Xat Catala
Entra Registra´t
     
 

Detalls de l'esdeveniment

Au vinga disfruta de la rauxa! Vols compartir aquest esdeveniment amb algú? Fes servir la opció 'Avisa a un amic/ga' per compartir-ho amb ells!

Esdeveniments avui

Calendari

   
Spacer
Spacer
Spacer
 

SOPAR CREACIÓ GRUP GENT DE MÉS DE 40

 
Data Saturday, September 27th 2014, 5:00 PM
 

Creat per TomasM-Porta el dia 06/09/14


Esdeveniment

Buenu, en primer lloc dir que aquest anunci es fa amb el cor a la mà i va dirigit sobre tot a les bones persones i a les persones educades. Sovint veig comentaris despectius o insultants i opino que són les persones que més amargades i soles estan entre nosaltres.

Us explico quina és l'experiència personal que estic vivint i quina és la meva proposta, a veure si a algú li sembla interessant. La prèvia és que porto molts anys a aquest xat i hi he conegut persones excel.lents i que valen molt la pena des de tots els punts de vista.

La meva experiència personal és que em vaig separar de fet el juny de l'any passat i he passat 14 mesos vivint pràcticament sol. De dilluns a divendres, amb pujades i baixades, he anat fent perquè la meva vida professional i associativa és força rica i també perquè la televisió - que ara he acomiadat de casa - t'enganya fent-t'he veure que et fa companyia.

Però els caps de setmana han estat francament molt durs. Estant la majoria dels meus amics aparellats, no tenint masses ganes de sortir de casa i no sabent si aconseguiria refer o no el meu matrimoni, l'abús de tiberis i del dormir ha estat important i malsà.

L'altre dia vaig publicar a diversos llocs una Balada a la Solitud que va tenir força èxit. Era un poema que explicava com em sentia i, pels comentaris que vaig rebre, aquí i al face, vaig tenir la impressió que hi ha força gent que també se sent sola. Gent amb la que parlem virtualment molt sovint i que d'alguna manera som amics i formem una petita colla, però virtual.

La idea és si hi hauria gent interessada en transformar aquesta colla virtual de gent que anem parlant cada dia, somrient, rient, cuidant-nos en una colla real, que es trobi els caps de setmana per fer coses, per sopar els dissabtes, per dinar els diumenges, per anar d'excursió, per anar al teatre o pel que sigui.

Naturalment no seria obligatori anar a tot arreu, però potser hi hauria gent que tenim una mica penjada la nostra sociabilitat dels caps de setmana que això ens aniria bé. A banda que, donada la diversitat humana del xat i la seva extensió geogràfica, les possibilitats de fer coses són enormes.

Durant aquest any he anat a diverses tingudes del singles i, senzillament, he vist que no era el meu lloc. No sabria exactament com explicar-ho però penso que a nosaltres, pel fet de xerrar per aquí una estona, pel fet de llegir i comentar els nostres blocs, pel fet d'expressar-nos en català ens uneix una cosa que fa la relació més natural i fàcil.

En fi, ja em direu com ho veieu.

Pels que hi estiguin interesats proposo quedar per dinar el diumenge dia 28 a Barcelona. Visc al barri de Sant Antoni i allà hi ha molts llocs però m'agradaria trobar-ne un que fos silenciós per a poder parlar sense haver-ho de fer a crits. Si algú de vosaltres te una proposta de lloc tranquil per dinar o per parlar després, perfecte perquè Sant Antoni, al ser cèntric i haver-hi el mercat del llibre vell els diumenges, està molt concorregut. Potser a un barri no tant cèntric seria més fàcil.

En fi espero que a alguns us interessi la idea, que no cal dir que està feta amb la millor intenció del món,

Una abraçada

TM

Lloc de l'esdeveniment: Maur Pizza, c/ Urgell, 9 Barcelona


Comentaris

Ho sentim, no hi ha cap comentari sobre aquest esdeveniment. Vols ser el primer(a) a comentar-ho?

 

Spacer

Spacer
Spacer
Spacer
 

Envia el teu comentari per aquest esdeveniment

Spacer Spacer
  Ho sentim, els usuaris no registrats no poden escriure comentaris | Registra't
   

Accions

 

 

 

 
Spacer
Spacer






















Spacer

Referències

Col·labora!
Spacer
Contacta amb el suport / Avisa'ns d'abusos
Spacer
Posa'ns als favorits
Spacer
Política de privacitat, Termes d'ús & Legal
Spacer