Xat Catala
Entra Registra´t
     
 
La meva foto

Benvingut/da al meu bloc!

pixapins ha escrit 2 articles i te 36 comentaris. L'últim article ha estat fet el 07/05/10

perfil de'n(na) pixapins | àlbum de fotos de'n(na) pixapins

   
Espai
Espai
   
 

Últim article del bloc

Espai
 

DISCULPES

Data divendres 7/maig/2010 - 04:56 Icona 2397 Data 21

Em sap greu posar aquest bloc, perquè m’agrada escriure, però per falta de temps no puc fer-ho amb l’asiduïtat que voldría. No m’hagués imaginat que el meu segon article anés encaminat a defensar a la bona i sensible gent que pateix atacs patètics d’energúmens en el xat, i en contra d’algú que no mereix ni aquest temps que hi dedico. Però necessito fer-ho, per quedar-me més relaxadet.

El xat és un gran mitjà....d’entreteniment, de diversió, relacions, de agrupament per a activitats, opinions, discussions, ...i també, com no podia ser d’altre manera, de tensions i disgustos. Dic "com no podría ser d’una altre manera" perquè en qualsevol comunitat és lògic que NO tothom es porti bé, ...poden surgir desaveniències, discussions, mals rotllus per qualsevol diferència d’opinió o experiència...però repeteixo ...és lògic. Tots som humans i no tenim perquè caure’ns bé tots plegats. En el meu cas, és el primer cop aqui que tinc algo en contra d’algú. Puc haver tingut alguna desaveniència tant ínfima que ni recordo,... però aquesta ràbia que ara m’embarga la dec a una persona que llueix indignament un nick que no mereix dur, perquè resulta ser l antítesi de qui representa. Aquesta persona, indirectament, m’ha carregat amb una motxilla que no em pertany. I no em pertany perquè qui em coneix sap que no sóc ni rencorós ni venjatiu ni negatiu. La gent entra al xat per diferents motius. El meu motiu SEMPRE és positiu i constructiu. D’altres ténen uns motius molt més perversos, cruels i covards.

L’utilització ruïn del xat, pel sol fet de fer mal, pel sol fet de provocar, per passar l’estona amargant l’existència dels demés, que no en ténen cap culpa de la seva escassíssima intel.ligència, impotència, anormalitat, inmaduresa i covardía. Aquells que aprofiten l’anonimat per mostrar-se tal com són, i que segurament en públic i en el seu cercle més proper no són així, perquè actúen. Grans actors segurament. L’anonimat els proporciona mostrar la veritable manera de ser. I quan algú, escudat en aquest anonimat com si fós una cortina, es dedica a destruïr, resulta penós, i de rebot, el xat deixa de ser tant magnetitzant "ipso-facto".

La gent normal que no es cau bé, o han tingut un rifi-rafe amb algú, senzillament es deixen de parlar, s’ignoren, i cadascú va pel seu camí. Potser el temps els tornarà a juntar,...o no. Jo em dirigeixo a aquells que no ténen altra feina que procurar fer saltar llàgrimes a algú per propia satisfacció. Em dirigeixo a aquells que la seva covardía és tant notòria que desde un privat s’envalentonen amb boníssimes i molt sensibles persones. Em dirigeixo a aquells que no deuen tenir cap altre feina que degut a la seva podrida ment es deuen masturbar mentalment (i potser físicament i tot) després d’aconsseguir amargar un bon esperit. Em dirigeixo a aquells que la seva manera d’aconsseguir un orgasme és rebotant les seves pròpies mancances i impotències creant malestar. Em dirigeixo al tipus d’escòria que la seva nula intel.ligència els limita tant la verborrea que insulten com un nen petit, que si ets gorda, que si ets lletja.... Ai si t’enxampés el gran Cyrano...

Jo , per desgràcia, només puc defensar a aquest algú especial en la meva vida i d’altres que potser també ho han patit a través d’aquestes paraules. No arribaría ni a les mans perquè, a part de que el covard molt probablement no donaría la cara, tampoc trobaría plaer en reventar-li els nassos. I perquè sóc dels que pensen que la violència s’ha d’usar en extrems per seguretat pròpia. Vaig més enllà.

Als maltractadors anormals aquests, i en concret al cabronàs que va de culé que per res s’atança al que hauría de ser el decàleg del bon culé, els dirigeixo les següents paraules ... Deixa d’ocultar-te, fem un cafè i parlem-ne, expressa’t en públic, allibera’t del que hàgis de dir, mostra qui ets realment, demostra’m que tot aquest article és infundat i és erroni,i que les meves paraules són mentides, dóna la cara, ... si tens pebrots.

Als demés, que sou gent normal de tots els gustos, colors,caràcters i aficions, dues coses:

1 - Us animo a fer ús de les eines que el xat proporciona, com el bloqueig a usuaris, i notificacions a qui correspongui. Per alguna cosa s’han creat aquestes eines.El xat està per pel que està. No està per patir.

2 - Us demano disculpes per la meva entrada quasi atropellant i enfurismada al xat, ja que aixi vaig caure en el mateix joc que practiquen aquests covards, contribuïnt a crear mal ambient i mal rotllo. Us demano a tots perdó i prego que em disculpeu. Hi ha poques coses que em treguin de polleguera, i aquesta n’és una. Us aprecïo molt wapus i wapes. Em sap greu, sincerament.

Ara si, ara ja estic més relaxadet...que no vol dir que em laxi cada dos per tres.!!!!!! Encara que n’hi ha per cagar-s’hi!!!



Espai
Spacer
Espai
   
  Escriu articles al teu bloc
Espai
 
 

Comentaris sobre aquest article

Espai Espai
 
Picture
MMaria

Pixapinsssssssssssssss...

Date Monday, May 10th 2010, 7:04 PM

Jo com sempre vaig tard!!!

No diré res de nou que no sapigués ni que no hagin dit ja, però una cosa està clara.. el xat es com la vida, tu tries amb qui vols estar i si fa falta en canvies de sala i si fa falta es va a la sala de privacitat que hi ha al xat.
Aquesta persona suposo que té dies i ara he entes perque avui quan ha entrat el xat deia el que deia, però jo ho havia agafat de bona manera i el qeu feia era un comentari subliminal cap aquest bloc.. suposo que era la seva manera de contestar.. aix.. ja m'estic enrotllat!
El mes important, fer la vostra i Hakuna matata!!!
http://www.youtube.com/wa tch?v=4ZITda8Il0s&feature =related
petons wapissimssssssssssss
M.

Spacer

Picture
pixapins

Gràcies

Date Monday, May 10th 2010, 4:35 AM

Que sapigueu que sou l´hòstia, colla de tecloinòmans.
Clar que hi ha de tot en la vinya del senyor. No anava amb mi la cosa, anava per algú que és molt més sensible i que li va afectar, i de rebot a mi em va afectar tant com a ella, però en forma de ràbia. Ara ja estic més tranquilet i en part és gràcies a vosaltres!!!! I que sapigueu, que també de rebot, aquestes paraules vostres, a la estimada persona afectada, no dubto que també l´ha animat i tranquilitzat !!!!
CLIVE, ERRATICA, CEBETA, MINNIE, MUTXINA, ZINC, CAMINO, ARALE, BOB, JOVIAL, PITIA, AINA, VELIS, YOLANDABA, KANKU, STARMAN I ELLESMERA.......Moltíssimes gràcies a tots de tot cor. Vosaltres sí que valeu un imperi!!!!
Us envïo tant sincerament com puc un petonàs però d´aquells que tronen!!!!!
OLO: Jo també t estimo, patufa!!! Muaaaaakis!!!

Spacer

Picture
Ellesmera

No sé

Date Sunday, May 9th 2010, 1:17 PM

de què va, però em sap greu que t'hagin alterat fins a aquest punt. De tota manera, una flor no fa estiu o com deia el Cruiff, un palomo no hase verano. O sigui que hi ha molta més gent guai al xat que no pas bordes. I a la propera el millor es ignorar-lo. Diuen que "el mejor desprecio es no hacer aprecio".
Bufa, avui estic refranera haha

Spacer

Picture
starman

una abraçada, pixa

Date Saturday, May 8th 2010, 1:42 AM

No conec els detalls, però estic amb tu, segur que tens raó xD

El xat és com la vida... la majoria és boan gent, però també n'hi ha, d'energúmens...

En sèrio, no t'ho agafis tan a la tremenda.

Salut!!

Spacer

Picture
kanku

Evidentment estàs perdonat

Date Friday, May 7th 2010, 3:13 PM

No sé ke va passar, ni ho vull saber, només sé ke estic de la teva part.
No et conec massa però "Hasta el infinito y más allááááááá!!!!"
Un petó.

Spacer

Picture
yolandaba

Pixaaaaaaaaaaaa.... tu mous la fitxa!

Date Friday, May 7th 2010, 11:54 AM

No se de que va, (aquest problema en concret) pero d'experiencies xaterils en tinc unes quantes, i podria dir-te com diu la dita... "No hay mayor desprecio que no hacer aprecio", aquest tipus de gent, per poder subsistir-hi necessita victimes, expectadors.
Si passeu tots d'ell o d'ella nomes li quedarà com a opció crear-se un altre nick i tornar a començar, pero tan aviat obri la boca (en expressió xateril, cliqui la primera paraula) se li coneixera de nou, i tot tornarà a començar.
La gent que no vol canviar, per mes cops que s'inventin nous nicks, no deixaran de ser tan roïns i miserables com ho eran amb el primer dels nicks. Com be dius, aqui es crean la seva propia vida, ja que son incapaços d'enfrontar-se a la realitat, i tan sols saben fer "teatre". Pot ser l'academia de Hollywood perd grans candidats a l'oscar.
Vinga pixaaaaaaaaaaa que encara que no ens coneixem, se que ets una persona molt valida.. i molt mes que l'impresentable que t'ha fet mal o ho ha intentat. No li donis el plaer de creure's que t'ha fet variar el teu camí, i recorda: A CADA CERDO LE LLEGA SU SAN MARTIN!! jajaja.. animsssss

Spacer

Picture
velis

Reiii!!!!

Date Friday, May 7th 2010, 11:37 AM

Hòstia.......qina merda q hi hagi gent així!!......sé q fa mal q et maltractin amb paraules però també em de saber q estem davant d'un esser estúpid i q no val la pena ni escolta'l....i si tot i sabent q només son paraules ens afecta, q sapigueu, com jo vull saber, q aquí hi ha gent q ens recolzarà i q ens donarà un cop de ma.
Q hi ha gent molt maca aquí i q podem fer pinya contra aquests energúmens!! I no deixar q ens amarguin l'estona...

Petonets Pixa!!...Petonets a tots i totes!!

Spacer

Picture
erratica

diem que em mata la curiositat

Date Friday, May 7th 2010, 10:56 AM

i entenc que clar no podent estar mai al xat em perdo mooooltes coses.... però em moro de saber qui ha estat el causant de la ofensa..... ja se que no direu noms... però que voleu que us digui... em mata la curiositat

Spacer

Picture
aina2009

pixaaaaaaaa guapissimmmmmmmm!!!!

Date Friday, May 7th 2010, 9:44 AM

per el q calgui, ja saps!!

Spacer

Picture
olotina35

Només puc dir...

Date Friday, May 7th 2010, 9:29 AM

Cada dia entenc més... el perquè t'estimo tant!!!!

Muaaaaaaaaaakis

Spacer

Picture
Pitia

Pixa, guapo...

Date Friday, May 7th 2010, 9:14 AM

em convides a un café?

Spacer

Picture
jovial

Com entro poc....

Date Friday, May 7th 2010, 9:05 AM

no sé de que va, crec que el millor és no fer cas de lo que no t'agrada, però si has volgut escriure aquest bloc i així has quedat més descansat, doncs ben fet està.
Salutacions.

Spacer

Picture
bobmanres

plasss, plasss, plasss

Date Friday, May 7th 2010, 8:53 AM

Desconec que ha passat tot i que se prou be a qui et refereixes, no puc fer res mes que aplaudir per aquest bloc. :-)

Spacer

Picture
arale

Disculpes acceptades

Date Friday, May 7th 2010, 7:18 AM

Tots tenim un limit d'aguant i d'alguna manera ens ho hem de treure de sobre.
Jo q ho facis en modo bloc sense anomenar ningú, ja m'està bé, suposo q l'afectat ja ho sabrà, o no!
Tal i com dius, si hi ha gent q molesta, hi ha eines suficients al xat.

Bon cap de setmana!
:-P

Spacer

Picture
Camino

Pixaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Date Friday, May 7th 2010, 7:17 AM

Tremendoooooooooooooooooooo no has de demanar disculpesssss!!!!!! Hi ha molta gent pirada que li agrada fer mal, a mi m'han fet recentment no sé si saps l'història i encara m'està tocant els ............ !!!!!!! Però akesta gent no sap que s'acaba quedant sola perquè la gent amb dits de front els deixa de banda!!!! Tu ni caso!!!!!!! Que si com tu dius jo val " OR " tu vals un IMPERIIIIIIIIIIIIIIII casum deuna!!!!! Un supermuakkkkkkkkkkk ben ben gros per tu!!!!

Spacer

Picture
zinc

pixaaaaaaaaaa

Date Friday, May 7th 2010, 7:01 AM

coi!!!!!,ni caso,eh????,no se de que va,pero pensa que aixó es com un poble,el que passa es que no ens veiem les cares i per descomptat....gent amb gent,ni li donis mes importància,jo mateixa en tinc un parell de vetats,sencillament no m´interessant i ja està,no hi ha mes,tu saps qui ets i amb aixó n´hi ha ben bé prou.Tranki que no passa res.
Una abraçada
Dolors.

Spacer

Picture
mutxina

Jo també tic amb tu!!!

Date Friday, May 7th 2010, 6:18 AM

Per desgràcia hi ha de tot a la vinya del senyor (que diuen)...ara també t'hai de dir que tinc curiositat per saber qui es :P
Petonets!!

Spacer

Picture
minnie

No ets l'únic...

Date Friday, May 7th 2010, 6:13 AM

... que ahir es va irritar , per dir-ho d'alguna manera , amb aquest personatge!
Al migdia també vam tenir una estona tensa...però com que la resta que estàvem parlant anàvem a una i passant d'entrar al seu joc es va cansar, almenys pel que veig durant una estona!!!

En fi com diu la cebeta a palabras necias....paciència!

Un petonàs guapu!

Spacer

Picture
cebeta

A PALABRAS NECIAS...

Date Friday, May 7th 2010, 5:51 AM

...oídos sordos.

I cabreja,sí...si jo us expliqués...Però estem per sobre,i com que nosaltres SÍ que som inteligents...sabem tallar-ho perfectament.AMB UN PARELL DE.

Un petonàsss,caganer...

Spacer

Picture
erratica

amb mi compta pel

Date Friday, May 7th 2010, 5:39 AM

que vulguis sense descartes.... ;) bromes a part, tots hem estat victimes o botxins alguna vegada, aquest espai te moltes connotacions de realitat i la gent sol escriure per desfogar-se, les formes i les maneres moltes vegades son altament ofensives, les obsessions particulars, esdevenen aqui fobies i filies sense massa explicació....
No donaré consells però jo et diré el que aplico.... relativitza, no esperis mai gaire res de ningú, t'estalvies decepcions i fes creu i ralla cega i sorda als que t'alteren... no hi ha major despreci que no apreciar....
una abraçada

Spacer

Picture
clive

Pixa......

Date Friday, May 7th 2010, 5:31 AM

Conta amb mi per el que et faci falta.....
Pero el sexe el descartem ehhhhhhh
Una abrassada maco....

Spacer

Espai
 

Escriu el teu comentari per aquest article

Espai Espai
Espai
  Ho sentim, els usuaris no registrats no poden escriure comentaris | Registra't
   



Més articles

 

Vols llegir més articles escrits per pixapins? Aquí son els últims articles.

 
Bullet A MOURE ELS CULS, GANDULS
  Data 21/02/10 Icona 1024 Data 15 comentari/s  
Spacer
Espai
Espai
Espai

Cerca al meu bloc

 


Donar un cop d'ull a tots els blocs
Espai
Spacer
Espai

Articles antics

Març

 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Febrer

 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
 
 
 
 
Espai
Spacer

Referències

Col·labora!
Spacer
Contacta amb el suport / Avisa'ns d'abusos
Spacer
Posa'ns als favorits
Spacer
Política de privacitat, Termes d'ús & Legal
Spacer