Xat Catala
Entra Registra´t
     
 

Detalls de l'esdeveniment

Au vinga disfruta de la rauxa! Vols compartir aquest esdeveniment amb algú? Fes servir la opció 'Avisa a un amic/ga' per compartir-ho amb ells!

Esdeveniments avui

Calendari

   
Spacer
Spacer
Spacer
 

MUNTEM UNA COLLA AL XAT DE GENT MÉS GRAN DE 40?

 
Data Sunday, September 28th 2014, 8:00 AM
 

Creat per TomasM-Porta el dia 30/08/14


Esdeveniment

MUNTEM UNA COLLA AL XAT DE GENT MÉS GRAN DE 40?
Data dissabte 30/agost/2014 - 11:35 Icona 1 Data 0

MUNTEM UNA COLLA AL XAT DE GENT MÉS GRAN DE 40?
Data dissabte 30/agost/2014 - 11:31 Icona 1 Data 0

Buenu, en primer lloc dir que aquest anunci es fa amb el cor a la mà i va dirigit sobre tot a les bones persones i a les persones educades. Sovint veig comentaris despectius o insultants i opino que són les persones que més amargades i soles estan entre nosaltres.

Us explico quina és l'experiència personal que estic vivint i quina és la meva proposta, a veure si a algú li sembla interessant. La prèvia és que porto molts anys a aquest xat i hi he conegut persones excel.lents i que valen molt la pena des de tots els punts de vista.

La meva experiència personal és que em vaig separar de fet el juny de l'any passat i he passat 14 mesos vivint pràcticament sol. De dilluns a divendres, amb pujades i baixades, he anat fent perquè la meva vida professional i associativa és força rica i també perquè la televisió - que ara he acomiadat de casa - t'enganya fent-t'he veure que et fa companyia.

Però els caps de setmana han estat francament molt durs. Estant la majoria dels meus amics aparellats, no tenint masses ganes de sortir de casa i no sabent si aconseguiria refer o no el meu matrimoni, l'abús de tiberis i del dormir ha estat important i malsà.

L'altre dia vaig publicar a diversos llocs una Balada a la Solitud que va tenir força èxit. Era un poema que explicava com em sentia i, pels comentaris que vaig rebre, aquí i al face, vaig tenir la impressió que hi ha força gent que també se sent sola. Gent amb la que parlem virtualment molt sovint i que d'alguna manera som amics i formem una petita colla, però virtual.

La idea és si hi hauria gent interessada en transformar aquesta colla virtual de gent que anem parlant cada dia, somrient, rient, cuidant-nos en una colla real, que es trobi els caps de setmana per fer coses, per sopar els dissabtes, per dinar els diumenges, per anar d'excursió, per anar al teatre o pel que sigui.

Naturalment no seria obligatori anar a tot arreu, però potser hi hauria gent que tenim una mica penjada la nostra sociabilitat dels caps de setmana que això ens aniria bé. A banda que, donada la diversitat humana del xat i la seva extensió geogràfica, les possibilitats de fer coses són enormes.

Durant aquest any he anat a diverses tingudes del singles i, senzillament, he vist que no era el meu lloc. No sabria exactament com explicar-ho però penso que a nosaltres, pel fet de xerrar per aquí una estona, pel fet de llegir i comentar els nostres blocs, pel fet d'expressar-nos en català ens uneix una cosa que fa la relació més natural i fàcil.

En fi, ja em direu com ho veieu.

Pels que hi estiguin interesats proposo quedar per dinar el diumenge dia 28 a Barcelona. Visc al barri de Sant Antoni i allà hi ha molts llocs però m'agradaria trobar-ne un que fos silenciós per a poder parlar sense haver-ho de fer a crits. Si algú de vosaltres te una proposta de lloc tranquil per dinar o per parlar després, perfecte perquè Sant Antoni, al ser cèntric i haver-hi el mercat del llibre vell els diumenges, està molt concorregut. Potser a un barri no tant cèntric seria més fàcil.

En fi espero que a alguns us interessi la idea, que no cal dir que està feta amb la millor intenció del món,

Una abraçada

TM

Lloc de l'esdeveniment: Barcelona (en principi)


Comentaris

Foto
la-pirata

aaaaaaaaaaaaahhhh!!

Data Tuesday, September 2nd 2014, 4:53 PM

està bé això!!!
espero i dessitjo que sigui possible.......li fa falta una mika d'arranque a tot això....està tothom molt apalancat eh????
a vere gent una mika de perfavor eh??? enga culoparriba!!!!!

Spacer

Foto
juny43

estic d'acord amb tu!!

Data Thursday, September 4th 2014, 3:11 PM

hola, em sembla una idea estupenda aixo de fer una colla de carn i ossos, per mi genial. com tu crec que hi ha massa gent sola o que se sent sola i no hi ha perque poguen fer una colla aixi. espero que sigui possible aquesta arrancada i no cal dir que si hi ha alguna cosa interessant o que m'ho pugui organitzar podria venir. gracies per aquesta idea, fins aviat

Spacer

Foto
Matusalen

Hi participo plenament

Data Saturday, September 6th 2014, 6:39 PM

m'agrada molt aquesta idea. De fet, temps enrere vaig voler fer una cosa similar amb la gent del Vallès. Però va fallar estrepitosament.
Actualment, la salut no m’acompanya gaire però intentare fer un gran esforç.

Spacer

Foto
Jole

Tomàs i Matusalen

Data Thursday, September 11th 2014, 4:35 PM

Tomàs:
Em sap molt de greu la teva separació. Jo porto molt de temps desconnectat del xat, i fins i tot li vaig enviar un missatge privat a en Bertran perquè esborrés el meu perfil (ara m'alegro que no l'hagi llegit encara, i això que fa dos mesos que l'hi vaig enviar).

Matusalen:
No he tingut el gust d'haver parlat amb tu ni als blocs ni a la sala general del xat, però també em saben molt de greu els teus problemes de salut, els quals espero i desitjo que puguis superar.

Ja que hi sóc, no em fa res comentar-vos a tothom dues novetats meves: la primera és que tinc xicota (de fet, aquest és el motiu bàsic pel qual volia deixar el xat). Pel que fa a la segona, és un fet molt més trist: com molts de vosaltres sabreu, ma mare va morir, fa un any i quasi nou mesos (ja vaig rebre el condol de molts de vosaltres, i ara torno a donar-vos-en les gràcies). Doncs bé, el que passa és que, últimament, està sortint-me el dol per aquesta pèrdua tan terrible.

M'explico: tot i que pugui semblar un monstre, jo no havia sentit tant la mort de ma mare com estic sentint-la darrerament. En fi, és qüestió que a unes persones els surt el dolor més aviat i a unes altres, més tard.

Bé, no us amoïneu per mi, que ja heu pogut llegir que la primera notícia que us explicava era molt més positiva i feliç.

Ah, i perdoneu que hagi emprat aquest esdeveniment d'en Tomàs per fer-vos aquest monòleg tan llarg, però, mireu, he començat a escriure, i una cosa ha portat a l'altra fins que he arribat fins aquí.

Salut.

Spacer

Foto
peke

Vayaaaa

Data Monday, September 15th 2014, 3:41 AM

I la peke que?
no en te 40 pero en farà 25 pirataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa no t'oblidis de miiii.
disfruteu com vaig disfrutar jo el temps que vaig estar entre vosaltres es lo millor que ma passat i no saveu lo que he arribat apendre de vosaltrees aixo k hos desitjo lo millor en aquest grup que eu fet.
un petonass de la pekee!!!

Spacer

 

Spacer

Spacer
Spacer
Spacer
 

Envia el teu comentari per aquest esdeveniment

Spacer Spacer
  Ho sentim, els usuaris no registrats no poden escriure comentaris | Registra't
   

Accions

 

 

 

 
Spacer
Spacer






















Spacer

Referències

Col·labora!
Spacer
Contacta amb el suport / Avisa'ns d'abusos
Spacer
Posa'ns als favorits
Spacer
Política de privacitat, Termes d'ús & Legal
Spacer