Xat Catala
Entra Registra´t
     
 
My Picture

comentaris sobre el perfil de Diane

en(na) Diane ha escrit 3 comentaris en altres perfils, i n'ha rebut 9. Mira el que altres usuaris estan dient sobre en(na) Diane i el que en(na) Diane diu d'altre gent de Xat.Cat!

perfil de Diane
   
Spacer
Spacer
Spacer
 

Rebuts

Comentaris sobre Diane

Foto
Ximet

Collons tu

Date 23/12/08 06:56

Hi surts molt maca en aquesta foto. Ja he entat varies vegades per veure-la. A més he vist que t'agrada el metal, el rock etc. així que encara m'has agradat més. Espere que xarrem algun dia. Un beset, Ximo

Spacer


Foto
joan_84

Sorpresa!

Date 24/08/08 01:46

hola! Només dir-te que he llegit algunes coses de les que tens escrites...i que tens molta raó. Hi ha molt d'immadur/a corrent pel món...I no, no demanes massa. El que passa que costa de trobar una persona decent i amb les coses clares, que sap el que vol, i que sap el que no vol.

Només ens queda tenir paciència, i esperar al nostre moment. Perquè tot arriba, i al final, cadascú té el que es mereix. I pel poc que sé de tu, sembla que no et mereixes qualsevol cosa, tot al contrari.

Spacer


Foto
nil_22

Hola Diane!!

Date 15/08/08 01:31

Soc nou en aixó, i crec que ets una noia mlt interessant, i m'agradaria poder arlar mes amb tu, si t'interessa, x mail, podem parlar. una salutació ptonets!

Spacer


Foto
idees

No ho entenc...

Date 15/08/08 01:01

No ho entenc, un entra aquí per fer el tafaner, o potser també perquè no té parella i proba per si de cas. Però per si de cas un no hi creu en això dels xats.

Un mateix no és capaç de penjar la seva pròpia foto, faltaria més! quina vergonya! una foto d'un mateix en una pàgina de frikis, sonats i desesperarts de la vida que no tenen vida social i que l'únic que busquen és fer amics perquè no en tenen i/o fotre un clau perquè van cremadíssims.

Però resulta que no,

Spacer


Foto
her

Metal forever!

Date 15/08/08 12:22

Hey hola diane! He vist que m'has deixat un comentari al meu perfil. A mi tot això del xat encara em costa una mica perquè fa tot just 2 dies que i palèio. Em presento, em dic Josep i sóc de st. hilari sacalm. He pogut veure que et va el rotllo aquest del metal. A mí m'apassiona i com no, sóc component d'un grup.
A veure si podem coincidir al xat i podem parlar. T'estic molt agraït de que compartèixis aquest sentiments. Costa trobar gent amb puguis compartir-ho. Gràcies!!!!!!

Spacer


Foto
campbell

Bones!!

Date 15/08/08 06:21

Doncs em sembla que sí, que demanes massa. Però segur que hi ha qui s'hi acosti una mica. Almenys ets sincera i dius el que voldries.
Salut!!

Spacer


Foto
woxter85

res important

Date 30/09/07 05:08

nomes dirte hola

Spacer


Foto
ishtarBCN

hola!

Date 13/09/07 09:26

hola com estas?? k et ve de gust ke parlem?? dons ja sas on soc!! un petoooooooooo

Spacer


Foto
Dopoulus

osties,quanta llum

Date 08/08/07 05:09

si fas la mateixa llum tots els dies de la setmana,es per fer un monument,perque els dilluns,no fas la mateixa,a que no?

Spacer


Enviats

Comentaris enviats per Diane sobre altres usuaris/es

Foto
Diane

Atencio!

Data 01/04/09 07:14 | Enviat per Diane

No deixeu passar l'Anubis de llarg, és una gran persona!!
(tooooma peloteooo!!però és veritat, eeh? jajaja)

Spacer


Foto
Diane

Hola

Data 16/08/08 08:21 | Enviat per Diane

No sé ben bé per què, quan he llegit un comentari que has deixat al blog d'un noi, la primera impressió que he tingut de tu a través de les teves paraules ha estat molt positiva. Llegint una mica el teu blog s'ha confirmat aquesta impressió. Se't veu una persona molt valenta i amb el cor ple de bondat. Potser m'equivoco? no ho sé, no et conec, però ja et dic que la primera sensació que m'has causat ha estat aquesta.Sigui com sigui,això no em passa amb gaire gent,

Spacer


Foto
Diane

Digues que sí!

Data 15/08/08 09:07 | Enviat per Diane

METAL RULES!

Spacer


Spacer
Spacer
Spacer
 
 
Spacer

Referències

Col·labora!
Spacer
Contacta amb el suport / Avisa'ns d'abusos
Spacer
Posa'ns als favorits
Spacer
Política de privacitat, Termes d'ús & Legal
Spacer