Xat Catala
Entra Registra´t
     
 
La meva foto

Benvingut/da al meu bloc!

alarico ha escrit 82 articles i te 254 comentaris. L'últim article ha estat fet el 14/01/18

perfil de'n(na) alarico | àlbum de fotos de'n(na) alarico

   
Espai
Espai
   
 

Article del bloc de alarico

Espai
 

Gràcies lletrats, vosaltres ho vareu fer possible.

Data dimarts 22/agost/2017 - 04:00 Icona 1533 Data 8

Sense vosaltres no hagués sigut possible l'atemptat a les Rambles de Barcelona. Quina llàstima que entre les víctimes no s'hi trobes algún dels que vam impedir la seva extradició.


www.elmundo.es


"El presunto cerebro de los atentados de Barcelona y Cambrils fue expulsado de España, pero nunca llegó a abandonar el país. Abdelbaki es Satty, el imam de Ripoll, fue objeto de una orden de expulsión de España que habría de cumplirse a su salida de prisión, en abril de 2014, según confirman a EL MUNDO fuentes de la investigación. Un juez la dejó sin efecto al recurrir Es Satty la orden por protección de derechos internacionales. La Delegación del Gobierno denegó el recurso, pero el magistrado de lo contencioso le dio amparo y le permitió continuar en España."

Abdelkabi es Satty había sido condenado a cuatro años de prisión por delitos contra la salud pública -es decir, por tráfico de drogas-, y vinculada a dicha condena fue emitida la orden de expulsión. Así las cosas, a su salida de la cárcel de Castellón I, que se produjo el 29 de abril de 2014 según los datos de que dispone este diario, el ciudadano marroquí tendría que haber sido expulsado directamente del país.

Sin embargo, los representantes legales de Abdelkabi es Satty actuaron por dos vías ante esta orden, emanada de Delegación del Gobierno. Por un lado, presentaron recurso ante la propia institución. El motivo que invocaron fue la protección de los derechos internacionales de su defendido, una figura legal habitual.

Según fuentes consultadas en el Ministerio del Interior, la respuesta fue negativa: en septiembre, Delegación respondió que no había lugar a la invocación de ese derecho. Los abogados utilizaron una segunda vía: se fueron a la Justicia contencioso-administrativa. Y ahí sí que tuvieron más suerte. El juez que se encargó del expediente admitió los motivos invocados por el letrado del imam y el recurso contencioso-administrativo de Es Satty triunfó, lo que le valió para mantenerse en el país legalmente.

Para afianzar su condición de residente legal en España, los abogados de Es Satty llevaron a cabo una gestión más: solicitaron el asilo de su representado en España, con fecha de 29 de noviembre de 2014. Este diario no ha tenido acceso al contenido y la resolución de dicho expediente de asilo, pero abogados especializados en extranjería sostienen que esta solicitud es muy habitual en casos como el de Es Satty, aunque sea simplemente para legitimar aún más la presencia de un ciudadano extranjero en España."Espai
Spacer
Espai
   
  Escriu articles al teu bloc
Espai
 
 

Comentaris sobre aquest article

Espai Espai
 
Picture
alarico

Persi

Date Thursday, August 24th 2017, 11:12 AM

Començo pel final amb una afirmació que penso que tothom comparteix: ni tots els muslmans són són radicals, ni tots els radicals són terroristes.

Dit això, però, es constata un fet: l'ISIS capta als terroristes entre els membres de la comunitat musulmana. Ja siguin nouvinguts, com persones nascudes aquí, algún d'ells perfectament integrats, con és el cas dels membres de la cel·lula que va atemptar aquest 17-A.

El que una persona integrada, amb bones notes als estudis, una feina i un pis, decideixi cometre un atemptat desmunta l'argument de que aquestes coses pasen per culpa nostra, que no els sabem integrar.

Així que, coincidint amb tu, l'últim responsable de cometre un delicte és de qui el comet.

Ara enem al tema del lletrat. Per començar, jo no generalitzo amb tots els advocats, sino que em refereixo als que van tramitar el recurs a aquest home. Avui llegeixo que al final ha sigut una persona de la que ja coneixem noms i cognoms i a la que han fet una entrevista. Ha dit que ell només feia la seva feina.

Entec que la fiscalia en demana li expulsió, que aquesta sigui acceptada pel tribunal de torn, notificada al delinqüent i que aquest decideixi recorrer, hi està en el seu dret. També entec que un advogat s'en faci càrrec, i també entenc que al final hi hagi un jutge que revoqui aquesta ordre d'expulsió en base a Jurisprudència Europea més "moderna i social".

Sens cap mena de dubte l'advocat ha fet una molt bona feina, però moltes persones, i jo entre elles, pensem que sense aquest recurs d'expulsió això no haguès passat.

Al final, entre jutges, fiscals, i advocats, així com els polítics que fan les lleis tenim 15 morts a sobre la taula. Ells no els han provocat, però alguna cosa fa molta pudor quan un traficant que volia passar 120Kg de drogues, acaba condemnat a la presó i amb una ordre d'expulsió i al final es queda aquí, i adoctrina a uns joves per a que vagin a matar "infidels".

Només l'atzar ha volgut que no siguessins molts més, perquè ja sabiem la que portaven de cap.

Spacer

Picture
Persi

Aquesta vegada crec que has traspassat una

Date Thursday, August 24th 2017, 7:17 AM

però vull entendre que ho has fet de bona fe.

Només diversos aclariments:

1. Un advocat, quan està nomenat té l'obligació legal de defensar el seu client. No pot no fer-ho a no ser que renuncii a la seva defensa però llavors se li acabarà nomenant un advocat d'ofici que no pot, en general, renunciar a la defensa dels seus clients.

2. En cap tipus de procediment a Espanya les parts - no els testimonis - estan obligats a dir la veritat i, per tant, els advocats tenen l'obligació de defensar allò que diu el seu client i provar-ho si poden.

3. La responsabilitat mai no pot ser d'un advocat que fa la feina que ha de fer de forma imperativa per la llei sinó de l'organisme que pren la ressolució que sigui. Pot ser l'administració o poden ser els jutges. No entenc perquè fas responsables als advocats i no a les administracions o als jutges que, en definitiva, són els que van dictar les ressolucions que s'han de complir.

4. Fas referència als lletrats en general i això és molt lleig i irreal. No parles d'un lletrat concret sinó dels lletrats en general. I ni més ni menys els véns a fer responsables d'una massacre. Jo crec que això tu no t'ho creus i que ho fas per provocar. Però opino que en aquest cas és una provacació excessiva i de pèssima mala fe. No tot s'ha de poder fer. I jo crec que aquesta vegada t'has passat i que faries bé de disculpar-te. Fins i tot crec que el teu escrit pot ser constitutiu de calúmnia.

5. Opinio que se t'ha anat la mà en un tema que demana sensibilitat i anar amb peus de plom. Simplement crec que en el fons i en la forma t'has equivocat.

6. Però al final tu i tothom hauria d'entendre una cosa: els responsables dels crims són exclusivament els responsables dels crims. Ni les administracions, ni els jutges, ni els serveis socials, ni les escoles, ni els pares, ni els advocats, ni ningú més dels que els cometen d'una o altra manera. Per això culpar als advocats em sembla una calúmnia, igual que em sembla una injúria tractar a tots els musulmans com si fossin jihadistes. A banda que no crec que sigui en absolut el que cal fer ara, que és llepar-nos les ferides, pregar pels morts i pels ferits i les seves famílies. Després, haurem d'analitzar el que ens passa a tots plegats i intentar millorar.

Spacer

Picture
alarico

Persi

Date Wednesday, August 23rd 2017, 3:08 PM

Sota el meu punt de vista aquí el que em sembla mesquí es presentar com a argument (entre d'altres) per tal d'evitar la expulsió de l'Imam el fet que havia de cuidar a la seva mare i a la seva dona. Que si marxava del pais quedarien desamparades.

Saps on vivien aquestes dues dones? Al Marroc. No pas aquí. I de ben segur que això el lletrat ho sabia.

Spacer

Picture
Persi

Em nego a comentar això, però en prenc

Date Wednesday, August 23rd 2017, 5:16 AM

Mai haguès pensat que fossis tant mesquí.

Spacer

Picture
alarico

Bertran

Date Wednesday, August 23rd 2017, 3:14 AM

A la teva pregunta. No, no he demanat pas permís per copiar l'article. Tanmateix a la meva entrada hi ha l'enllça d'on es pot obtenir aquesta noticia.

D'altra banda et faig notar que NO li has fet la pregunta al company Txeic, el qual també ha publicat molts fragments d'articles copiats d'altres planes web.

Spacer

Picture
bertran

Alarico

Date Tuesday, August 22nd 2017, 4:22 PM

Tens permís per copiar aquest article de el mundo aquí?

Spacer

Picture
alarico

Txeic

Date Tuesday, August 22nd 2017, 8:00 AM

Els diaris nacionals diuen veritats com a punys. És un fet provat que l'independentisme sempre ha simpatitzat amb terroristes i violents: Terra Lliure, ETA, Bildu. etc.

El Fernández era conegut a BCN com el taxista d'ETA, perqué dui a Oteigui amb cotxe on fes falta. Parlant d'Otegui, en tardà era fora de la presó esperant la seva sortida per a fer-li la ola.

M'agradarà veure com acaba la revolució dels "somriure". Segur que pacíficament no.

Spacer

Picture
txeic-tgn

tricornico...

Date Tuesday, August 22nd 2017, 5:51 AM

Es pot ser més mesquí que tu ?

Bé... de fet aquí tens els teus "paisanos" com les gasten:

*** 18.08.2017 Un altre fill de gossa (Arcadio Espada):
http://www.elmundo.es/esp ana/2017/08/18/5996013722 601ded118b4663.html
*** 18.08.2017 TVE "esborra" Puigdemont de les imatges del minut de silenci per l'atempta
http://www.elnacional.cat /ca/politica/tve-esborra- puigdemont-silenci-atempt at_183666_102.html
#ComSempre La censura dels franquistes...
*** S’ha de ser un fill de gossa com cal (i que em perdonin les gosses animals diuen irracionals):
La premsa de Madrid és l'única del món que vincula els atacs contra Barcelona amb l'independentisme
http://elmon.cat/noticia/ 220552/la-premsa-de-madri d-es-lunica-del-mon-que-v incula-els-atacs-contra-b arcelona-amb-lindependent isme

*** La cosa va de fills de gossa i altres:

Millo asegura que los Mossos tendrán contacto directo con la Europol a partir de septiembre

http://www.elnacional.cat /es/sociedad/mossos-conta cto-directo-europol_18426 6_102.html

Per què no... cap allà el 3.000 ?... s'ha de ser feixista... de fet vivim en un Estat ple de franquistes de merda que segueixen manant !

La seguretat ha de primar per sobre de tot: fins i tot per damunt d'Una, Grande y Libre de merda !

Spacer

Espai
 

Escriu el teu comentari per aquest article

Espai Espai
Espai
  Ho sentim, els usuaris no registrats no poden escriure comentaris | Registra't
   Més articles

 

Vols llegir més articles escrits per alarico? Aquí son els últims articles.

 
Bullet Missatge Oficial de
  Data 14/01/18 Icona 2441 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet Com denunciar en cas
  Data 17/09/17 Icona 1431 Data 1 comentari/s  
Spacer
Bullet Article del Sr. Albert
  Data 08/08/17 Icona 1422 Data 2 comentari/s  
Spacer
Bullet Punxa la manifa contra
  Data 02/08/17 Icona 1176 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet Com Lluís Companys
  Data 26/07/17 Icona 1658 Data 5 comentari/s  
Spacer
Bullet L'ANC passa el
  Data 25/07/17 Icona 1138 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet El apoyo a la independencia
  Data 21/07/17 Icona 1368 Data 4 comentari/s  
Spacer
Bullet El nacionalisme treu
  Data 18/07/17 Icona 1328 Data 5 comentari/s  
Spacer
Bullet "Zasca" dels
  Data 11/07/17 Icona 1309 Data 9 comentari/s  
Spacer
Bullet Model de resposta a
  Data 07/07/17 Icona 1307 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet Les mentires d'ERC
  Data 01/07/17 Icona 1399 Data 2 comentari/s  
Spacer
Bullet Albert Boadella: "La
  Data 22/04/17 Icona 1780 Data 2 comentari/s  
Spacer
Bullet Comunicat dels EEUU
  Data 12/04/17 Icona 1613 Data 1 comentari/s  
Spacer
Bullet Albert Boadella reflexiona
  Data 10/04/17 Icona 1558 Data 2 comentari/s  
Spacer
Bullet Reflexions: Persones
  Data 23/01/17 Icona 1799 Data 5 comentari/s  
Spacer
Bullet Nace Concordia Cívica,
  Data 20/01/17 Icona 1611 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet El procés, una mica
  Data 13/12/16 Icona 1692 Data 2 comentari/s  
Spacer
Bullet La CUP remata el procés
  Data 13/12/16 Icona 1739 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet Si ets de la esquerra
  Data 12/12/16 Icona 1611 Data 3 comentari/s  
Spacer
Bullet Los liberales europeos
  Data 02/12/16 Icona 1773 Data 3 comentari/s  
Spacer
Bullet La postura ofical de
  Data 24/11/16 Icona 2094 Data 2 comentari/s  
Spacer
Bullet Com curar-se del nacionalisme
  Data 10/10/16 Icona 1812 Data 11 comentari/s  
Spacer
Bullet Endavant les Atxes.
  Data 04/09/16 Icona 1783 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet PDC no defrauda
  Data 20/07/16 Icona 1724 Data 1 comentari/s  
Spacer
Bullet Tics feixistes de
  Data 11/05/16 Icona 1811 Data 3 comentari/s  
Spacer
Bullet Maria Gassó Soy (ERC),
  Data 17/03/16 Icona 2247 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet Pilar Rahola lleva a
  Data 06/03/16 Icona 1945 Data 2 comentari/s  
Spacer
Bullet De la decadència de
  Data 18/01/16 Icona 1757 Data 3 comentari/s  
Spacer
Bullet NO A LA GUERRA!
  Data 26/11/15 Icona 1747 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet "Die Welt"
  Data 24/10/15 Icona 1872 Data 1 comentari/s  
Spacer
Bullet Problemas en el paraso
  Data 22/10/15 Icona 1828 Data 5 comentari/s  
Spacer
Bullet Yo tener como President
  Data 21/09/15 Icona 1841 Data 5 comentari/s  
Spacer
Bullet Miquel Calada, imputat
  Data 08/09/15 Icona 1860 Data 1 comentari/s  
Spacer
Bullet Males noticies per als
  Data 01/09/15 Icona 1755 Data 1 comentari/s  
Spacer
Bullet Anticorrupcin descubre
  Data 29/08/15 Icona 1798 Data 2 comentari/s  
Spacer
Bullet Junts pel 3%
  Data 28/08/15 Icona 1849 Data 1 comentari/s  
Spacer
Bullet Un pedrasta a Junts
  Data 20/08/15 Icona 2028 Data 2 comentari/s  
Spacer
Bullet El inters del bono
  Data 11/08/15 Icona 1917 Data 1 comentari/s  
Spacer
Bullet SuperCat. El guardi
  Data 09/08/15 Icona 1750 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet TV3 y Catalunya Rdio
  Data 28/07/15 Icona 1737 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet PARAULES QUE CONVIDEN
  Data 19/07/15 Icona 1758 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet 36 anys sense legislaci
  Data 07/07/15 Icona 1748 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet EL MEIN KAMPF A LA CATALANA
  Data 30/06/15 Icona 1890 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet El Mirar de la Maja
  Data 21/06/15 Icona 1777 Data 0 comentari/s  
Spacer
Bullet TRES LLISTES I UN CADVER
  Data 19/06/15 Icona 1894 Data 3 comentari/s  
Spacer
Bullet Jorge Luis Borges i
  Data 18/06/15 Icona 2186 Data 11 comentari/s  
Spacer
Bullet CARMENA. LA ALCALDESA
  Data 16/06/15 Icona 1926 Data 1 comentari/s  
Spacer
Bullet NO M'HO PUC CREURE
  Data 11/06/15 Icona 2103 Data 15 comentari/s  
Spacer
Bullet Catalunya Acci
  Data 06/06/15 Icona 2061 Data 3 comentari/s  
Spacer
Bullet La fi del "procs"
  Data 29/05/15 Icona 1897 Data 5 comentari/s  
Spacer
Espai
Espai
Espai

Cerca al meu bloc

 


Donar un cop d'ull a tots els blocs
Espai
Spacer
Espai

Articles antics

Juny

 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 

Maig

 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
Espai
Spacer

Referències

Col·labora!
Spacer
Contacta amb el suport / Avisa'ns d'abusos
Spacer
Posa'ns als favorits
Spacer
Política de privacitat, Termes d'ús & Legal
Spacer