Xat Catala
Entra Registra´t
     
 
La meva foto

Benvingut/da al meu bloc!

Sido ha escrit 3 articles i te 2 comentaris. L'últim article ha estat fet el 16/02/16

perfil de'n(na) Sido | àlbum de fotos de'n(na) Sido

   
Espai
Espai
   
 

Article del bloc de Sido

Espai
 

Estar gorda no és un insult, eliminem aquesta maleïda etiqueta!!!

Data dimecres 8/octubre/2014 - 06:37 Icona 991 Data 1

Sé que el tema és típic o potser amarg però em dóna la sensació que encara és un debat obert que mai tancarà perquè encara hi han persones (no tothom) que ho fan inconscientment o no. Un tema que a mi encara em mosqueja una mica, simplement pel sols fet que la nostra societat és cada vegada més decadent... Què us haig de dir que ja no sapigueu?!

Quan amb els amics, coneguts, familia, companys de feina o de classe o la senyora o senyor que compra cada dia la barra de pa de bon matí... Encara que tu estiguis allà en persona ells els hi encanta "rajar" dels altres que tenen sobrepes o ve estan "rellenitos". O vas pel carrer i veus una discussió d'adolescents que s'acaben dient el nom del porc i un li diu com a paraula forta "gorda". Primer de tot, sapiguem realment el significat de les paraules abans de dir-les. Segon, ser gordo no és un insult, és la constitució del cos, com també "flaco" no és un insult.
Una persona gorda o rellenita és vàlida com una persona prima. No fotem!!! I tots sabem que hi ha enfermetats de sobrepes i enfermetats de estar massa prim però no treu que una persona gorda o rellenita saludable és menyspreada i etiquetar com un insult.
Molta gent, va de guais que ho accepta tot però després veuen una persona que es fot un bon esmorçar i la mirada es queda clavada amb el que estas menjant que potser és massa segons el que pensa els seus ulls.
Un dia, vaig anar a una cafeteria i vaig esmorçar d'allò més bé i una noia se'm quedava mirant de dalt a baix repassant i mirant el què menjava i deixava de menjar. Perquè ella s'adonés de que el que estava fent és de molt mala educació, vaig fer exactament el mateix que ella em feia a mi. Me la vaig mirar detingudament amb cara de fàstig com es menjava un entrepà. Es sentia incomode pero va entendre que no es pot anar pel món jutjant amb la mirada. I ja no parlo del metro, encara que estiguis dempeu o asseguda et fan una repassada però jo també ho faig perquè notin que la incomoditat que ells senten és la mateixa que sentim persones grasses, rellenites o superprimes.

Prou senyors i senyores!!! Una persona grasa, rellenita o superprima té dret a ser estimada, a que no tingui problemes en trobar la seva talla de roba, ni tenir-se que disculpar per no ser una talla 40.
Les persones grases, rellenitas o superprimes també tenen el dret de follar, passar-s'ho bé i enamorar-se. I sobretot, tota persona té la llibertat de menjar el que vulgui i fer del seu cos el que vulgui sense ser jutjat per ningú. Ja en tenim d'injusticies al món com per tenir que aguantar persones que et jutjan amb la mirada.

S'ha de canviar el xip.
Jo em vaig enamorar d'una persona de constitució gras. Era meravellós, m'encantava el seu cos i disfrutava amb ell. I quan anava pel carrer amb ell agafats de la mà em sentia la dona més feliç i afortunada del món.
Ara ja no estem junts per altres histories personals. Però va ser la persona que vaig estimar de debó i que vaig gaudir i meravellar de la seva bellesa fisica i psiquica.Espai
Spacer
Espai
   
  Escriu articles al teu bloc
Espai
 
 

Comentaris sobre aquest article

Espai Espai
 
Picture
Markus7

sip, tens raó

Date Thursday, October 9th 2014, 9:06 AM

però hi ha gent que això no ho enten, son els mateixos que no deixen votar, prenen la llibertat als altres, tot ho volen per ells, es creuen millors que els altres, etc. gent mala, tòxica i egòlatra a l'engros xD

Spacer

Espai
 

Escriu el teu comentari per aquest article

Espai Espai
Espai
  Ho sentim, els usuaris no registrats no poden escriure comentaris | Registra't
   Més articles

 

Vols llegir més articles escrits per Sido? Aquí son els últims articles.

 
Bullet Tempus Interruptus
  Data 16/02/16 Icona 2537 Data 1 comentari/s  
Spacer
Bullet Estar gorda no és un
  Data 08/10/14 Icona 1121 Data 0 comentari/s  
Spacer
Espai
Espai
Espai

Cerca al meu bloc

 


Donar un cop d'ull a tots els blocs
Espai
Spacer
Espai

Articles antics

Juny

 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Maig

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
Espai
Spacer

Referències

Col·labora!
Spacer
Contacta amb el suport / Avisa'ns d'abusos
Spacer
Posa'ns als favorits
Spacer
Política de privacitat, Termes d'ús & Legal
Spacer