Xat Catala
Entra Registra´t
     
 
La meva foto

Benvingut/da al meu bloc!

XCarles ha escrit 76 articles i te 128 comentaris. L'últim article ha estat fet el 21/06/20

perfil de'n(na) XCarles | àlbum de fotos de'n(na) XCarles

   
Espai
Espai
   
 

Article del bloc de XCarles

Espai
 

El sexe nostre de cada dia (IV) – Zones erògenes i orgasmes -

Data dimecres 10/desembre/2014 - 06:42 Icona 1179 Data 0

En el món del sexe, i opino per mi exclusivament, distingeixo 3 divisions que poden entrellaçar-se o no, poden anar unides o no necessàriament.

1- Relació sexual, on un mateix es relaciona en sí mateix, amb una persona o més del sexe contrari o amb una persona o més del mateix sexe. Aquestes relacions, per se, ja formen part de manifestacions sexuals independentment de la finalització més o més plaent.
2- Relació sexual, amb totes les accepcions anteriors, on les zones erògenes del cos i/o cossos són part fonamental de la relació. Entenent com a zones erògenes aquells parts que ens fan sentir sensacions diferents i plaents de les habituals degut a terminacions nervioses dels mateixos cossos.
3- Relació sexual, amb les accepcions anteriors i on les zones erògenes hi juguen un paper clau per a cercar i aconseguir un estímul que ens dugui a l'anomenat orgasme.

Sempre des de les meves pròpies reflexions i enteniment, no pretenc assentar càtedra de res de res. Ni sóc psicòleg ni menys sexòleg...

Aquestes 3 divisions o factors poden unir-se en una relació o no, crec. Pot haver una relació sexual (tot és sexe) on les zones erògenes, relació i contacte físic, és inexistent i malgrat tot la ment de la persona davant estímuls externs fa sentir estats de plaer o benestar que pot arribar a provocar fins i tot ejaculacions en els homes, en el món de les dones és evident que se’m faci més difícil interpretar què i com es produeix però imagino que és una sensació similar tot i les diferències orgàniques i de gènere. Per pròpia experiència puc assegurar i dono fe que és possible arribar a l'orgasme masculí a través exclusivament mental, amb concentració, sense contacte ni propi de cap òrgan sexual ni zona erògena, és evident que si hi ha a més algun contacte que acompanyi afavoreix arribar tant a orgasme com ejaculació en cas de finalitzar l'experiència. Feu la prova, es requereix de força mental i molta imaginació, no cal ni estímuls visuals, posant-se en situació mental com si visquéssim una situació estimulant i excitant sexualment fins a arribar a l'orgasme i ejaculació al moment, ja sigui en erecció o no del penis. Les dones estic segur que ho poden assolir igualment i segurament amb més facilitat i plaer si s'ho proposen. Es pot experimentar en solitud, molt més probable, i/o en companyia que és més complicat sense caure en la temptació de passar línies vermelles de contacte. Pot haver o no orgasme però sí sensació estimulant i plaent sense explosions sensitives.

Si entrem ja en una relació on no només la ment i imaginació segueix jugant un paper important si no que afegim el contacte manual, de peus, de boques... les zones erògenes hi són presents i afavoreixen estímuls nerviosos que ens poden dur o no a l'orgasme, que no necessàriament ha de ser imprescindible en una relació sexual. De zones erògenes se'n parla molt i es diu que els homes tenen moltes, gairebé com les dones; esquena, glutis, peus, part interior de genolls, pits, llavis... però no ens enganyem, en l'home es concentra el 99% de zona erògena en el penis, testicles en part i anus, tot i que el penis ho concentra gairebé tot i el gland i fre del gland i part interna del penis el 99 del 99%, així que ningú més com l’home sap donar-se plaer a sí mateix, poques dones saben estimular un penis amb prou coneixement, crec, ja sigui amb masturbació manual practicant sexe oral, les poques que s’hi atreveixen i sense us de preservatiu. No és que els homes estiguin gaire més educats per a ser mestres d'estímuls erogens de les dones però em sembla que en sabem una mica més, modèstia a part; i no vull entrar en polèmiques ja que segurament les experiències particulars em desmentiran el què he dit i afirmat segons la meva pròpia experiència.
A través les zones erògenes podem o no arribar al màxim de plaer o no, a l'orgasme o no, tot depèn d'alguns factors i hi ha qui no hi arriba però viu la seva sexualitat en la seva plenitud.
Les dones no només tenen les mateixes zones erògenes i alguna més que els homes si no a més les saben o poden estimular molt millor, és evident que el clítoris i el punt “G” de la dona (que com les bruixes galegues, haberlas haylas) són els punt més estimulants i que ben estimulats sense gaires esforços poden esdevenir orgàsmics i multiorgàsmics, cosa que en els homes resulta molt més estrany tot i que es pot donar. El punt “G” de les dones, cadascuna sap o hauria de saber on és, no aprofundiré en les parets internes de les vagines alienes, cada una que faci..., amb suavitat, això sí, que molts homes som massa bruscs i a vegades ens saltem les prèvies i allà on veiem un forat allà la fotem en calent... El joc de les carícies i estímuls de tacte manual, dits, boca i llengua han de presidir tot contacte sense perseguir cap finalitat d'orgasme accelerat; els ritmes femenins, normalment, són altres i tenen el privilegi de repartir un orgasme i erecció de l'home en dos, tres, quatre... orgasmes diferents o en perllongar el plaer erogen fins a l'esclat final orgàsmic que ja voldríem els mortals dels homes més mentals i controlats, sense fer-ne us de "viagres" ni similars, només el control mental, tan limitat en el 90% de sexe masculí... si és que això de sexe fort i feble em fa una gràcia... i no només sexualment parlant.
També els homes tenim els nostres punts“G”, en l'anus tot i que no és de tant fàcil estimulació més degut a qüestions de prejudicis que encara associen sexe anal masculí amb homosexualitat masculina, absurd del tot quan tot el cos humà tant en homes i dones és susceptible d'emprar sexualment i som sexe per naturalesa, un cop més, sense barrejar qüestions estrictament culturals.

Què fa que les dones, moltes, puguin ser multiorgàsmiques i els homes normalment no?, doncs els sexòlegs podrien respondre amb més coneixement de causa. L'experiència ensenya que el fet ejaculador de l’home desactiva la possibilitat de repetició d'orgasmes tot requerint d’un procés de climateri o repòs i recuperació fins a poder tornar a estimular l'òrgan sexual, responsable del 100% d'orgasmes masculins, deixant de banda la imaginació mental abans explicada i efectiva. El climateri pròpiament dit ve a ser també l'andropausa masculina que amb l'edat i la maduresa s'accentua més, manca de potència i menys freqüència. Les dones tenen la capacitat de encadenar més relacions continuades i més orgasmes seguits en una mateixa relació fins i tot encavalcant-se.

Els orgasmes de la dona, sense dubte, superen amb molt els millors orgasmes de qualsevol home tant en quantitat com en intensitat. Una dona pot arribar a un nivell de tremolors, esgarrapades visibles en l'esquena de l’home com una fera i fer que el veïnat se n'assabenti de què a la casa del costat, o de dalt o sota, no només s'hi dorm...; els homes, pel general i és cert, acostumen a tenir molt més arrencades de cavall i frenades d'ase..., una dona pot arribar a perdre el món de vista i sentir-se en un setè cel i l'home pot ejacular tot pensant què faig bé i què no, si podia haver estat millor i més aplicat o que tant hi fa que m'he quedat a gust i relaxat i si agrada bé i si no dues pedres, que no estem per exàmens... Al final, malgrat tot, som una mica egoistes i si no ho som a vegades desvirtuem la relació i realment la convertim en tasca feixuga.

Existeix l'anorgàsmia, malgrat tot, i més pròpia de dones. Algunes per qüestions educatius, prejudicis i/o per experiències traumàtiques o psicològiques que les hagin dut a tancar-se sexualment parlant, fent de la manca o poc desig una incompatibilitat amb la relació plena i oberta sexualment. Qüestions de malalties diverses també poden, i molt, limitar la capacitat de cercar i arribar a orgasmes i a la manca de desig d'estimular les zones erògenes, sobre tot en parella; les aparences exteriors semblen saludables però certes condicions neurofisiològiques poden influir del tot negativament a la vida i relacions sexuals de les persones, sobre tot en algunes dones i amb les conseqüències que es deriven.

Disculpeu si s'ha fet una mica llarg, segur que em deixo moltes qüestions sobre zones erògenes i orgasmes al tinter.Espai
Spacer
Espai
   
  Escriu articles al teu bloc
Espai
 
 

Comentaris sobre aquest article

Espai Espai
 
No hi ha cap comentari sobre aquest article encara. Vols ser el/la primer(a) a comentar-ho?
Espai
 

Escriu el teu comentari per aquest article

Espai Espai
Espai
  Ho sentim, els usuaris no registrats no poden escriure comentaris | Registra't
   Més articles

 

Vols llegir més articles escrits per XCarles? Aquí son els últims articles.

 
Bullet La nostàlgia de viure...
  Data 21/06/20 Icona 1686 Data 1 comentari/s  
Spacer
Bullet Sempre guanyant...
  Data 12/06/20 Icona 682 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet Ens perd... la literatura.
  Data 13/02/17 Icona 1944 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet Què se n'ha fet?
  Data 05/12/16 Icona 1959 Data 5 comentari/s  
Spacer
Bullet Novembre
  Data 07/11/16 Icona 1719 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet Esquinçaments.
  Data 28/10/16 Icona 1705 Data 1 comentari/s  
Spacer
Bullet VIATGE AL NO RES
  Data 17/09/16 Icona 1787 Data 1 comentari/s  
Spacer
Bullet Fantasmes.
  Data 20/08/16 Icona 1806 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet Per què hem viscut?
  Data 26/07/16 Icona 1793 Data 2 comentari/s  
Spacer
Bullet Graus d'alcoholèmia!
  Data 21/07/16 Icona 1802 Data 1 comentari/s  
Spacer
Bullet Un germà que és l'hòstia
  Data 13/07/16 Icona 2040 Data 1 comentari/s  
Spacer
Bullet En tinc 50 i?
  Data 12/06/16 Icona 1813 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet Lliures o esclaus, esclaus
  Data 21/05/16 Icona 1925 Data 1 comentari/s  
Spacer
Bullet Se'n va la joventut,
  Data 09/05/16 Icona 1753 Data 1 comentari/s  
Spacer
Bullet La droga de la vida.
  Data 18/04/16 Icona 1923 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet Si la vida fos una cançó...!
  Data 09/04/16 Icona 1835 Data 1 comentari/s  
Spacer
Bullet No tot és sexe!!*!!
  Data 02/04/16 Icona 1929 Data 2 comentari/s  
Spacer
Bullet No sóc cap playboy...
  Data 25/03/16 Icona 1851 Data 3 comentari/s  
Spacer
Bullet Entre el seny i la rauxa.
  Data 19/03/16 Icona 1855 Data 3 comentari/s  
Spacer
Bullet DESITJOS
  Data 10/03/16 Icona 1820 Data 1 comentari/s  
Spacer
Bullet Ales estripades, voluntat
  Data 21/02/16 Icona 1984 Data 2 comentari/s  
Spacer
Bullet No som millors als 50...
  Data 14/02/16 Icona 2016 Data 2 comentari/s  
Spacer
Bullet Cor fred, fred....
  Data 13/02/16 Icona 1873 Data 2 comentari/s  
Spacer
Bullet El mirall de l'ànima.
  Data 12/02/16 Icona 1785 Data 2 comentari/s  
Spacer
Bullet No, no existeix...
  Data 17/01/16 Icona 1739 Data 1 comentari/s  
Spacer
Bullet Analitzant C.U.P.
  Data 31/12/15 Icona 1791 Data 1 comentari/s  
Spacer
Bullet Aquesta buidor que tot
  Data 06/12/15 Icona 1918 Data 1 comentari/s  
Spacer
Bullet Who wants to live forever
  Data 15/11/15 Icona 1743 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet La flama ofegada.
  Data 12/11/15 Icona 1795 Data 2 comentari/s  
Spacer
Bullet Vespres de pa amb vi
  Data 15/10/15 Icona 1902 Data 2 comentari/s  
Spacer
Bullet .
  Data 29/08/15 Icona 1844 Data 1 comentari/s  
Spacer
Bullet Mitja hora d'espera
  Data 27/08/15 Icona 1793 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet Joan Margarit. Tot saviesa...
  Data 27/08/15 Icona 1908 Data 4 comentari/s  
Spacer
Bullet Dedicada...
  Data 23/08/15 Icona 2094 Data 12 comentari/s  
Spacer
Bullet Confirmat!
  Data 22/08/15 Icona 1720 Data 2 comentari/s  
Spacer
Bullet Transformar l'esperit
  Data 16/08/15 Icona 1846 Data 2 comentari/s  
Spacer
Bullet Real irrealitat!
  Data 13/08/15 Icona 1725 Data 4 comentari/s  
Spacer
Bullet Pagant pels pecats.
  Data 01/08/15 Icona 1613 Data 2 comentari/s  
Spacer
Bullet Dec ser molt poc sociable...
  Data 30/07/15 Icona 1814 Data 6 comentari/s  
Spacer
Bullet Satalia Blanca
  Data 26/07/15 Icona 1704 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet INDEPENDNCIA PER CATALUNYA
  Data 21/07/15 Icona 1642 Data 3 comentari/s  
Spacer
Bullet Noms la imaginaci
  Data 19/07/15 Icona 1728 Data 1 comentari/s  
Spacer
Bullet Quan somnio.
  Data 06/07/15 Icona 1622 Data 5 comentari/s  
Spacer
Bullet I... carn crida carn.
  Data 06/07/15 Icona 1665 Data 3 comentari/s  
Spacer
Bullet Fem tard.
  Data 05/07/15 Icona 1647 Data 5 comentari/s  
Spacer
Bullet Sentit del ridcul.
  Data 02/07/15 Icona 1670 Data 4 comentari/s  
Spacer
Bullet Si somrius a la vida...,
  Data 30/04/15 Icona 1560 Data 2 comentari/s  
Spacer
Bullet Aquells ulls tristos...
  Data 07/04/15 Icona 1360 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet Et trobo a faltar, molt!
  Data 01/04/15 Icona 1546 Data 2 comentari/s  
Spacer
Bullet Ni estimar ni ser estimat.
  Data 29/03/15 Icona 1377 Data 2 comentari/s  
Spacer
Espai
Espai
Espai

Cerca al meu bloc

 


Donar un cop d'ull a tots els blocs
Espai
Spacer
Espai

Articles antics

Maig

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 

Abril

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 
 
Espai
Spacer

Referències

Col·labora!
Spacer
Contacta amb el suport / Avisa'ns d'abusos
Spacer
Posa'ns als favorits
Spacer
Política de privacitat, Termes d'ús & Legal
Spacer