Xat Catala
Entra Registra´t
     
 
La meva foto

Benvingut/da al meu bloc!

alarico ha escrit 82 articles i te 254 comentaris. L'últim article ha estat fet el 14/01/18

perfil de'n(na) alarico | àlbum de fotos de'n(na) alarico

   
Espai
Espai
   
 

Article del bloc de alarico

Espai
 

Com Lluís Companys (ERC) va presidir el brutal genocidi del poble català

Data dimecres 26/juliol/2017 - 12:25 Icona 1678 Data 5

Benvolgut Oriel Junqueres, o algún dels teus adlaters o militats d'ERC, seria bó que responguessis aquestes preguntes, més que res perquè moltes bones persones que han caigut en les vostres falsetats mereixen saber amb quina mena de partit tracten.

¿Sabía que sólo en la Barcelona de la Guerra Civil hubo casi 50 centros de detención y tortura?

¿Sabía que ERC tenía sus propios centros de tortura y que muchos de sus prisioneros fueron echados a los hornos de la cementera de Montcada y Reixach?

¿Sabía que bajo el mandato de Companys se aplicaron en Cataluña todo tipo de torturas, y que en alguna cheka para hacer desaparecer los cadáveres se echaban a los cerdos?

¿Sabía que a muchos sacerdotes asesinados les cortaban los testículos y se los introducían en la boca, amén de amputarles otros miembros o quemarles vivos?

¿Sabía que sólo en Barcelona de los 500 templos y conventos apenas quedaron intactos 10, el 2% del total?

¿Sabía que Companys firmó cientos de sentencias de muerte, incluso de mujeres embarazadas?

¿Sabía que Companys era una aficionado al espiritismo y que lo practicaba con catalanistas y comunistas, para gran escándalo de conocidos?

¿Sabía que la inmensa mayoría de catalanistas consideraban a Companys como poco catalanista y sospechoso de oportunismo político?

¿Sabía que Companys antes de ser fusilado en el castillo de Montjuich se confesó por el rito católico, y que lo de descalzarse para morir es un mero mito nacionalista?

¿Sabía que Companys entregó a los anarquistas, para que lo mataran, a su amigo Rebertés, que era el que le conseguía sus “mujeres de compañía”?

¿Sabía que los “descontrolados” anarquistas recibieron armas de la Generalitat, y que el president Companys se fotografió repartiéndoselas?

¿Sabía que los milicianos recibieron órdenes de no asesinar más por las calles de Barcelona debido al hedor que despedían cientos de cadáveres acumulados en el Hospital Clínico?

¿Sabía que Companys dio un golpe de Estado arrebatando al Parlamento catalán todas sus atribuciones?

¿Sabía que Companys abandonó a su suerte al presidente del Parlamento Catalán, al Presidente del Tribunal de Casación y a varios consejeros, que debieron huir a Francia para no ser asesinados por los anarquistas?

¿Sabía que en la diócesis de Tortosa fue asesinado el 69% del clero?

¿Sabía que los aparentemente “descontrolados” anarquistas estaban perfectamente organizados y sólo en Barcelona hubo un millar y medio de ellos que sembraron el terror, mientras cobraban regularmente un sueldo?

¿Sabía que en la Cataluña de Companys existieron 6 campos de concentración con numerosos campos accesorios, donde malvivieron miles de prisioneros?

¿Sabía que durante el mandato de Companys, durante la Guerra, fueron asesinados en Cataluña más 9.000 catalanes sin juicio?

¿Sabía que el terror era un instrumento perfectamente ejecutado con fines revolucionarios?

¿Sabía que existían patrullas de milicianos que recorrían toda Cataluña ejecutando a los que aparecían en las listas que les pasaban los comités?

¿Sabía que en los barcos-prisión del puerto de Barcelona se mezclaba arsénico con la escasa comida para provocar un debilitamiento generalizado de los presos?

¿Sabía que la hermana de Dalí fue encarcelada y violada por milicianos?

¿Sabía que Companys firmó innumerables decretos de depuración de funcionarios, médicos y militares, y que los anarquistas intentaron acabar con la élite intelectual de Cataluña?

¿Sabía que aparte del asesinato de sacerdotes y religiosos, los periodistas fueron un objetivo principal de los anarquistas; y que todos los periódicos fueron incautados bajo Companys?Espai
Spacer
Espai
   
  Escriu articles al teu bloc
Espai
 
 

Comentaris sobre aquest article

Espai Espai
 
Picture
Castell12

No paga la pena

Date Tuesday, August 1st 2017, 1:18 PM

Segons aquest tiu i els que pensen com ell es millor restar com estem, en un país aborregat que vota a partits corruptes a mes no poder per la sensilla raó de que van contra Catalunya, va home va ...

Spacer

Picture
Persi

D'acord amb això,

Date Thursday, July 27th 2017, 3:41 PM

1. quants espanyols va assassinar Azaña?

Si vols llegir una bona i crítitica biografia de Companys et recomano: "La veritat no necessita màrtirs" d'Enric Vila Casas.

No entenc una cosa: Companys era del sector espanyolista d'ERC, mentre que Macià representava el catalanista; igual que Cambó representava el sector espanyolista de la Lliga i Prat de la Riba el catalanista; o que Miquel Roca representava el sector espanyolista de Convergència i Pujol el sector catalanista. Això és així i suposo que ho sap tothom, en el ben entès que totes aquestes persones militaven a partits catalanistes o sigui que parlem de tendències. No entenc perquè justament ataques a una persona que podriem situar al teux eix que es Cambo - Companys - Roca.

Hi ha vegades que em desconcertes per bé i d'altres per mal. Aquesta vegada no he entès el teu article. No crec ni tant sols que es correspongui amb la teva manera de pensar. Crec que es pura provocació per fer mala sang als catalanistes del xac, cosa a la que hi tens tot el dret. Per cert, m'agradaria saber d'on has copiat i enganxat. Crec que hi tinc dret. I estic segur que és un lloc que, en general, no te la teva manera de pensar.

No em facis defensar el president Companys, va...

Spacer

Picture
txeic-tgn

TREU-TE EL TRICORNI... i balla al Valle

Date Thursday, July 27th 2017, 7:06 AM

No faig ni cas a tarats mentals que ENCARA NO HAN CONDEMNAT EL FRANQUISME... NI VULL VIURE AL SEU PAÍS ! Ni a fills de puta que encara volen bombardejar Barcelona...


http://www.elmundo.es/cro nica/2015/11/09/563cefd62 2601d073e8b465c.html

Spacer

Picture
alarico

Persi

Date Wednesday, July 26th 2017, 3:55 PM

Sota la presidencia de Companys varen ser assassitants 8.129 catalans. Com a mostra un botó, però n'hi ha moltíssimes més.

"Sentència 377 del Tribunal d’Espionatge i Altra Traició de Catalunya, de 19-11-1938, i confirmada pel President Lluís Companys el 10-12-1938: pena de mort a 7 homes i 6 dones."

Com a President fou responsable de totes aquestes morts, no val excussar-se en la CNT, els anarquistes i les revoltes al carrer.

De fet el 26 de juliol de 1936 va publicar el decret per la creació del "Comité de Milicies Antifranquistes de Catalunya". Aqueste milicies eren de fet els tècnics i els executors dels assassiants. Tot això sense cap garantia en els judicis, si és que s'en feia cap.

Companys no va ser pas cap martir, ben al contrari, va permetre que el "terror roig" campes lliurement pels carrers de Barcelona.

Per acabar, copio un fragment del que pensava Francesc Cambó sobre la execució d'en Companys:

“Lluís Companys no havia estat mai catalanista, sinó que en la seva primera juventut era netament anticatalanista. (…) L’afusellament fou un immens error d’en Franco. Injust? Ell, el 6 d’octubre, havia comès igual delicte que els militars, i fou indultat. En el 1936, ell féu afusellar tots els militars revoltats“.

Spacer

Picture
Persi

No entenc el que estàs fent, de debo...

Date Wednesday, July 26th 2017, 3:24 PM

El que tu dius de Companys és exactament el que diuen els franquistes d'ell; jo en tot cas recomanaria la lectura de biografies sobre el president Companys, que n'hi ha de molt bones i de molt crítiques.

Però el que tu fas és simplement insultar-lo, no sé massa el perquè. Per pura provació del personal?

El president Companys fou un president feble que s'hagué d'enfrontar amb una guerra civil que no havia començat ell. No era la millor situació per a ningú, però menys per a ell que era una persona afable i amb poc caràcter (res a veure amb Macià). En aquestes la CNT es va fer amb el poder al carrer i a partir d'aquí Companys va fer el que va poder.

Per cert, la meva família, que era votant de la Lliga de Francesc Cambó, es va passar al franquisme quan els anarquistes es van fer els amos dels carrers de Barcelona i es va col.lectivitzar el nostre forn. O sigui que a mi m'han explicat la història els menestrals catalanistes que es van passar al franquisme pel desordre que hi havia a Barcelona.

Però fer responsable a Companys d'aquest desordre i no a qui es va rebelar em sembla fastigòs. Per cert, m'agradaria que donessis la font d'on has tret tota aquesta porqueria. Crec que els que et llegim ens la mereixem.

Ho sento però crec que amb aquesta entrada t'has equivocat. I mira que hi ha coses a criticar.li a Lluís Companys!

Spacer

Espai
 

Escriu el teu comentari per aquest article

Espai Espai
Espai
  Ho sentim, els usuaris no registrats no poden escriure comentaris | Registra't
   Més articles

 

Vols llegir més articles escrits per alarico? Aquí son els últims articles.

 
Bullet Missatge Oficial de
  Data 14/01/18 Icona 2472 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet Com denunciar en cas
  Data 17/09/17 Icona 1445 Data 1 comentari/s  
Spacer
Bullet Gràcies lletrats, vosaltres
  Data 22/08/17 Icona 1553 Data 8 comentari/s  
Spacer
Bullet Article del Sr. Albert
  Data 08/08/17 Icona 1434 Data 2 comentari/s  
Spacer
Bullet Punxa la manifa contra
  Data 02/08/17 Icona 1193 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet L'ANC passa el
  Data 25/07/17 Icona 1155 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet El apoyo a la independencia
  Data 21/07/17 Icona 1385 Data 4 comentari/s  
Spacer
Bullet El nacionalisme treu
  Data 18/07/17 Icona 1344 Data 5 comentari/s  
Spacer
Bullet "Zasca" dels
  Data 11/07/17 Icona 1325 Data 9 comentari/s  
Spacer
Bullet Model de resposta a
  Data 07/07/17 Icona 1321 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet Les mentires d'ERC
  Data 01/07/17 Icona 1422 Data 2 comentari/s  
Spacer
Bullet Albert Boadella: "La
  Data 22/04/17 Icona 1796 Data 2 comentari/s  
Spacer
Bullet Comunicat dels EEUU
  Data 12/04/17 Icona 1630 Data 1 comentari/s  
Spacer
Bullet Albert Boadella reflexiona
  Data 10/04/17 Icona 1575 Data 2 comentari/s  
Spacer
Bullet Reflexions: Persones
  Data 23/01/17 Icona 1816 Data 5 comentari/s  
Spacer
Bullet Nace Concordia Cívica,
  Data 20/01/17 Icona 1624 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet El procés, una mica
  Data 13/12/16 Icona 1707 Data 2 comentari/s  
Spacer
Bullet La CUP remata el procés
  Data 13/12/16 Icona 1749 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet Si ets de la esquerra
  Data 12/12/16 Icona 1626 Data 3 comentari/s  
Spacer
Bullet Los liberales europeos
  Data 02/12/16 Icona 1786 Data 3 comentari/s  
Spacer
Bullet La postura ofical de
  Data 24/11/16 Icona 2106 Data 2 comentari/s  
Spacer
Bullet Com curar-se del nacionalisme
  Data 10/10/16 Icona 1830 Data 11 comentari/s  
Spacer
Bullet Endavant les Atxes.
  Data 04/09/16 Icona 1803 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet PDC no defrauda
  Data 20/07/16 Icona 1740 Data 1 comentari/s  
Spacer
Bullet Tics feixistes de
  Data 11/05/16 Icona 1830 Data 3 comentari/s  
Spacer
Bullet Maria Gassó Soy (ERC),
  Data 17/03/16 Icona 2264 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet Pilar Rahola lleva a
  Data 06/03/16 Icona 1962 Data 2 comentari/s  
Spacer
Bullet De la decadència de
  Data 18/01/16 Icona 1772 Data 3 comentari/s  
Spacer
Bullet NO A LA GUERRA!
  Data 26/11/15 Icona 1762 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet "Die Welt"
  Data 24/10/15 Icona 1887 Data 1 comentari/s  
Spacer
Bullet Problemas en el paraso
  Data 22/10/15 Icona 1838 Data 5 comentari/s  
Spacer
Bullet Yo tener como President
  Data 21/09/15 Icona 1856 Data 5 comentari/s  
Spacer
Bullet Miquel Calada, imputat
  Data 08/09/15 Icona 1872 Data 1 comentari/s  
Spacer
Bullet Males noticies per als
  Data 01/09/15 Icona 1770 Data 1 comentari/s  
Spacer
Bullet Anticorrupcin descubre
  Data 29/08/15 Icona 1810 Data 2 comentari/s  
Spacer
Bullet Junts pel 3%
  Data 28/08/15 Icona 1861 Data 1 comentari/s  
Spacer
Bullet Un pedrasta a Junts
  Data 20/08/15 Icona 2041 Data 2 comentari/s  
Spacer
Bullet El inters del bono
  Data 11/08/15 Icona 1928 Data 1 comentari/s  
Spacer
Bullet SuperCat. El guardi
  Data 09/08/15 Icona 1762 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet TV3 y Catalunya Rdio
  Data 28/07/15 Icona 1751 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet PARAULES QUE CONVIDEN
  Data 19/07/15 Icona 1774 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet 36 anys sense legislaci
  Data 07/07/15 Icona 1761 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet EL MEIN KAMPF A LA CATALANA
  Data 30/06/15 Icona 1904 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet El Mirar de la Maja
  Data 21/06/15 Icona 1793 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet TRES LLISTES I UN CADVER
  Data 19/06/15 Icona 1909 Data 3 comentari/s  
Spacer
Bullet Jorge Luis Borges i
  Data 18/06/15 Icona 2200 Data 11 comentari/s  
Spacer
Bullet CARMENA. LA ALCALDESA
  Data 16/06/15 Icona 1940 Data 1 comentari/s  
Spacer
Bullet NO M'HO PUC CREURE
  Data 11/06/15 Icona 2119 Data 15 comentari/s  
Spacer
Bullet Catalunya Acci
  Data 06/06/15 Icona 2076 Data 3 comentari/s  
Spacer
Bullet La fi del "procs"
  Data 29/05/15 Icona 1909 Data 5 comentari/s  
Spacer
Espai
Espai
Espai

Cerca al meu bloc

 


Donar un cop d'ull a tots els blocs
Espai
Spacer
Espai

Articles antics

Juliol

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 

Juny

 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
Espai
Spacer

Referències

Col·labora!
Spacer
Contacta amb el suport / Avisa'ns d'abusos
Spacer
Posa'ns als favorits
Spacer
Política de privacitat, Termes d'ús & Legal
Spacer