Xat Catala
Entra Registra´t
     
 
La meva foto

Benvingut(da) al meu perfil!

Deu escriu recte amb ratlles tortes

No et prenguis la vida seriosament. Al cap i a la fi no sortiràs viu d'ella. Les Luthiers

   
Spacer
Spacer
   
 

Jo mateix(a)!

pikant, Home, 63 Anys
 
Spacer
 

Perfil


Relacions

Actualment...? Casat/ada
 
Cerco parella? Prefereixo no dir-ho
 
Què cerco aquí? Passar l'estona i fer amics
 
Sexe del/a amic/ga si en cerques? Dona
 
Tens fills?? Sí, a casa tot el dia
 
Descriu la teva parella ideal? Descripció
 
Quantes parelles has tingut? D'1 a 5
 

Descripció

Alçada? 1,76 a 1,80 m
 
Pes? 81 a 85 kg
 
Aspecte físic? Em sobren uns quilets
 
Color del cabell? Castany
 
Color dels ulls? Marrons
 
Tatuatges? No
 
Pírcings? Cap
 
Com et descriuen els amics? Tranquil
 
Sentit de l'humor? Irònic
 
Què et molesta més?? La gent que usa els mòbils al teatres i cinemes
 
Quin és el teu menjar preferit?? Qualsevol ben fet.
 
Quin és el teu color preferit? Qualsevol que harmonitzi amb l'entorn
 
Quin ha estat el teu error més gran?? Prefereixo no dir-ho
 
Si poguéssis tenir un superpoder, quin voldries?? Telequinèsia
 

Estil de vida

Què faig durant el dia? Treballo tot el dia
 
Horari? Tot el dia
 
Festes / Sortir per la nit? De tant en tant
 
Bec alcohol? De tant en tant
 
Fumo? Sovint
 
Com visc? Amb la parella
 
Transports? Cotxe
 

Vida professional

Feina actual? M'estimo més no dir-ho
 
Si la feina que fas no hi surt posa-la aquí:? Tarot, polític...
 
Cerco una nova feina? No
 
Si cerques una nova feina, com la voldries? horari flexible...
 
Horari de la feina? Tot el dia
 
Estudis finalitzats? Prefereixo no dir-ho
 
Llengües que parlo? Català, castellà,
 

 
Spacer
Spacer
Spacer
 

Últim article del Bloc fet per pikant

Spacer Spacer
 

Theobroma cacao.

Data 30/07/08 07:32 Data 1 Icona 2423
Que es el nom científic del cacao, "aliment de deus " podriem treduïr-ho.
Us dono una recepta per fer unes trufes cassolanes per llepar-se els dits i si sou més pikants i us agrada combinar plaers per llepar-se de dalt a baix. Necesitareu:

400 gr. de xocolata negre 50 % mínim.
200 ml. de nata líquida
100 gr. de confitura de taronja amarga
30 gr. de mantega.
ratlladura de pell de taronja al gust de cadascú
cacau en pols

En un pot posseu la nata líquida escalfeu-la suament ... Llegir aquest article | Bloc de l'usuari
Spacer
 

Fes un comentari públic per aquest perfil

Spacer Spacer
Spacer
  Ho sentim, els usuaris no registrats no poden escriure comentaris | Registra't
   

pikant

 
Última entrada 01/04/09 10:36
Jo!
Bullet 3 fotos, 0 privades |Veure l'àlbum
Spacer
Spacer
Spacer
 

Contacta-hi!

 
Encara no t'has registrat, algunes opcions estan deshabilitades · Registra't
Envia un missatge privat a pikant
Avisa pikant
 
Spacer




 
Spacer Spacer
Spacer

Vota'm!

4/5

pikant te 2 vots amb una mitjana de valoració de 4/5
 
Spacer
Spacer
Spacer
 
Spacer
Spacer
Spacer

Visites recents al perfil

60 usuaris han vist aquest perfil

lara1, Dona, 58anys
Oct. 7th 01:34 PM
Elisel46, Dona, 60anys
Oct. 11th 12:08 PM
nequa, Dona, 62anys
Nov. 15th 03:26 PM
bertran, Home, 53anys
Jul. 19th 03:29 PM
Corinne, Dona, 62anys
Sep. 14th 06:56 PM

 
Spacer
Spacer
Spacer

Localització geogràfica

 
pikant viu a Barcelona undefined a 4,606.64 quilòmetres de tu. Posa-ho en un mapa  
Spacer

Referències

Col·labora!
Spacer
Contacta amb el suport / Avisa'ns d'abusos
Spacer
Posa'ns als favorits
Spacer
Política de privacitat, Termes d'ús & Legal
Spacer