Xat Catala
Entra Registra´t
     
 
My Picture

comentaris sobre el perfil de timbaler

en(na) timbaler ha escrit 4 comentaris en altres perfils, i n'ha rebut 6. Mira el que altres usuaris estan dient sobre en(na) timbaler i el que en(na) timbaler diu d'altre gent de Xat.Cat!

perfil de timbaler
   
Spacer
Spacer
Spacer
 

Rebuts

Comentaris sobre timbaler

Foto
este36tg

Hola Timbaler!!!

Date 06/10/07 04:31

No se si t´arribarà però t´he enviat el teu missatge contestat, per si no t´arriba et dic que t´agrego al msn. Espero que aquesta nit el sopar vagi molt bé!!!! Jo aquesta setmana no sortiré, estic molt cansada. Avui un amic quiromassatgista m´ha fet un massatge relaxant que m´ha deixat nova!!!! quina passada!!! ultimament entre passejar i massatges tinc una sort. La vida em fa regalets, jajaja! Potser pensaràs que sóc una dona estranya... es que penso que si no aprecies les petites coses

Spacer


Foto
este36tg

Uy dos romàntics junts, quin perill!!!!

Date 05/10/07 10:11

Si que tinc messenger però no sé si l´hauria d´escriure aqui... tothom qui entri el veura!!! Tu què penses?. Ara he vist que ets de Barcelona, jo tinc una bona amiga que viu alli. No la vaig a veure mai, i aixó que sempre em diu que hi vagi. I a mi m´agrada anar a Barcelona de tant en tant el cap de setmana. També he vist que surts cada setmana de nit.. ay ay ay jajaja!!!! Com es presenta aquest cap de setmana? Jo de moment encara no sé que faré... De moment esta tarde migdiada. Bé, no

Spacer


Foto
este36tg

Hola Timbaler!!!

Date 02/10/07 02:31

Jo estic una mica euforica, per que encara que no ens coneixem gaire, t´he de dir que aquest cap de setmana em va passar una cosa molt maca.
Vaig fer un passeig romantic, a la llum de la lluna!!!!! Va ser magnific! Després de una setmana de treball i estres és el millor que un pot fer! jajaja. La vida té coses precioses! no creus? En fi, sóc una romantica! Pero no et pensis que nomes va ser un passeig, segueixo lliure com el vent i molt feliç. Espero que tu també estiguis bé. Un abraç!

Spacer


Foto
este36tg

Hola Timbaler!!!

Date 01/10/07 01:28

Com va tot? He estat molt temps sense entrar al xat. Es que no paro, buf!
A veure si a partir d´ara tinc una mica més de temps.... Espero que estiguis bé!!!!

Spacer


Foto
este36tg

Hola Timbaler!!!

Date 21/08/07 03:00

Ara estic de vacançes. I també t'he de felicitar per una cosa que m´ha agradat molt del que has posat al teu perfil: la definició de la teua parella ideal, que sigui ella mateixa. Renoi, un 10!!!!! jajaja Si tots pensessin com tu.... jajaja. Bé t'ho volia dir el altre dia però em van semblar massa felicitacions de cop jajaja!!!! A reveure simpàtic!!!

Spacer


Foto
este36tg

Hola Timbaler!!!!

Date 20/08/07 05:11

Sóc nova al xat i encara no tinc foto ni res. He mirat algunes fotos i n´hi han de molt maques. La teua m´agradat molt! Es molt maca!!!

Spacer


Enviats

Comentaris enviats per timbaler sobre altres usuaris/es

Foto
timbaler

Hola Este36tg!

Data 04/10/07 04:45 | Enviat per timbaler

M'alegro que t'ho hagis passat bé amb aquest passeig a la llum de la lluna, tens raó la vida té coses molt boniques i sovint passen
desapercebudes.No les aprofitem bé. Jo també sóc un romàntic...
Tens messenger? a veure si coincidim xatejant algun dia...
Una abraçada!!!

Spacer


Foto
timbaler

Hola de nou Este36tg!

Data 01/10/07 05:38 | Enviat per timbaler

Que tal ? Com va això?. Jo també feia molts dies que no entrava al xat, i avui he vist el teu missatge al correu i m'ho has recordat.
La veritat és que les vacances s'han acabat! i tú la feina ja ens torna a fer anar de bòlit. A veure si agafo l'habit de conectar-me més sovint perque aquest xat és molt xulo!. Com et va tot a tú?
Una forta abraça del timbaler!!!

Spacer


Foto
timbaler

Hola Este36tg!

Data 22/08/07 01:29 | Enviat per timbaler

Moltes gràcies de nou per les teves paraules, són molt boniques. És així com penso, la vertadera amistad o l'amor s'ha de basar amb la nostra manera de ser, que no cal que sigui la millor, sinó sencillament la teva. Uff, si que estic filòsof avui!. Tú també ets molt simpàtica. M'alegro de coneixer gent com tú en aquest xat. Fins aviat!. El Timbaler

Spacer


Foto
timbaler

Moltes gràcies este36tg!!!

Data 21/08/07 07:09 | Enviat per timbaler

He rebut la teva felicitació i te la agraeixo molt. Què tal, com va tot ? Jo també sóc nou en aquest xat desde fa pocs dies i la veritat és que trobo poca gent connectada al mateix temps, deuen estar de vacances... Si et puc ajudar en quelcom ja saps.
I tu què, estàs agobiada treballant o disfrutes de vacances?

Spacer


Spacer
Spacer
Spacer
 
 
Spacer

Referències

Col·labora!
Spacer
Contacta amb el suport / Avisa'ns d'abusos
Spacer
Posa'ns als favorits
Spacer
Política de privacitat, Termes d'ús & Legal
Spacer