer
Bullet Brutal
  Data 18/05/11 Icona 1133 Data 13 comentari/s  
Spacer
Bullet Ramaders de merda
  Data 13/05/11 Icona 1172 Data 12 comentari/s  
Spacer
Bullet Pena de presó als pobres
  Data 08/05/11 Icona 1046 Data 8 comentari/s  
Spacer
Bullet La mirada circular
  Data 05/05/11 Icona 958 Data 4 comentari/s  
Spacer
Bullet Verter…
  Data 06/04/11 Icona 1110 Data 11 comentari/s  
Spacer
Bullet Un escenari poc amable
  Data 30/03/11 Icona 1064 Data 7 comentari/s  
Spacer
Bullet Iode per tothom
  Data 17/03/11 Icona 1323 Data 11 comentari/s  
Spacer
Bullet Dius que m’estimes
  Data 28/02/11 Icona 1224 Data 6 comentari/s  
Spacer
Bullet Si cura, no interessa
  Data 03/02/11 Icona 1176 Data 3 comentari/s  
Spacer
Bullet Cavernícoles
  Data 02/02/11 Icona 1271 Data 11 comentari/s  
Spacer
Espai
Espai
Espai

Cerca al meu bloc

 


Donar un cop d'ull a tots els blocs
Espai
Spacer
Espai

Articles antics

Maig

 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 

Abril

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 
 
Espai
Spacer

Referències

Col·labora!
Spacer
Contacta amb el suport / Avisa'ns d'abusos
Spacer
Posa'ns als favorits
Spacer
Política de privacitat, Termes d'ús & Legal
Spacer