Xat Catala
Entra Registra´t
     
 
My Picture

comentaris sobre el perfil de xambonet

en(na) xambonet ha escrit 4 comentaris en altres perfils, i n'ha rebut 2. Mira el que altres usuaris estan dient sobre en(na) xambonet i el que en(na) xambonet diu d'altre gent de Xat.Cat!

perfil de xambonet
   
Spacer
Spacer
Spacer
 

Rebuts

Comentaris sobre xambonet

Foto
queta

Cançó després de la pluja

Date 11/07/09 06:23

Hola Xambonet,
Tinc una curiositat: l'encapçalament del teu perfil és un fragment de Cançó després de la pluja de Martí i Pol, oi? M'agrada molt llegir aquest poeta, potser tenim això en comú... i tinc la sensació que moltes altres coses.
A veure si ens trober un dia al xat. Vam coincidir el primer dia que jo em vaig conectar i no hem tornat a "parlar"... Espero que tot et vagi bé.
Una abraçada.

Spacer


Foto
Naraian

Hola Xambonet!

Date 10/06/09 06:05

M'acabo de posar al xat cat. He mirat per aquí i m'ha agradat el que expliques, m'identifico en varis aspectes. A veure si et trobo pel xat... no m'hi estaré gaire però potser coincidim...
T'envio un petó i una abraçada
Marta

Spacer


Enviats

Comentaris enviats per xambonet sobre altres usuaris/es

Foto
xambonet

Quan tinguis ganes de xerrar una estona,

Data 18/01/09 05:07 | Enviat per xambonet

Hola princeseta, molt bones! He vist que em demanàves d'agregar-te com a contacte i ja ho he fet. També he penjat dues fotografies al meu perfil, perquè encara no havia pogut fer-ho. Ja veuràs que sóc una mica més grandet que tu. Tot i això, quan tinguis ganes de xerrar una estona, del que sigui, estic a la teva disposició. Un petonet Ventiagua, segueix somiant guapetona!

Spacer


Foto
xambonet

Mecaxins, se m'ha tallat el comentari

Data 18/01/09 09:22 | Enviat per xambonet

Mecaxins, se m'ha tallat el comentari anterior, segueixo. Deia que gràcies per llegir almenys aquest missatge. Ah, i em trobaràs normalment al canal 30's a partir de les 11 de la nit. Un petonet, guapetona!

Spacer


Foto
xambonet

Si busques algú interessant amb qui xerrar

Data 18/01/09 09:11 | Enviat per xambonet

Hola Synera, molt bones! Veig que estàs feta tota una dona, molt maca per cert! Bé, si busques algú interessant amb qui xerrar és possible que hagis trobat a la persona ideal, modestia a part! Ara, que pugui ser el teu príncep blau, vés a saber... Però segur que passaràs una bona estona. Bé, ja posaré alguna foto al meu perfil, perquè encara no he trobat el moment de fer-ho. Sóc una mica nou aquí. Jo sóc de Riudoms City, ciudad sin ley, al Baix Camp. Bé, gràcies almenys per llegir

Spacer


Foto
xambonet

He vist que tenim gustos semblants i m'agradaria

Data 18/01/09 08:42 | Enviat per xambonet

Hola Tittineta, molt bones! Veig que estàs feta tot un bombó! M'he estat mirant el teu perfil, he vist que tenim gustos semblants i m'agradaria conèixer-te per a xerrar una estona. Si em busques, m'acostumaràs a trobar pel canal 30's a partir de les 11 del vespre, tot i que no cada dia. Bé, gràcies almenys per llegir aquest missatge. Ja penjaré alguna fotografia meva al perfil, perquè encara no n'he tingut temps. Fa poc que tombo per aquí. Jo sóc de Riudoms City,

Spacer


Spacer
Spacer
Spacer
 
 
Spacer

Referències

Col·labora!
Spacer
Contacta amb el suport / Avisa'ns d'abusos
Spacer
Posa'ns als favorits
Spacer
Política de privacitat, Termes d'ús & Legal
Spacer