Xat Catala
Entra Registra´t
     
 

Termes d'us / Política de privacitat / Avís Legal

  A sota hi ha els Termes d'us i la Política de privacitat. Si us plau pren-te un moment per llegir el que esperem dels usuaris de Xat.Cat i com protegim les vostres dades.
Spacer
Spacer
Spacer
 

Política de privacitat

Termes Legals
No vendrem la seva informació personal a ningú. Només proporcionarem la seva informació sota l'ordre d'un jutjat/cort reconegut que ens proporcioni una ordre de registre per donar tal informació. O en una situació d'emergència, si en el nostre judici, podem proporcionar la informació a entitats governamentals en aplicació de les lleis reconegudes.


Política de Privacitat

Xat.Cat segueix una política de privacitat que demostra el nostre ferm compromís a protegir la seva informació personal i informar-lo/la de com la manipulem. Aquesta política de protecció de la intimitat només s'aplica a transaccions i activitats en què hi participeu, i per a les dades recollides a Xat.Cat. Si us plau reviseu aquesta política de protecció de la intimitat periòdicament donat que la podem modificar. Aquesta política de protecció de la intimitat es va revisar per última vegada l’abril del 2007. Cada vegada que visiteu la web o ens proporcioneu informació esteu acceptant la nostra política de protecció de la intimitat en aquell moment.

La seva adreça IP
Com la majoria dels llocs web de comerç electrònic, cada vegada que visiteu el lloc de Xat.Cat, automàticament recollim la seva adreça d'IP i la pàgina web de les quals veniu. Amb la fi d’administrar i optimitzar el lloc web per a vostè i per diagnosticar problemes amb el nostre lloc web, utilitzem la seva adreça IP per ajudar a identificar-lo/la i recollir informació demogràfica sobre vostè.

Galetes / Cookies
Com la Majoria dels llocs web, Xat.Cat utilitza galetes per enregistrar la seva activitat al lloc i així millorar la seva experiència al lloc. També utilitzem galetes per repartir contingut específic per als seus interessos, per salvar la seva contrasenya, i si així ho escolliu, per guardar la seva informació personal així no hi ha de reingressar cada vegada visita el lloc. Els publicistes del lloc també poden posar o llegir galetes del seu navegador. Si desitja impossibilitar aquestes galetes, la pestanya d'";Ajuda"; de la barra d’eines en la majoria dels navegadors li explicarà com. Tanmateix, si posa el seu navegador per impossibilitar galetes, pot no ser capaç d'accedir a certes àrees del lloc.


Informació que recollim
Per operar el lloc podem recollir ";informació personal"; (per exemple: informació que es podria utilitzar per contactar amb vostè directament (sense utilitzar el lloc) com el correu electrònic o el número de telèfon mòbil si s’escau), o ";informació demogràfica"; (que pot incloure, però no es limita a, codi postal, lloc de residència, gènere, nom de l'usuari, data de naixement, i el contingut de comunicacions entre vostè i uns altres membres sobre el lloc). La informació demogràfica es divideix en dues categories: 1) Informació no pública: que consta d'informació de comunicacions entre vostè i uns altres usuaris del lloc; i 2) Informació pública: que consta de tota l'altra informació demogràfica. Demanem que no introdueixi informació personal o informació financera al seu Perfil (per exemple, no utilitzi la seva adreça o contrasenyes com el seu nom de l'usuari, i no inclogui el seu nom o adreça en les seves respostes escrites), perquè si ho fa llavors es fa públic al lloc."; Si us plau fixeu-vos que enlloc recollim informació personal de nens sota l'edat de 18, com exigim que tots els usuaris ens transmetin que tenen com a mínim 18 anys.

Informació que altres llocs recullen
Al lloc web posem enllaços a altres llocs web i anuncis operats per altres empreses i entitats. Alguns d'aquests altres llocs web pertanyen a la nostra mateixa entitat i tenen el nostre nom, però d’altres no. Quan feu clic a aquests enllaços i visiteu aquests altres llocs web, cal que fem notar que n’hi ha que ens pertanyen però que n’hi ha d’altres que no i per tant poden tenir altres polítiques de protecció de dades i de protecció de la propietat intel•lectual. Cal ser conscient que no controlem aquests altres llocs web o les pràctiques de negoci d'aquests altres llocs web, i que aquesta política d'intimitat no s'aplica a aquests altres llocs web encara que els enllacem o els anunciem. Conseqüentment, els operadors d'aquests altres llocs web poden recollir tipus diferents d'informació sobre vostè, i poden utilitzar i revelar informació de maneres diferents que nosaltres potser no faríem. L'animem a revisar les seves polítiques d'intimitat i li recordem que no serem responsables de les seves accions en aquests altres llocs web.Com utilitzem la informació personal
Utilitzem la seva adreça de correu electrònic i la seva altra informació personal per ajudar-nos a operar el lloc eficaçment, per contactar amb vostè per les activitats al lloc (incloent-hi, però no limitat a, correu electrònic de confirmació o notícies importants que podrien afectar la seva relació amb Xat Català, i per enviar-li missatges des d'altres usuaris de Xat Català. Aquests tipus de comunicacions, són conegudes com ";Comunicacions Operacionals."; En alguns casos, les Comunicacions Operacionals també poden contenir missatges comercials, com anuncis i ofertes especials.


També utilitzem informació personal per enviar-li butlletins, informació, ofertes i altres materials promocionals de Xat Català o sobre terceres entitats o serveis però sense donar a les altres entitats el seu contacte o dades personals. Intentem enviar-li ofertes que poden ser de valor per a vostè, com descomptes, ofertes exclusives o informació d'algun esdeveniment especial. La web li proporciona opcions de declinar o acceptar de rebre les comunicacions de Xat Català (les Comunicacions Operacionals). Algunes d'aquestes opcions només poden ser a una certa categoria de comunicacions; altres poden ser més generals. Enviant un perfil al lloc, per defecte la configuració està posada per rebre les comunicacions de Xat Català per correu electrònic. Per canviar aquesta opció pot anar a ‘Tauler’ >; ‘Preferències’ >; ‘Notificacions’ per escollir de rebre de les Comunicacions Operacionals de Xat Català per correu i o mòbil o no rebre-les desactivant la casella corresponent.

S'autoritza a qualsevol tercer que s’anunciï a la web a posar anuncis en funció de les dades demogràfiques de vosté. Aquests anuncis seran proporcionats pels anunciants i el nostre sistema és el que posarà els anuncis en funció de les vostres dades, per tant els anunciants no disposaran de les seves dades a no ser que aneu a la web d’aquests i els les proporcioneu.

Casos especials en els quals compartim la informació personal
La seva informació personal es pot passar a un tercer en cas d'un trasllat de propietat o béns, o una fallida. També podem revelar informació personal o informació financera quan determinem que tal revelació sigui necessària de complir la llei aplicable, cooperar amb l'aplicació del dret a protegir els interessos o seguretat de Xat Català o uns altres visitants al lloc.

Les nostres precaucions de seguretat
El lloc té mesures de seguretat actualitzades per protegir contra la pèrdua, abús i alteració de la informació sota el nostre control. El nostre programari de servidor segur (SSL) és l’estàndard d’Internet i el millor programari disponible avui per a fer transaccions de comerç segures. Quan esteu al servidor segur encriptem tota la seva informació personal mentre viatja per la Internet i emmagatzemem la seva contrasenya en els nostres servidors de forma encriptada.

Cal fer palès que la seva informació és transferida mitjançant xarxes d’ordinadors als Estats Units i que aquests tenen altre jurisdicció governamental i de protecció de dades diferent a on resideixen els administradors del web. Tanmateix la seguretat al servidor on resideix la web està fortament assistida per diversos sistemes de seguretat.

Canvis a la nostra Política de la Intimitat per a la informació prèviament recollida
Si en qualsevol moment decidim utilitzar la informació personal d’una manera diferent en el manifestat aquí avisarem als usuaris del canvi mitjançant un correu electrònic o mitjançant un avís i proporcionant 30 abans de portar el canvi a efecte. Si us plau fixi's que continuarem tenint el dret a canviar la nostra política d'intimitat, practiques, i com utilitzem la seva informació personalment identificable com descrit en el primer paràgraf d'aquesta Política de Privacitat.

Com modificar, actualitzar, i esborrar les seves dades públiques i no públiques a Xat.Cat
El sistema li dona la possibilitat de modificar personalment la seva informació personal i demogràfica que ha proporcionat. I també li dona la possibilitat d’amagar o esborrar dades demogràfiques anant a la secció corresponent del seu Tauler en qualsevol moment. Si per qualsevol errada del sistema això no fos possible sempre podrà contactar els administradors del sistema per que arreglin el sistema o facin els canvis pertinents, però en aquest cas tingueu en compte que els canvis poden suposar que unes quantes hores per es facin efecte en les àrees públiques del lloc. Desitgem que en aquest suposat cas tingueu la paciència necessària. Si us plau fixeu-vos que canviant o suprimint la seva informació a través del ";Tauler"; >; “Preferències” o al ";Tauler"; o fent canvis a les comunicacions del web cap al seu correu electrònic només canviarà o suprimirà les dades en la nostra base de dades per a propòsits d'activitats futures al lloc i per gestionar comunicacions futures des de Xat Català. Aquests canvis i les supressions no canviaran o no suprimiran missatges de correu electrònic o informació que ja podem haver enviat a altres usuaris o a través dels webs que enllacem o anunciem.

Si té més qüestions o preocupacions sobre aquesta política de privacitat, les pràctiques del lloc, o els seus tractes amb el lloc, pot contactar amb nosaltres a xat@xat.cat.

Termes d'us

Terms of Use Agreement

Welcome to Xat Català. By using the Xat Català Website (the "Website") you agree to be bound by these Terms of Use (this "Agreement"), whether or not you register as a member ("Member"). If you wish to become a Member and communicate with other Members and make use of the Xat Català service (the "Service"), read these Terms of Use and indicate your acceptance of them by following the instructions in the Registration process.

This Agreement sets out the legally binding terms of your use of the Website and your membership in the Service and may be modified by Xat Català from time to time, such modifications to be effective upon posting by Xat Català on the Website. This Agreement includes Xat Català Acceptable Use Policy for Content Posted on the Website, Xat Català Privacy Policy, and any notices regarding the Website. You may also receive a copy of this Agreement by emailing us at: xat@xat.cat, Subject: Terms of Use Agreement.

1. Eligibility.
You must be eighteen or over to register as a member of Xat Català or use the Website. Membership in the Service is void where prohibited. By using the Website, you represent and warrant that you have the right, authority, and capacity to enter into this Agreement and to abide by all of the terms and conditions of this Agreement.

2. Term.
This Agreement will remain in full force and effect while you use the Website and/or are a Member. You may terminate your membership at any time, for any reason by following the instructions on the Resign pages in Account Settings, or upon receipt by Xat Català of your written or email notice of termination. Xat Català may terminate your membership for any reason, effective upon sending notice to you, or not, at the email address you provide in your application for membership, or such other email address as you may later provide to Xat Català. If Xat Català terminates your membership in the Service because you have breached the Agreement, you will not be entitled to any refund of unused subscription fees. Even after membership is terminated, this Agreement will remain in effect. Even after this Agreement is terminated, certain provisions will remain in effect, including sections 4, 5, 7 and 9-14 of this Agreement.

3. Non Commercial Use by Members.
The Website is for the personal use of individual Members only and may not be used in connection with any commercial endeavors. Organizations, companies, and/or businesses may not become Members and should not use the Service or the Website for any purpose. Illegal and/or unauthorized uses of the Website, including collecting usernames and/or email addresses of members by electronic or other means for the purpose of sending unsolicited email and unauthorized framing of or linking to the Website will be investigated, and appropriate legal action will be taken, including without limitation, civil, criminal, and injunctive redress.

4. Proprietary Rights in Content on Xat Català.
Xat Català owns and retains all proprietary rights in the Website and the Service. The Website contains the copyrighted material, trademarks, and other proprietary information of Xat Català, and its licensors. Except for that information which is in the public domain or for which you have been given written permission, you may not copy, modify, publish, transmit, distribute, perform, display, or sell any such proprietary information.

5. Content Posted on the Site.
a. You understand and agree that Xat Català may review and delete any content, messages, Xat Català Messenger messages, photos or profiles (collectively, "Content") that in the sole judgment of Xat Català violate this Agreement or which might be offensive, illegal, or that might violate the rights, harm, or threaten the safety of Members.

b. You are solely responsible for the Content that you publish or display (hereinafter, "post") on the Service, or transmit to other Members.

c. By posting Content to any public area of Xat Català, you automatically grant, and you represent and warrant that you have the right to grant, to Xat Català an irrevocable, perpetual, non-exclusive, fully paid, worldwide license to use, copy, perform, display, and distribute such information and content and to prepare derivative works of, or incorporate into other works, such information and content, and to grant and authorize sublicenses of the foregoing.

d. The following is a partial list of the kind of Content that is illegal or prohibited on the Website. Xat Català reserves the right to investigate and take appropriate legal action in its sole discretion against anyone who violates this provision, including without limitation, removing the offending communication from the Service and terminating the membership of such violators. It includes Content that:

# is patently offensive to the online community, such as Content that promotes racism, bigotry, hatred or physical harm of any kind against any group or individual;

# harasses or advocates harassment of another person;

# involves the transmission of "junk mail", "chain letters," or unsolicited mass mailing or "spamming";

# promotes information that you know is false, misleading or promotes illegal activities or conduct that is abusive, threatening, obscene, defamatory or libelous;

# promotes an illegal or unauthorized copy of another person's copyrighted work, such as providing pirated computer programs or links to them, providing information to circumvent manufacture-installed copy-protect devices, or providing pirated music or links to pirated music files;

# contains restricted or password only access pages, or hidden pages or images (those not linked to or from another accessible page);

# provides material that exploits people under the age of 18 in a sexual or violent manner, or solicits personal information from anyone under 18;

# provides instructional information about illegal activities such as making or buying illegal weapons, violating someone's privacy, or providing or creating computer viruses;

# solicits passwords or personal identifying information for commercial or unlawful purposes from other users; and

# engages in commercial activities and/or sales without our prior written consent such as contests, sweepstakes, barter, advertising, and pyramid schemes.

e. You must use the Service in a manner consistent with any and all applicable laws and regulations.

f. You may not include in your Member profile any telephone numbers, street addresses, last names, URLs or email addresses.

g. You may not engage in advertising to, or solicitation of, other Members to buy or sell any products or services through the Service. You may not transmit any chain letters or junk email to other Members. Although Xat Català cannot monitor the conduct of its Members off the Website, it is also a violation of these rules to use any information obtained from the Service in order to harass, abuse, or harm another person, or in order to contact, advertise to, solicit, or sell to any Member without their prior explicit consent. In order to protect our Members from such advertising or solicitation, Xat Català reserves the right to restrict the number of emails which a Member may send to other Members in any 24-hour period to a number which Xat Català deems appropriate in its sole discretion.

6. Copyright
You may not post, distribute, or reproduce in any way any copyrighted material, trademarks, or other proprietary information without obtaining the prior written consent of the owner of such proprietary rights. Without limiting the foregoing, if you believe that your work has been copied and posted on the Service in a way that constitutes copyright infringement, please provide our Copyright Agent with the following information: an electronic or physical signature of the person authorized to act on behalf of the owner of the copyright interest; a description of the copyrighted work that you claim has been infringed; a description of where the material that you claim is infringing is located on the Website; your address, telephone number, and email address; a written statement by you that you have a good faith belief that the disputed use is not authorized by the copyright owner, its agent, or the law; a statement by you, made under penalty of perjury, that the above information in your notice is accurate and that you are the copyright owner or authorized to act on the copyright owner's behalf.

7. Subscription.
You may only sign up for 1 subscription to Xat Català.

8. Member Disputes.
You are solely responsible for your interactions with other Xat Català Members. Xat Català. reserves the right, but has no obligation, to monitor disputes between you and other Members.

9. Privacy.
Use of the Website and/or the Service is also governed by our Privacy Policy. Use of the Website and/or the Service is also governed by our Privacy Policy.

10. Disclaimers.
Xat Català is not responsible for any incorrect or inaccurate Content posted on the Website or in connection with the Service, whether caused by users of the Website, Members or by any of the equipment or programming associated with or utilized in the Service. Xat Català is not responsible for the conduct, whether online or offline, of any user of the Website or Member of the Service. Xat Català assumes no responsibility for any error, omission, interruption, deletion, defect, delay in operation or transmission, communications line failure, theft or destruction or unauthorized access to, or alteration of, user or Member communications. Xat Català is not responsible for any problems or technical malfunction of any telephone network or lines, computer online systems, servers or providers, computer equipment, software, failure of email or players on account of technical problems or traffic congestion on the Internet or at any Website or combination thereof, including injury or damage to users and/or Members or to any other person's computer related to or resulting from participating or downloading materials in connection with the Web and/or in connection with the Service. Under no circumstances will Xat Català be responsible for any loss or damage, including personal injury or death, resulting from anyone's use of the Website or the Service, any Content posted on the Website or transmitted to Members, or any interactions between users of the Website, whether online or offline. The Website and the Service are provided "AS-IS" and Xat Català expressly disclaims any warranty of fitness for a particular purpose or non-infringement. Xat Català cannot guarantee and does not promise any specific results from use of the Website and/or the Service.

11. Limitation on Liability.
Except in jurisdictions where such provisions are restricted, in no event will Xat Català be liable to you or any third person for any indirect, consequential, exemplary, incidental, special or punitive damages, including also lost profits arising from your use of the Web site or the Service, even if Xat Català has been advised of the possibility of such damages. Notwithstanding anything to the contrary contained herein, Xat Català liability to you for any cause whatsoever, and regardless of the form of the action, will at all times be limited to the amount paid, if any, by you to Xat Català for the Service during the term of membership.

12. U.S. Export Controls.
Software from this Website (the "Software") is further subject to United States export controls. No Software may be downloaded from the Website or otherwise exported or re-exported (i) into (or to a national or resident of) Cuba, Iraq, Libya, North Korea, Iran, Syria, or any other Country to which the U.S. has embargoed goods; or (ii) to anyone on the U.S. Treasury Department's list of Specially Designated Nationals or the U.S. Commerce Department's Table of Deny Orders. By downloading or using the Software, you represent and warrant that you are not located in, under the control of, or a national or resident of any such country or on any such list.

13. Disputes.
If there is any dispute about or involving the Website and/or the Service, by using the Website, you agree that the dispute will be governed by the laws without regard to its conflict of law provisions. You agree to personal jurisdiction by and venue in the appropiate courts.

14. Indemnity.
You agree to indemnify and hold Xat Català, its subsidiaries, affiliates, officers, agents, and other partners and employees, harmless from any loss, liability, claim, or demand, including reasonable attorney's fees, made by any third party due to or arising out of your use of the Service in violation of this Agreement and/or arising from a breach of this Agreement and/or any breach of your representations and warranties set forth above.

15. Other.
This Agreement, accepted upon use of the Website and further affirmed by becoming a Member of the Service, contains the entire agreement between you and Xat Català regarding the use of the Website and/or the Service. If any provision of this Agreement is held invalid, the remainder of this Agreement shall continue in full force and effect.

Please contact us with any questions regarding this agreement. Xat Català is a trademark of Xat Català

Avís legal


D'acord amb l'article 10 de la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comer&ccdil; Electrònic (LSSIC E), s'informa a tots els nostres usuaris i visitants sobre la informació legal relativa a l'entitat propietària del portal ubicat a l'adreça d'Internet www.xat.cat

Nom: Alex Bertran
Domicil i: Barcelona - Barcelona
Correu electrònic: xat-arroba-xat.cat
N. I. F : 46. 235 370 -B

Spacer
Spacer
   
Spacer

Referències

Col·labora!
Spacer
Contacta amb el suport / Avisa'ns d'abusos
Spacer
Posa'ns als favorits
Spacer
Política de privacitat, Termes d'ús & Legal
Spacer