Xat Catala
Entra Registra´t
     
 
La meva foto

Benvingut/da al meu bloc!

allurak ha escrit 2 articles i te 8 comentaris. L'últim article ha estat fet el 21/01/08

perfil de'n(na) allurak | àlbum de fotos de'n(na) allurak

   
Espai
Espai
   
 

Últim article del bloc

Espai
 

Un dilluns com tants altres

Data dilluns 21/gener/2008 - 06:57 Icona 2827 Data 1

Avui és un dia com tants altres, un dilluns com tants altres, en què després de sentir el terrible so del despertador t'aixeques amb una mica de mandra per anar a treballar. Però curiosament no amb tanta mandra com en un dimarts, o un dimecres, o un dijous -el divendres ja és una altra història-.

Doncs el que estava dient, t'aixeques amb certa mandra, però com que portes tot el diumenge pensant que "demà és dilluns i sant tornem-hi" estàs molt ben preparada per aixecar-te amb força i, fins i tot, amb alegria i treballes mooolt... i la boira baixa i espessa que envolta com una manta túpida tota la contrada no et fa perdre l'empenta.

I al migdia acabes la feina tota tranquileta perquè, almenys fins al proper mes, et queden algunes tardes lliures per gaudir, si més no fer el ronso... Però la boira espessa no ens ha deixat amb tot el dia i ja comença a pesar sobre l'ànima. Era d'esperar que, en un moment o altre, sorgís la nostàlgia o la tonteria o... ves a saber què.

En un dilluns com tants altres, per la boira espessa, per la lluna plena, per la tramuntana o per tantes altres coses, sents que alguna cosa bull dins teu, un cúmul d'emocions diferents i fins i tot contradictòries que et neguitegen i sacsegen la serenitat i calma que tenies - almenys t'ho semblava - fins ara. Tristesa, nostàlgia, alegria, tonteria... fins i tot ràbia i potser també odi. Una barreja un xic explosiva que es va fent gran a mesura que avança el dia.

I com en un dilluns com tants altres ets un cul inquiet, mogut per aquest còctel d'emocions que busquen ser canalitzades. Mires la tele, surts a fer una cerveseta, vas a visitar els amics que no estan enfeinats - normalment tots estan enfeinats -, et connectes al xat, al msn, poses la ràdio,... I en definitiva fas un munt de coses que no acaben de ser la medicina per calmar tants sentirs dins teu.

En un dilluns com tants altres, una tristesa a no sé què, potser allò que no tens o que no has trobat. Una nostàlgia a no sé què, potser allò que creus que una vegada vas trobar. Una alegria a no sé què, potser un petit moment de treva entre tant de neguit. Una ràbia a ves a saber que, potser a tot en realitat. Un odi a no sé que, potser tan sols - en un ataca d'optimisme - a una part d'aquest tot. Una enorme sensació de desconeixement a no sé que, potser a tantes altres emocions no reconeguts.

En un dilluns com tants altres, veus que una vegada més estàs vivint una trama semblant a aquella vella cançó anomenada "vespre" dels Pets. Però també com tants altres dilluns, entremig d'aquesta tempesta de llamps i trons, et queda un xic d'esperança per continuar caminant i pensar que si no demà, demà passat, cada cosa es posarà poquet a poquet a lloc i que els teus somnis - sense perdre de vista del tot que la vida és una prova plena d'entrebancs - s'aniran fent realitat i esdevindran petits trocets de felicitat.



Espai
Spacer
Espai
   
  Escriu articles al teu bloc
Espai
 
 

Comentaris sobre aquest article

Espai Espai
 
Picture
Joanng55

Dillluns

Date Tuesday, January 22nd 2008, 4:21 PM

molt bonic, especialment el final

Spacer

Espai
 

Escriu el teu comentari per aquest article

Espai Espai
Espai
  Ho sentim, els usuaris no registrats no poden escriure comentaris | Registra't
   



Més articles

 

Vols llegir més articles escrits per allurak? Aquí son els últims articles.

 
Bullet ELS DEU MANAMENTS DE
  Data 08/12/07 Icona 1219 Data 7 comentari/s  
Spacer
Espai
Espai
Espai

Cerca al meu bloc

 


Donar un cop d'ull a tots els blocs
Espai
Spacer
Espai

Articles antics

Març

 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Febrer

 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
 
 
 
 
Espai
Spacer

Referències

Col·labora!
Spacer
Contacta amb el suport / Avisa'ns d'abusos
Spacer
Posa'ns als favorits
Spacer
Política de privacitat, Termes d'ús & Legal
Spacer